Oslo Jubileumsdrakt

  1. Mer om
Oslo Jubileumsdrakt

Oslo Jubileumsdrakt StrategiContent [hide]

Jubileumsdrakten for Oslo er en spesiell og vakker bunad laget i anledning byen sitt 1000-årsjubileum i år 2000. Festdrakten er designet av Eva Lie i Jubileumsdrakten for Oslo - dame Jubileumsdrakten for Oslo, designa av Eva Lie i samarbeid med Oslo kommune i høve byen sitt 1000-årsjubileum Jubileumsdrakten for Oslo er en tradisjonell og urban bunad fra Eva Lie Design i forbindelse med byens 1000-års jubileum. Bunad for herre, dame og barn Eva Lie er designer av Jubileumsdrakten for Oslo. Hver detalj i bunaden er grundig gjennomtenkt, og forteller en historie. Les mer om damedrakten her Jubileumsdrakten for Oslo er designet av Eva Lie og utviklet i forbindelse med 1000-års jubileet til Oslo. Bunaden er en urban og tradisjonell bunad

Det ble sydd ny stakk til konfirmasjonen min, og jeg har senere kjøpt ny skjorte, men forkle, perlebroderier og sølv er originalt på den.

Jeg har brukt bunaden mye, også i voksen alder, men den er tung og inneholder så mange ulike deler som liksom ikke sitter som det skal. Artikkelen fortsetter under bildet.

Jubileumsdrakten er nå den mest populære oslobunaden. Dersom du skal ha full bunad med jakke blir prislappen på rundt 25. Det er også mye å velge mellom i barnebunader. Du kan kjøpe en Rondastakk for barn til rundt 4-5000 kroner.

Brann skal ha jubileumsdrakt

Det er jo tross alt 100-årsjubileum, sier Elin Horn, profilansvarlig i Vålerenga Fotball. Martin Haugen martin. I tillegg fikk vi være med til en av de få arbeiderboligene som ble bygget på 1800-tallet med løyganger i bakgården og i tre, som består den dag i dag og hvor en av de opprinnelige leilighetene er del av Arbeidermuseet.

Her kan besøkende med egne øyne se hvordan fabrikkjentene delte minimalt med plass og gjerne sov både tre og fire på to bittesmå rom, hvorav det ene var kjøkken.

Her fikk vi høre om «fillesyken» som ikke var fyllesyke, men rett og slett luftveisproblemene som fabrikkjentene fikk fordi alt tekstilstøvet svevde fritt i de store salene.

Gamle fotballklipp er ofte lett å tidfeste på grunn av draktene spillerne har på seg. De har vært vide, de har vært trange, de har vært store og de har vært små. Derfor serverer vi her et utdrag av draktene Brann har hatt siden sølvsesongen 1997.

OSLO JUBILEUMSDRAKT Relaterte emner

Her er Marianne Haugli i jubileumsdrakten for Oslo på scenen, herredrakten skimtes bak. Jubileumsdraktjubileum Når det er jubileum for en jubileumsdrakt for Oslo, er det greit å feire, selv om festdrakten i sin tid feiret Oslos 1000-års jubileum og Eva Lie nå feirer samme festdrakts 20-årsdag. Det ble gjort på tekstilhistorisk grunn og i festlig og faglig form. Tobiasson mandag 02. Stedet var selvsagt ikke tilfeldig valgt: Her hadde Hjula Veveri sitt fargeri, forklarte Gro Røde fra Oslo Museum som tok gjestene med på en vandring i området som viste noe av omfanget av den tekstile industrien akkurat her i Sagveien. I tillegg fikk vi være med til en av de få arbeiderboligene som ble bygget på 1800-tallet med løyganger i bakgården og i tre, som består den dag i dag og hvor en av de opprinnelige leilighetene er del av Arbeidermuseet.

Oslo Jubileumsdrakt
OSLO JUBILEUMSDRAKT Kommentarer:
Forfatter på Oslo jubileumsdrakt
Lystad fra Haugesund
jeg er glad i lese om Norge ivrig. Se gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Inline-Skaten.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net