Gothia Cup 2020 Fotball

  1. Mer om
Gothia Cup 2020 Fotball

Gothia Cup 2020 Fotball PåliteligStorturneringen Gothia Cup, som normalt skulle vært spilt to uker før Norway Cup, er avlyst på grunn av Fana IL Fotball strever til enhver tid etter å skape et godt miljø hvor fotball og sosialt felleskap bidrar til å skape trygghet og trivsel for den enkelte Storturneringen Gothia Cup, som normalt skulle vært spilt to uker før Norway Cup, er avlyst på grunn av koronapandemien Gothia Cup er verdens største og mest internasjonale fotballturnering for ungdom. Hvert år samles over 1700 lag Priser 2020, oppdateres til 2021 snarest Storturneringen Gothia Cup, som normalt skulle vært spilt to uker før Norway Cup, Sist oppdatert tirsdag

Norway Cup Mange Nordre Aker

Ingen smilende og heiende ungdommer som deler kjærligheten til spillet og de livsforandrende erfaringene som skaper vennskap og bygger relasjoner med barn fra andre land og verdensdeler», skriver cupens generalsekretær Dennis Andersson. Midlene er primært tiltenkt lagavgift ved deltagelse i cuper.

Siste kamp mot Hisingsbacka ender 2-0. Der venter Bossekop UL fra nord. Det viktigste er dog at gutta vinner 1-0 og er klare for en spennende kvartfinale!

Kvartfinalen mot Lusaka fra Zambia spilles på Vallhalla IP og alle Oppsal-folk som var igjen i Gøteborg hadde tatt turen for å overvære kampen. Og det hørtes på tribunen! En spennende thriller, som ender 1-1 og går til straffespark. Alle de blåkledde treffer på sine forsøk, til tross for krampe i samtlige muskler og gammelmannsgange. Da Lusaka bommer på sin siste straffe er semifinalen et faktum.

Den skulle spilles noen få timer senere, mot svenske Örgryte.

Stabæks Jenteakademi Stabæk

Laget er et samarbeid mellom de tre klubbene i deres ungdomsavdeling. Samarbeidet startet før denne sesongen. Da var det første gang siden 1976 at den tradisjonsrike turneringen ikke ble avholdt. For stor risiko Det var Nettavisen som først omtalte saken.

Våre 2002-gutter imponerte mot motstandere med skjegg og "10 cm pluss" i høyden, så selv om man tapte i finalen mot arrangørklubben var det en sportslig spennende turnering. Like mye var det forøvrig en annerledes destinasjon for våre bygutter. Vi vil følge helsemyndighetenes anbefalinger. Jeg er selv lege og jobber på sykehus til daglig.

UTSATT Klubbdommerkurs fotball

Det er enda en grunn til at jeg følger situasjonen nøye. Vi har ikke tatt en endelig avgjørelse hva gjelder deadline. Denne fotballcupen er verdens største internasjonale fotballturnering for unge.

Har du lest dette? Messi fotballsko

Årlig deltar omkring 1 700 fotballag fra 80 ulike land. Lagene konkurrerer mot hverandre om å være best. De beste lagene kåres ved at det spilles rundt 4 500 kamper.

GOTHIA CUP 2020 FOTBALL Relaterte emner

I år vil arrangøren avvente myndighetens plan for gjenåpningen av landet før en beslutning tas. Utvid Norway Cup-general Pål Trælvik i rødt er avhengig av lettelser fra statsminister Erna Solberg H om årets turnering skal kunne gjennomføres. Disse avgjørelsene er ventet å komme i annen uke av mai. Det ble tidlig klart at årets Norway Cup ikke kan spilles som en internasjonal turnering. Men arrangøren har håp om en nasjonal cup og har tatt høyde for alle utfordringene det vil være rundt smittevern.

Gothia Cup 2020 Fotball
GOTHIA CUP 2020 FOTBALL Kommentarer:
Rapportert den Gothia cup 2020 fotball
Thorstensen fra Vadsø
Jeg nyter utforske norske bøker lekende. Les også min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Buchbinderei.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net