Riise Twitter

  1. Mer om
Riise Twitter

Riise Twitter KantThe latest Tweets from John Arne Riise Manager and contact person: Erland Bakke The latest Tweets from John Arne Riise I look forward to interacting with my fellow Reds so please follow me The latest Tweets from Berit Riise Fantastisk sykepleier, tidligere forsikringsrådgiver og fotballagent, mamma, kone og mega interessert i The latest Tweets from John Arne Riise For kun jeg, verdens beste fotballspiller, kan parodiere meg selv The latest Tweets from John Arne Riise Playing football for APOEL ⚽️ Sponsored by Betsson Married to my muse,

Vi har glede av å følge John Arne Riise i Roma på Twitter

At e liker andre sin fotball bedre? Vet folk er supportere etc, men la folk ha sine meninger.

End of» «E terger på meg Aafk fansen skriver noen Sjølv om nettavisene berre er eit tastetrykk unna, er det ikkje det som freistar mest. For ikkje å snakke om papiravisene.

Treng vi Arill Riise?

Den einaste plassen eg finn papiraviser er heime hjå besteforeldra mine, eller i stativet på Narvesen. Besteforeldra mine blar stort sett berre gjennom avisa før dei brukar ho som opptenningspapir, og stativa på Narvesen er nesten alltid fulle.

Til tross for at ungdom i det minste får med seg nokre nyhende, er det kanskje ikkje alt som er like «viktig». Ein får jo tilpassa nyheitene etter kva ein tykkjer sjølv er interessant.

I relasjon: Polititwitter

Marie på 14, som er stor tilhengar av «The Kardashians», er kanskje overtydd om at bileta av dottera til Rob Kardashian er det viktigaste å få med seg. NO: Mange norske kjendiser og idrettsstjerner er aktive i sosiale medier som blogg og Twitter for å ta kontroll over egne uttalelser og eget image. Jeg føler at faren for å bli feilsitert i media er mindre når saker hentes fra bloggen min, sier John Arne Riise. Det er greit for meg å få en pause for meg selv og tenke på meg selv og familien min og fotball, så får heller andre ta seg av skriveriet, sier John Arne Riise til VG Nett.

Siste for Langfoss

Les også: Riise tar kraftig oppgjør med pressen Fulham-proffen ville ikke være mer konkret på hva som lå bak avgjørelsen, men avviste at det kom som en følge av en beskjed fra landslagsledelsen. Jeg kan ta imot kritikk, men når folk tar ting ut av ingenting, så gidder jeg ikke mer.

Thanks for support. Inngangen var «Avslører seg selv som en selvforherligende tufs». Den anerkjente og profilerte VG-kommentatoren reagerte på at Riise valgte å rope om selvrettferdighet langt inn i selve kampdagen.

RIISE TWITTER Relaterte emner

BeritogJohnArne Foto: Arkivfoto Denne artikkelen er over åtte år gammel Oppstyret rundt John Arne Riises Twitter-meldinger i forkant av VM-kvalifiseringskampen mot Island forrige fredag, har stjålet mye av oppmerksomheten før tirsdagens kamp mot Slovenia. Nå tar Fulham-spillerens mor bladet fra munnen, etter først å ha gitt seg selv munnkurv i saken. På sin twitter-konto skrev hun mandag kveld en klar melding til kommentatoren: «Nå syns jeg nesten synd på TD som ikke klarer bli ferdig med å rakke ned JA grunnet 2 twitter meld,herregud mann,ta deg ei øl og slapp av no», skrev moren, som tidligere har jobbet som agent for sønnen. Regner med at jeg får 4 døgn grunnet denne meld, men shit au.. Vi har vært i kontakt med Berit Riise som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere, men bekrefter at hun har skrevet meldingene.

RIISE TWITTER Kommentarer:
Forfatter om Riise twitter
Langeland fra Tønsberg
Jeg nyter lese om Norge stort sett. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg trives Banzai Fallschirmspringen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net