4k Uhd Blu Ray Player Test

  1. Mer om
4k Uhd Blu Ray Player Test

4k Uhd Blu Ray Player Test ForårsaketUBP-X800M2 er en seriøs Ultra HD Blu-ray-spiller som gir deg lyd, bilde og funksjonalitet i toppklasse til hjemmekinoen din. Hvis du har investert i en Se DVD-spiller som er best i test 2021 og finn best pris. Se 4 tester av Panasonic og Sony BD-R BD-RE BD-ROM BD-RE DL BD-R DL Blu-ray Disc UHD Blu-ray Sammenlign priser på Ultra HD Blu-ray-spillere (4K). Finn tilbud på 21 produkter fra Panasonic, Sony, LG og mye mer Gi liv til Blu-ray-platene og DVD-ene dine, og lytt til musikk fra enhver kilde med den 4K-HDR-kompatible Ultra HD Blu-ray™-spilleren UBP-X K Blu-ray parkerer strømmetjenestene, og utfordrer profesjonelle er det stadig færre (-12% i 2017) som kjøper seg ny Blu-ray spiller

Fint, men mørkt bilde Når vi først er i gang, blir vi møtt av Android TV, som er fundamentet for hele maskinen, og med et litt rotete, men samtidig ganske enkelt, system å navigere i.

Ny Hvilken? anmeldelser avslører de beste Blu

Apper er tilgjengelig i stort antall, og det samme er funksjoner. Dessverre opplever vi den som litt treg, både ved oppstart og når apper lastes inn, sammenlignet med mange andre TV-er med Android.

Men det viktige da? Oppsummert kan man si at det er "bra, men Absolutt best gjør TV-en seg med en høyoppløst Blu-ray-film. Her er det godt med detaljer, selv i mørkere partier — og en overraskende stram, men korrekt fargegjengivelse. Noe fargesprak som Samsungs Qled-maskiner ofte rammes av før de roer seg litt ned, finnes ikke her, men alt ser i stedet bra ut fra begynnelsen.

Dette betyr på den ene siden at du kan glemme å få et kvalitetsbilde i et rom med dagslys, og på den andre siden at HDR-støtten er helt meningsløs.

TV/AUDIO/VIDEO

Nå er det bare støtte for HDR-teknologi, som i seg selv er dårlig, men samtidig er lysstyrke nødvendig for å gi den teknologien spillerom i det hele tatt.

Du tilbys et bredt utvalg av utdataformater, samt optimaliserte forhåndsinnstillinger for forskjellige smarttelefoner, nettbrett, TV-er og så videre.

Rediger og tilpasse Blu-ray-filmeffekter med den innebygde redigeringsfunksjonen. Du kan justere lysstyrke, kontrast, metning og fargetone, bruke tilpassede filtre på din Blu-ray-film.

Det er nå solgt ca. Det er denne oppløsningen mange forbrukere har i dag som flatskjermer.

Alt innen TV, audio og hjemmeunderholdning finner du hos LG Norge

Med samme begrepsbruk ville 4K UHD blitt kalt 2160p. I januar 2016 ble Ultra HD Premium-logoen og standarden lansert.

All hard- og software merket med dette tilfredstiller bransjens krav til å vise 4K UHD-innhold. Brukervennlighet og finesser Mens Sonys TV-er er Android-baserte, har de valg en egen løsning for Blu-ray spillerne sine.

Brukergrensesnittet er enkelt og oversiktlig, men ikke spesielt imponerende rent grafisk sett. Etter å ha testet med flere filmer i skuffen kan vi slå fast at Sony-spilleren er en rask og robust avspiller rent mekanisk sett.

Sony-spilleren er også meget stillegående, uten plagsom drivverkstøy.

Samtidig er det verdt å påpeke at konsollen supersampler bildet — at konsollen rendrer det i 4K og nedskalerer til 1080p — dersom man sitter på en 1080p-TV. Det vil ikke være veldig merkbart, og akkurat her er det vanskelig å forsvare en dobling i pris mellom en Xbox One S og en Xbox One X.

Dersom man liker å ha muligheten til å spille spill i 60 bilder i sekundet, blir det likevel en litt mer vrien evaluering.

Request Rejected

Bildeflyten betyr en del, men samtidig er det ikke nødvendigvis slik at alle spill vil la deg velge mellom oppløsning og 60 bilder i sekundet. Det er også verdt å merke seg at konsollen vil få native-støtte for 1440p-skjermer etterhvert, men at det ikke er på plass ennå. Mediespiller Man skulle kanskje tro at en kraftplugg som Xbox One X ville ta plass, men her har Microsofts maskinvareingeniører gjort en formidabel jobb.

Konsollen er faktisk svært liten, med et anonymt og stilrent utseende som er tydelig basert på fjorårets Xbox One S.

Den er likevel betydelig tyngre, og føles svært tettpakket og robust.

På nettsidene står det lagerstatus for både sentrumsbutikken og hentebua på Rødtvet. Med den innebygde Bluetooth-senderen kan du sende lyden trådløst til en Bluetooth-hodetelefon hvis du vil se på noe uten å forstyrre andre. Og den ekstra HDMI-utgangen til lyd gir deg ekstra fleksible tilkoblingsmuligheter.

Det er ganske tungvint å jobbe seg gjennom menysystemet, og spilleren nektet å spille av mange hjemmevideoer fra forskjellige kameraer. Blu-ray-teknologien har nok det meste av fremtiden bak seg.

4K UHD BLU RAY PLAYER TEST Relaterte emner

Denne universelle flaggskip diskspilleren er beviset for Pioneers betydelige ekspertise samlet i løpet av årene gjennom utvikling av suksessive optiske plate spillere. Meget robust mekanisk konstruksjon Med ankomsten av UHD Blu-ray Disc, må spillerne nå kunne håndtere høyhastighets rotasjonshastigheter på opptil 5000 rpm. UDP-LX800 gir en svært stabil høyhastighetsrotasjon av plater på grunn av sin bemerkelsesverdig stive konstruksjon, samt et lavere tyngdepunkt. Begge disse egenskapene bidrar til å undertrykke vibrasjonsoverføring som forekommer inne i spilleren, og minimerer eventuelle potensielle resonanser generert og dermed forbedrer diskavspilling. Videre legger innføringen av en stiv rammestruktur inne i spilleren, for å inneholde og holde hver 'blokk', strukturell integritet til et nytt nivå.

4k Uhd Blu Ray Player Test
4K UHD BLU RAY PLAYER TEST Kommentarer:
Forfatter på 4k uhd blu ray player test
Sagen fra Arendal
Jeg nyter studere dokumenter løst. Se min andre innlegg. En av mine hobbyer er jeet kune do.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net