Snø Bad Gastein

  1. Mer om
Snø Bad Gastein

Snø Bad Gastein AvgjørendeFør du pakker skiene og reiser til fjells kan det være lurt å sjekke snøforholdene i Bad Gastein - Graukogel. Hvilken kvalitet har snøen Måned, 2019/20, 2018/19, 2017/18. Des, 122 cm, 76 cm, 117 cm. cm, 396 cm, 343 cm. 210 cm, 339 cm, 319 cm Selv om dette distriktet tradisjonelt sett får en god del snø og er kjent for å være snøsikkert, er dette på foreløpig grensen til håpløst Bad Gastein er blant skandinavere det mest populære skistedet i Alpene. Skikjøringen går helt opp til 2 700 moh og kan skilte med store høydeforskjeller Bad Gastein - Ski amade: Nysnø - Snøvarsel - Snødybdene - Skiområde - - Østerrike - Snø - Snøverdier - - Snørapport - Salzburg - Skiområde

Facebook Facebook

God start - Med et så godt underlag som dette allerede så tidlig, tør vi virkelig tro på en kjempebra vinter, sier Peter Johnson, administrerende direktør i STS Alpereiser, til Boarding.

Jeg lar meg villig lure av det søtladne navnet flügel. Det er innimellom deilig å være lettlurt. Drinken består nemlig av vodka og Red Bull.

Og før jeg vet ordet av det går teppet ned og jeg vakler opp den bratte bakken til hotell Salzburger Hof, lykkelig over å kunne velte meg på senga. Og vips så opprinner en ny dag. Badeland Men da er det overskyet. Og tykk tåke henger helt ned til gateplan.

Men hva gjør vel det? Fjellbyen Bad Gastein er noe så selvmotsigende som en ekte badeby med badeland og bassenger med vann som spruter ut fra varme kilder inne i fjellet Graukogelberg. Hvis du reiser på weekendtur til Bad Gastein, bør du se nærmere på de mange bygningene i belle époque-stil som klamrer seg til dalsidene.

Djevelsk moro i Bad Gastein

Du kan lære mer om lokalhistorien på Gasteiner Museum og stikke innom Niklaskirken, som er bygget i gotisk stil. Kos deg med noe godt å spise, for eksempel nyfanget ørret eller tradisjonsrik schnitzel, på en av de hyggelige barene og restaurantene i området. Dehydrerte, fyllesjuke og blakke alpinister reiser hjem og erstattes av vorspiel-stemte gjenger fulle av pågangsmot og Jägermeister.

De strømmer til Silver Bullet Bar, en toetasjes partymaskin, der kvapsete bedriftsledere med spanderbuksene på slenger småslibrige kommentarer til damene, og snowboardere konkurrerer om å ha den sløveste attituden. Emblemet på jakka forteller oss at gutta fra Tour 2001 er på'n igjen.

Det er 14 meter til taket i Silver Bullet Bar og er man ikke klar for party-arty med trubadur i et slags amerikansk western-konsept, kan man alltids trekke ned til Bellini Bar og bestille en cocktail. Midt i en jungel av tung jugend og enda tyngre treinteriør, ligger denne minimalistiske enklaven og byr på en storby-følelse.

Gull fra himmelen Når mørket senker seg over Bad Gastein, blir stemningen noe mer dyster i de bratte smugene mellom de store husene. Se nyhetene fra landet som har hele 55 skisteder å velge mellom. Noe av det beste med Bad Gastein er at det er så vidunderlig korte avstander her.

Brått er dagen på fjellet ved veis ende. Fly til Grenoble eller Geneve, litt usikker mht buss.

Her er nordmenns alpefavoritt!

Sveits er dyrt, men Verbier og Zermatt gir litt av samme muligheten med stor allsidighet. Fordel mht tog som går regelmessig. Fly til Innsbruck på onsdag kveld og hjem søndag, få en sjåfør til å hente deg for å kjøre deg til St. Vi får hele torsdag, fredag, lørdag og det meste av søndagen i bakken. Masser av bakker å leke seg i og masser av pudder hvis det er ønskelig. Har du diger lommebok kan du drive med heliskiing i Lech.

Det er mulig å leie bil og ta kollektiv også, men men. Jeg liker både maten, stemningen, prisene, gjestfriheten og skikjøringen bedre på italiensk side enn de tilsvarende stedene i Frankrike og Sveits.

SNØ BAD GASTEIN Relaterte emner

Bitte lille Bad Gastein overrasker med sitt mangfold. Selv i gråvær går det an å kjøre ned Stubnerkogels svarte løype fordi den er bred som en autobahn, snøen ligger metertykk og hele traseen er velpreparert 1 januar, 2009 Heisen fra Stubnerkogels dalstasjon midt i Bad Gasteins sentrum drar meg bemerkelsesverdig raskt opp til 2400 meters høyde. Snart står jeg på toppen av nedfarten B20, det svarte løypealternativet ned fra fjelltoppen Stubnerkogel. Så bærer det utfor. Men når nedfarten er flere hundre meter bred o Hansi Buchner er fjellets flørtekonge. Han driver sin egen skjenkestue og insisterer på å servere deg ostegryten du ser her fordi den er hans bestemors spesialitet.

Snø Bad Gastein
SNØ BAD GASTEIN Kommentarer:
Redaktør på Snø bad gastein
Akselsen fra Harstad
jeg elsker lese om Norge lojal. Se min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Hufeisen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net