Vaksine Ullensaker

  1. Mer om
Vaksine Ullensaker

Vaksine Ullensaker UnikContent [hide]

Hvis du er over 18 år og ikke har fått innkalling til Ullensaker kommune vil få dobbelt så mange doser i tiden fremover og regner Det er gruppe 8 og 9 som vil få tilbud om vaksine i tiden Etter fire uker med vaksinering i Ullensaker har 599 mennesker fått vaksine. 106 av disse har fått andre dose, og er dermed fullvaksinert Vi starter vaksinering av beboere på sykehjem denne uken. I uke 1 mottar vi 90 doser og i uke 2 ytterligere See more of Ullensaker kommune on Facebook Haster å få vaksinert flere. Ullensaker kommune er godt i gang med vaksineringen og hele 81 prosent av innbyggerne har fått det første stikket

Men alle som bor der, har fått vaksine.

To av de smittede er lagt inn på sykehus. Folkehelse-instituttet FHI forsøker å finne ut hvordan dette kan ha skjedd. Den første beboeren ble registrert smittet påskeaften.

Endringen vil ikke har tilbakevirkende kraft, noe som betyr at allerede avtalte timer består som dem er. Oppfordring Registrer deg dersom du ikke har registrert deg, book tid når det er din tur og møt opp til vaksinering både ved første og andre dose.

Kommunen har denne uken vaksinert gruppe 10 som er personer i alderen 18—24 år og 40—44 år. Den noe labre responsen hos de yngste førte til at kommunen valgte å tilby drop-in-vaksinering forrige uke.

I relasjon: Hpv vaksine pris

Dette førte til at de startet på nye hetteglass som må brukes opp. Vi har bestemt oss for å kjøre drop-in neste uke, og dersom vi har flere doser til overs, supplerer vi med å gi dose til de som har fått første dose for minst tre uker siden, sier Nilsen.

Sju vaksinerte beboere ble smittet med korona

Kommunen har denne uken vaksinert personer i alderen 18—24 år og 40—44 år, og tilbød drop-in-vaksinering forrige uke ettersom responsen var laber blant de yngste. Det førte til at de startet på nye hetteglass som må brukes opp.

I slike tilfeller har kommunene ifølge FHI to valg: Enten prøve å få gitt ekstra doser til nabokommuner, eller fremskynde dose to. Ønsker du likevel gjennomgang av dine prøvesvar, må du bestille en ny konsultasjon hos din fastlege da sekretærene ikke gir ut opplysninger om dette.

Du kan selv finne dine egne blodprøvesvar på furstpasient.

VAKSINE ULLENSAKER Relaterte emner

Samtidig har flere kommuner klaget på urettferdig fordeling. Flere av kommunene på Østlandet som skulle prioriteres i vaksineprogrammet, har overskudd av vaksiner. Nå åpner flere av dem for drop-in vaksinering allerede i neste uke. Lenger ned i saken kan du se hvilke. Det betyr at 4900 personer har fått tilbud om vaksinetime og enten takket nei, eller ikke svart. Vi har ikke hatt dette problemet før. Det sier vaksinekoordinator i Lillestrøm kommune, Lajla Lyseggen.

Vaksine Ullensaker
VAKSINE ULLENSAKER Kommentarer:
Redaktør på Vaksine ullensaker
Rønningen fra Finnsnes
jeg elsker rapporterer norske nyheter ettergivende. Les også min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av tschechischer Handball.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net