Starte As

  1. Mer om
Starte As

Starte As ResultaterStift aksjeselskapet ved å utarbeide stiftelsesdokument og vedtekter og signere disse Be banken om å opprette en aksjekapitalkonto Den trygge og enkle måten å starte ditt eget AS på - og alt du trenger å vite om å drive aksjeselskap Hvor lang tid tar det å starte AS Se hvordan det skal gjøres steg for steg · 1. Stiftelsesdokumenter og vedtekter

I tillegg kan det være aktuelt med forsikring, lån, regnskapstjenester, eller andre ting, alt etter behov.

Les også: Disse forsikringene trenger et nyoppstartet selskap Som nevnt kan man dekke oppstartskostnader med resterende aksjekapital, men det forutsetter at selskapet raskt genererer inntekter. Alternativt kan man dekke kostnadene med lån eller annen finansiering.

Hva som er forsvarlig vil variere med risikoen og omfanget av selskapets virksomhet.

Starte AS Startup AS

Den enkleste måten å gjøre det på er å bruke vårt elektroniske stiftelsesdokument. For å starte et aksjeselskap må stifterne opprette et stiftelsesdokument.

Vi mener fullhjertet at det er store fordeler med å starte et aksjeselskap! Det er ikke så mye som skal til for å starte et aksjeselskap. Eierne, eller de såkalte aksjonærene, er kun ansvarlige for det beløpet de selv har bidratt med i selskapet. Aksjonærene er altså ikke ansvarlige for forpliktelser som inngår i selskapets navn. I næringslivet er aksjeselskap AS den vanligste selskapsformen.

Hvordan starte AS (aksjeselskap) i 3 enkle steg

Dersom du vil gunne på, ha flere ansatte, ønsker større aktivitet og vekst, oppnå profitt og sikre deg økonomisk ved å skille privat og bedrift, er det kanskje aksjeselskap du bør vurdere. Saksbehandlingstiden i Brønnøysundregisteret varierer og du kan følge prosessen her. Når du har mottatt ditt organisasjonsnummer ber vi om at du informerer oss slik at vi kan aktivere banktjenestene du har bestilt.

Selskapet er registrert Gratulerer, du har nå opprettet et aksjeselskap! Det kan vi fordi vi har laget en teknologi som gjør det fryktelig enkelt både for oss og deg.

Vi tilbyr deg en bedriftskonto fra Folio når du bruker Stiftemaskinen, men du kan velge akkurat hvilken bank du vil! Bruk gode dokumentmaler Når du starter opp et selskap for første gang er det mange ulike dokumenter og avtaler du må forholde deg til.

Ved å bruke gode maler fra første dag får du gode rutiner og en oversiktlig drift. Altinn har en samleside for dokumentmaler som ofte brukes i selskaper, som kan være vanskelige å utarbeide selv.

På linken nedenfor finner du en oversikt over dokumenter knyttet til Aksjeselskap, ansvarlige selskap og andre organisasjonsformer, Arbeidsgiverforhold, markedsføring, regnskap og annet som er gode utgangspunkt for din bedrift. Be om hjelp ved behov!

Hvordan starte aksjeselskap (AS)? Campbell Co

Når man starter et eget selskap er det ikke alltid lett å vite hva man bør gjøre. Dersom du ikke sitter med nødvendig kompetanse selv, er det stor hjelp i å be om råd og bistand fra noen som kjenner til hva som trengs for å komme i gang. Innovasjon Norge kan fungere som en viktig veileder.

STARTE AS Relaterte emner

Stiftelsesdokumenter og vedtekter Du må selv utarbeide stiftelsesdokumenter og vedtekter, dette kan du gjøre selv eller du kan få hjelp av revisor, regnskapsfører eller advokat til dette. Dokumentene har faste formkrav og signeres av de som skal stifte selskapet. Se eksempel på stiftelsesdokument her. Åpningsbalanse Skal aksjekapitalen kun bestå av kontantinnskudd, er det ikke lenger krav om revisorbekreftelse av åpningsbalanse nytt fra 1. Men, en revisor må bekrefte åpningsbalanse med et eget skriv dersom aksjeinnskudd skal skje med annet enn penger, selskapet skal bli part i en avtale eller noen skal gis enkelte typer særskilte rettigheter.

STARTE AS Kommentarer:
Forfatter om Starte as
Hofstad fra Narvik
Jeg nyter lese romaner pent. Siste nytt: min andre nyheter. En av mine hobbyer er Logrolling.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net