Oslo Airport Gardermoen Taxfree

  1. Mer om
Oslo Airport Gardermoen Taxfree

Oslo Airport Gardermoen Taxfree StrategiGjør en god handel når du kjøper parfyme, sminke, makeup, hudpleie og søtsaker hos oss selger toll- og avgiftsfrie varer innen parfyme, kosmetikk, alkohol, tobakk og sjokolade. Du kan handle både på avgang og ved ankomst. Kontakt butikken for åpningstider Tax-Free priser på store kjente merker. Du får de samme prisene på parfyme, hudpleie, kosmetikk, makeup og sminke når du reiser innenlands som utenlands Velg flyplass og butikken du skal hente varene i. Fyll handlekurven med dine varer. Husk at du må forhåndsbestille varene: Oslo: Til/fra utland: 15 minutter før Oslo Airport Gardermoen, Edvard Munchs veg, 2061 Gardermoen N.B: In case of CASH refund a handling fee is charged for each Tax Free Form

Alkohol Her er det ikke overraskende nok mest å spare.

franciaenred.com: TAX REFUND

På alle taxfree-butikkene får du i snitt nesten halv pris i forhold til Vinmonopolet. Aller mest sparer du på Airshoppen. Der får i snitt en rabatt på 60 prosent, sammenlignet med polpris. Godteri På godteri må du følge litt mer.

I flere taxfree-butikker taper du faktisk penger, sammenlignet med å handle i butikken hjemme. Enkelte varer er nemlig dyrere eller koster rundt det samme, som i en vanlig butikk.

Heldigvis har Oslo Lufthavn, Gardermoen en av de største taxfree-butikkene i Europa, og det du finner her, er mye rimeligere enn noe annet sted, grunnet landets høye avgifter. Her er vår guide til de beste kjøpene på Gardermoen. Whisky-utvalget Taxfree-butikken på Gardermoen har et prisvinnende utvalg av Islay single malt-whisky som koster en tredjedel av det du må betale for dem utenfor flyplassen.

Avinor har tildelt taxfree

Plukk med deg en sherrytønnelagret Aberlour eller en tolv år gammel Cragganmore, som er en perfekt gave å ha med hjem. Og til deg selv, da? Du vil selvfølgelig ta med deg en flaske tradisjonell, skandinavisk akevitt. Etter å ha betalt for varene, forlot VG taxfreebutikken med mål om å finne veien ut som vi hadde blitt tipset om.

Dette viste seg å være langt enklere enn først antatt. Skiltet mot utgang Skiltet mot utgangen er tydelig synlig like på utsiden av Duty Free-butikken.

Uten noen form for kontroll av hva vi hadde kjøpt av varer, kunne vi ta trappen ned til rullebåndene hvor alle som kommer fra utenlandsreiser henter bagasjen sin.

Der får man valget mellom å fortolle varene på rødt, eller passere videre på grønt. Foto: David Andresen Vesteng VG Selv om man har handlet innenfor kvoten er det i dette tilfellet ikke lovlig å passere på den grønne siden.

Gardermoen

Med et testerprodukt på de fleste produktene, kan du enkelt finne dine favoritter innen parfyme, kosmetikk og hudpleie. Ønsker du deg en helt spesiell vin eller brennevin, vil kunnskapsrike sommerlierer sikre deg dine favoritter. Ved kjøp av gaver får du dessuten varene pakket inn om du ønsker det. Annonsørinnhold Dette er et annonseprodukt. E24-redaksjonen har ingen tilknytning til innholdsproduksjonen.

Målet med annonseproduktet er at annonsører skal kunne gå i dybden på temaer som er viktige for dem, og at de skal kunne gjøre dette for et publikum som er genuint interessert i det de skriver om. Salg av produkter gjennom annonseproduktet er ikke tillatt og annonsører kan ikke bruke annonseproduktet som en kanal for å svare på journalistikk i enten E24 eller andre medier.

Nå kan du spare tid på tax-free-handelen: Slik går du frem Aldri før har det vært enklere å handle tax-free-varer.

OSLO AIRPORT GARDERMOEN TAXFREE Relaterte emner

Rektor raser over «taxfree-felle» på Gardermoen: Det er frekt og kynisk Lars Thorvaldsen, Nettavisen Artikkelen er over 3 år gammel Rektor ved Høyskolen Kristiania, Trond Blindheim, er ikke imponert over at reisende ledes gjennom taxfree-butikkene. Han forteller til Flysmart24. Det er mulig å gå utenom, men skiltene ved Gardermoen leder de reisende gjennom taxfree-butikkene, og det er det den profilerte rektoren reagerer på. Ordningen har blitt spesielt synlig etter at utbyggingen ved Oslo lufthavn som stod ferdig i fjor. Ved utenlandsflyvninger blir de reisende ført rett inn i taxfreebutikkene via skiltene. Trond Blindheim mener til at Avinors fremgangsmåte er grådig, frekk og kynisk. Han synes også at hele taxfree-ordningen burde skrotes.

OSLO AIRPORT GARDERMOEN TAXFREE Kommentarer:
Forfatter om Oslo airport gardermoen taxfree
Asbjørnsen fra Haugesund
jeg liker utforske norske bøker enormt. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg elsker absolutt brasilianisches Jiu-Jitsu.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net