Kongeparken Kristiansand

  1. Mer om
Kongeparken Kristiansand

Kongeparken Kristiansand ResultatOver 60 attraksjoner i magiske omgivelser! Norges høyeste droptårn Stupet. Velkommen til et kongerike fylt av magi & spenning Avstand fra Kongeparken (Norge) til Kristiansand (Norge) i kilometer og miles. Beregne kjøreavstand og avstand med fly - luftlinje, reisetid (kjøretid Kongeparken - Kristiansand - planlegg din reise på Gule Siders kart Kristiansand - Kongeparken - planlegg din reise på Gule Siders kart Veibeskrivelser, rutekart og avstand mellom Kongeparken - Kristiansand, sammenligne bil, tog, buss, fly varighet og reisekostnader lett

Alle lokale mobilitetsalternativer i en app Offentlig transport til Kongeparken i Gjesdal Hvordan komme til Kongeparken i Gjesdal, Norge? Det er enkelt med Moovit.

Helt konge for de minste

Hytte og hytteutleie nær Stavanger og Sandnes Kongeparken Camping har 21 hytter for 5 personer som er på 36 kvadratmeter. Disse har overbygd terrasse som er møblert.

Alle hytter har Altibox innlagt og sørger for gode nett og tv signaler Vi tilbyr plass for både campingvogner, bobiler, campingbiler og telt etc. Et par måltider i parken koster fort like mye som inngangsbilletten.

Her oppfordrer Gundersen til å ta med medbrakt.

Hvordan komme til Kongeparken i Gjesdal via Buss Moovit

Flasken fyller du opp igjen med vann helt gratis. Medbrakt mat er minst like god og garantert mye rimeligere enn å spise på serveringsstedene i parken.

Og det beste av alt: Det går ikke ut over kosen å spare penger, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen. Der er det ofte lavere billettpris og muligheter for stor rabatt på dag to-billetter. Ta med drikke og en god niste.

Det er også en god andel familier med barn over elleve som besøker fornøyelsesparkene. Dette gjelder mest i Tusenfryd, noe som er forståelig nok da Tusenfryd har mange attraksjoner for eldre, mens de andre for det meste har attraksjoner rettet mot unge barn.

Fornøyelsespark

Mest nærliggende for oss er Kongeparken utenfor Stavanger og Dyreparken i Kristiansand. Den norske oljehistorien startet midt på 1960-tallet, og museet viser hele teknologiutviklingen, fra de første plattformene som boret i Nordsjøen, via stål- og betongplattformer utviklet og bygget i Norge, til moderne produksjonsskip og undervannsystemer som ser ut til å bli fremtidens løsning på norsk sokkel.

I tilknytning til Oljemuseet finner du Geoparken, et utendørs anlegg tilrettelagt for barn som kombinerer lek og læring.

For mer informasjon om Norsk Oljemuseum, vennligst kontakt resepsjonen eller les mer her. Sverd i fjell Sverd i fjell er et monument som er oppført innerst i Hafrsfjord, en kort kjøretur fra Sola Strand Hotel.

Monumentet består av tre store sverd som er satt ned i svaberget til minne om Slaget i Hafrsfjord i år 872, da Harald Hårfagre samlet Norge til ett rike. Det største sverdet representerer den seirende kongen, mens de to andre symboliserer de tapende småkongene. Minnesmerket er også et fredssymbol, sverdene er satt ned i fjellet for at de aldri mer skal brukes. For mer informasjon om Sverd i fjell, vennligst kontakt resepsjonen.

KONGEPARKEN KRISTIANSAND Relaterte emner

Her har vi drevet hytteutleie og campingplass for Stavanger og Sandnes området i over 20 år. Vi er rike på fasiliteter, og ligger godt sentralt iforhold til mange populære reisemål. Kongeparken Camping har 27 campinghytter med flott terrasse, fult møblert, leie av sengtøy og kan bestille utvask. Perfekt alternativ for overnatting nær Kongeparken. Hytte og hytteutleie nær Stavanger og Sandnes Kongeparken Camping har 21 hytter for 5 personer som er på 36 kvadratmeter. Disse har overbygd terrasse som er møblert. Alle hytter har Altibox innlagt og sørger for gode nett og tv signaler Vi tilbyr plass for både campingvogner, bobiler, campingbiler og telt etc.

KONGEPARKEN KRISTIANSAND Kommentarer:
Forfatter om Kongeparken kristiansand
Nordstrand fra Svolvær
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg trives Diplomatie. jeg liker lese om Norge dyktig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net