Tv Gipsvegg

  1. Mer om
Tv Gipsvegg

Tv Gipsvegg VellykketLike viktig er det å velge riktig plugg og skrue til hvilken type vegg du har, gipsvegg I dag har de fleste hjem gipsvegger, og flere sliter med å henge opp bilder og, ikke minst, tyngre ting som hyller, TV og lignende. Hvordan går du da frem Jeg har en 55 tommer jeg vil henge på veggen. Lite sannsynlig at jeg vil treffe stender MED VEGGFESTE: Om du ønsker å kunne bevege TV-en, kan du montere den til et når du skal feste noe så tungt som en TV til en gipsvegg Hvis du har gipsvegger må du passe ekstra på. Ikke bruk plastpluggene som følger med, da innfestningene til veggen kanskje ikke klarer

Jeg har hengt et helt bokhylle-system på gipsvegger. En helt normal skrue som er satt i et helt normalt gipsanker typen i metall, ikke typen i plast bærer 15-20 kg så lenge du plasserer dem med tilstrekkelig avstand fra nærmeste andre hull i gipsveggen både avstand og bæreevne står på pakken når du kjøper.

Gipsvegg Anbudstorget

Har jo panel, blir det for dårlig å henge den opp i bare panelet, burde. Om det er gipsplater på veggene så finnes det spesielle skruer til å.

Veggfeste tv på gipsvegg med metallstendere - vogel thin345. Det skal gå å henge opp tv på denne veggen mener jeg.

Hvordan veggmontere en plasma

Min samsung led henger rett i gipsen med mollyplugger. Tipper at gipsveggen din uten stendere har stendere når du ser litt.

Skruen fester seg ikke ordentlig og lager bare større og større hull som ødelegger veggen. Det er jo innmari kjedelig, sier hun. Også utendørs er det avgjørende å velge riktige festemidler, påpeker Bjarne Nordvik, marketing og produktsjef i Christiania Spigerverk.

Otto henger opp flatskjermer

Andreas Nilsson, produktsjef i Motek. Produsentene kan gjerne referere til forskjellige standarder og testmetoder, men merker likevel at skruene er beregnet på utvendig bruk. Og da kan det være nærmest umulig for en ulært å vite om gråsonene i bruksområdet. Treverk var den overflaten folk fleste var fortrolig med.

Hvordan henge opp bilder og TV i gipsveggen

Skal du for eksempel henge opp en hylle, et skap, et speil eller ny TV, er første bud å finne ut hva slags vegg du skal feste objektet i. Dersom du er usikker på hva veggen er laget av, kan du borre et lite hull på festestedet og sjekke fargen på det som kommer ut av borehullet.

Er det hvitt pulver, er veggen laget av gips. Er det grått eller rødlig, er veggen av betong eller teglstein.

For å unngå å treffe vannrør og ledninger bør du finne verktøy som lar deg lokalisere hvor du kan og ikke kan bore. Før du begynner å skru TV-en på veggen Har du det du trenger? De fleste TV-er har fire hull med gjenger for M4- eller M6-skruer plassert i et kvadrat på baksiden av skjermen. Avstanden mellom disse hullene går ut fra en standard kalt VESA.

Hva er en plate

Dette er en standard for de fleste produsenter, og skal være enkelt å finne i produktbeskrivelsen enten du har et Arkitect-veggfeste eller et fra iiglo. Disse angis i millimeter og måles horisontalt og vertikalt. I tillegg finnes X-kroker, gipskroker, gipsplugger, takankere, T-plugger, gummiplugg og Duo-Max. Man velger produkttype utfra tyngden på det som skal henges opp. Det kan for eksempel nøye seg med enkle stifter og småspikere for svært lette ting, som et lite bilde på en rammevegg.

Opphengsløsninger Til svært lette ting opptil cirka 300-400 gram: Små stifter og spikere.

Henge opp tv på gipsvegg.

Til lette ting fra cirka 0,5 kilo til 10 kilo: X-krok finnes med én, to eller tre stifter, og jo flere stifter, desto mer tyngde tåler de. Lettfix og gipsfix pilspisslignende.

Driva mini, Driva normal og Driva metall, sistnevnte tåler mest tyngde. Schneider Electrics Duo-Max med navnet «Duofast», rød type skal tåle opptil 10 kilo og blå type opptil 20 kilo. Lettfix og gipsfix. Duo-Max Duofast, blå type. Universalplugger i plast eller nylon anbefales også av gipsprodusentene Gyproc og Norgips. Clas Ohlson har for øvrig en gipskrok som skal tåle opptil 25 kilo.

TV GIPSVEGG Relaterte emner

Abito En av tre gjør denne feilen når de henger noe opp på veggen Du kan få trøbbel dersom du bruker skruer og plugger du har liggende hjemme, uten å sjekke om de er egnet for monteringsjobben. En av tre har for liten kunnskap om hvilke skruer som egner seg for ulike materialer, ifølge en fersk undersøkelse. Hovedårsaken til dette er at folk ofte finner fram til skruer, spiker eller festemidler de har liggende hjemme og bruker disse, uavhengig om de er egnet for monteringsjobben som skal utføres. Men det er også mange som kjøper feil festemidler i butikken, ifølge undersøkelsen. Så jeg har veldig forståelse for at folk blir forvirret og bruker feil festemidler, sier Roald Tønnessen, daglig leder i både Kristiansand Lærlingesenter og Kristiansand Byggmesterforening.

TV GIPSVEGG Kommentarer:
Forfatter på Tv gipsvegg
Kleiven fra Finnsnes
Bla gjennom min andre innlegg. jeg er tent på Krug. Jeg har lyst rapporterer norske nyheter fullstendig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net