Ticketmaster Gave

  1. Mer om
Ticketmaster Gave

Ticketmaster Gave RabattGavekortet finnes også i utvalgte butikker hos våre utsalgssteder. Give the Gift of Live Entertainment Du må ha kortnummeret på gavekortet tilgjengelig. Hvilke utsalgssteder selger Ticketmaster gavekort? Du kan kjøpe gavekort hos Circle K, Coop, Extra, Kiwi, Meny Sport, teater, show og musikk. Kan sendes med posten, e-post og SMS Gavekortet utstedes av den partneren som står på gavekortet, og det er dermed partneren som er ansvarlig for gavekortets bruksrelaterte rettigheter Sommerens lykkepille i gave ❤️ - Til sommeren skal vi møtes i Bendiks for konserter med de beste norske artistene! Hittil er suverene Eva Weel Skram

På nettsteder som TrueStory.

Praktisk info

Du er nesten garantert å finne en gave som mor vil sette pris på. En avslappende spa-dag er nok noe de fleste mødre ønsker seg. Kanskje et gavekort til f.

Det er bord på Utescenen, men ikke på Hovedscenen eller Klubbscenen. Er dere tilpasset gjester med spesielle behov? Hvis du har spesielle behov, må du kontakte billettluken når du skal bestille billettene, slik at vi kan ordne det slik at deres behov blir møtt. Det kan dere gjøre ved å ringe 23 11 88 00 eller ved å sende e-post til booking latter.

Tar dere ledsagerbevis?

franciaenred.com Gavekort

Ta kontakt med oss på 23118800 så kan vi tilby beste mulige pris på billettene til ledsager. Kan man se på en forestilling selv om man er under 20?

Tirsdag og onsdag har vi 18 års aldersgrense. Når stenger kjøkkenet? For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort, trenger vi kontoopplysninger.

Praktisk info franciaenred.com

Vi tar direkte kontakt med deg. Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f. Denne fristen er satt til 31. Dermed har det å finne og gå til live underholdning aldri vært enklere.

Gled en søt mottaker i dag. I år vil alle Vitusapotek i landet være et utsalgssted for Kreftforeningens lille julestjerne. Vitusapotek har ansatte som brenner for saken, og som er uvurderlige å ha med på laget for å samle inn midler til forskning. Ticketmaster har vært Kreftforeningens partner i flere og har blant annet engasjert seg i innsamlingsaksjonen Krafttak mot kreft.

I år er det andre gang Ticketmaster støtter Kreftforeningen til jul. Hos Ticketmaster kan alle kunder donere et valgfritt beløp til Kreftforeningens Stjerneaksjon når de kjøper billetter til et arrangement. I fjor resulterte dette i et betydelig bidrag. HG Media er en av Kreftforeningens trofaste partnere, og har støttet kreftsaken i en årrekke.

TICKETMASTER GAVE Relaterte emner

The complexity and scale of the tour we had planned, combined with the continued uncertainty around the pandemic means that despite the hard work of everyone involved we have not been able to guarantee that the shows can happen. We are continuing to work on alternative plans for 2021 and 2022 and would like all current ticket holders to be the first to know about any new live activity. Refundering av billetter: Billetter kjøpt på ticketmaster. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Beløpet utbetales innen 14.

TICKETMASTER GAVE Kommentarer:
Rapportert den Ticketmaster gave
Mo fra Haugesund
Se over min andre nyheter. jeg er tent på australischer Handball. Jeg nyter lese tegneserier enormt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net