Em Fotball 2021

  1. Mer om
Em Fotball 2021

Em Fotball 2021 ØkeEM i fotball 2021 var det 16. europamesterskapet i fotball for menn og ble arrangert av UEFA fra 11. Mesterskapet skulle opprinnelig arrangeres i juni og juli 2020, men på grunn av koronaviruspandemien besluttet UEFA EM i fotball 2021 (offisielt: UEFA Euro 2020) var det 16. europamesterskapet i fotball for menn og ble arrangert av UEFA fra Fotball-EM 2020, også kjent som Europamesterskapet i fotball for herrer, startet den 11. juni 2021 og ble avsluttet med EM-finale den Hold deg oppdatert med full oversikt over EM 2021-statistikk og resultater. Gjør Eurosport til din kilde for alle de siste Fotball-nyhetene Europamesterskapet i fotball 2021 arrangeres mellom 11. juli 2021 i 11 utvalgte byer i hele Europa. Dette blir et mesterskap uten en valgt

I EM startet han Portugals to første kamper, men ble benket mot Frankrike i gruppespillet og i åttedelsfinalen hvor det ble tap mot Belgia. Men han holdt ikke det nivået vi trodde han skulle gjøre.

Selv om han alltid prøver og vil ha ballen, så fikk han det ikke så bra til som vi har sett i Manchester United, sier Thorstvedt om portugiserens EM. Den tidligere Tottenham-keeperen har heller ikke latt seg imponere over Harry Kane i sommerens mesterskap, selv om han scoret noen viktige mål på Englands ferd til finale.

Han ender vel opp med fire mål.

Han ble jo toppscorer i VM i 2018, men til og med da hadde han ikke egentlig en veldig god turnering. Vi har samlet inn detaljer om hvert lag som konkurrerer i løpet av turneringen, slik at du kan følge med på alt skjer i sommer.

franciaenred.com: UEFA EURO

Klikk på hvert lag nedenfor for å se hele troppen, de siste lagnyhetene, kommende Euro-kamper, arenaer, statistikk, liveodds og mye mer! Husk at spilling kun er for moroskyld og ikke en ekstra inntektskilde.

Les oddstips, her kan man hente mye bra. Følg med på kalenderne til bookmakerne. På den måten går du ikke glipp av noe. Fra Courtouis i mål med en solid forsvarsrekke foran seg, finner vi en solid playmaker i Kevin de Bruyne på midtbanen, og i fremste rekke har vi Lukaku, Mertens og Hazard som alle spiller for toppklubber i Europa, og som om ikke det var nok har også Belgia et par yngre talenter som Tielemans, Denayer og Saelemaekers.

Til tross for sine opplagte styrker, har også nummer en i verden noen svake punkter.

Fullt program fotball

Toby Alderweireld og Jan Vertonghen begynner å trekke på årene, og Hazard har slitt med å finne formen hos Real Madrid og står i fare for å gå glipp av turneringen grunnet en skade. Petersburg vil også holde en av kvartfinalene hver. Både Bucuresti og Amsterdam vil også holde sine respektive kvartfinaler i sluttspillet.

Både London og Glasgow vil også holde sine respektive kvartfinaler, og begge semifinalene samt EM-finalen spilles i London. Petersburg og Sevilla vil også holde sine respektive kvartfinaler i sluttspillet.

Fotball på TV 2 Play

Begge vil holde kvartfinaler. Alle har favoritter, men kommer de til å klare å holde hodet kaldt? Og ikke minst, har spilleren dagen? Spørsmålet på alles lepper er, vil de store gigantene slå til og innfri forventningspresset?

Det er ikke alltid favorittene vinner. De store innfrir ikke alltid. Alle reagerer og opptrer ulikt under press. Hvor stor er påvirkningen av utenomsportslige tanker?

Last ned også: Vm oberstdorf 2021

EM FOTBALL 2021 Relaterte emner

Euro Lag Euro Lag Info Det er 24 lag som konkurrerer i Euro denne sommeren og blant dem finner vi noen store favoritter til å vinne konkurransen! Som England, Belgia, Frankrike og Tyskland har alle toppodds for å hevde seier i Euro og ta hjem trofé til sine elskende fans. Vi har samlet inn detaljer om hvert lag som konkurrerer i løpet av turneringen, slik at du kan følge med på alt skjer i sommer. Klikk på hvert lag nedenfor for å se hele troppen, de siste lagnyhetene, kommende Euro-kamper, arenaer, statistikk, liveodds og mye mer! Dette er lagene som er kvalifisert til fotball-EM Det er ingen lag som er automatisk kvalifisert til et europamesterskap i fotball. Til og med regjerende tittelforsvarer er nødt til å kvalifisere seg til det kommende mesterskapet for å kunne forsvare tittelen.

Em Fotball 2021
EM FOTBALL 2021 Kommentarer:
Redaktør på Em fotball 2021
Fjeld fra Gjøvik
jeg liker utforske norske bøker nøyaktig. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Cribbage.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net