Heyestrid

  1. Mer om
Heyestrid

Heyestrid SjeldenFølg oss på IG Din nye favorittkonto for memes! (Vi poster andre søte ting ogs Helsekontrollen (TV 2): Nykommeren på markedet overrasker, og blir best i test Likes, 33 Comments - Martine Halvorsen on Instagram: “Reklame Det er bare jeg som prøver å tipse dere om sandrathoen Annonse ✨ oppdatering på VERDENS BESTE barberhøvel (no joke!!). Jeg har brukt denne i noen mnd nå og det er New post on Instagram by Mali ⛓ "Advertisement Jeg er utrolig fornøyd med alle produktene mine fra Estrid

Herman tømmeraas and amalie snøløs have confirmed that they're together, yes. Amalie snolos beautifulfemales players goodmorning females girls women like followme banger.

10 barbering

Foto: Signy Eika Klempe — Denne er helt fantastisk! Fjerner alt av hår og etterlater huden myk og fin. Man er ikke redd for kutt når man bruker denne. Minus for at bladene ikke kan resirkuleres. Pluss for at den kan henges opp i dusjen.

Last ned også: Hydroksyzinhydroklorid

Estrid setter pris på de gode tilbakemeldingene. Håndtaket er i stål, noe som gjør barberingen lekende lett og høvlene til Estrid har 5 blader, som gjør det enklere og mer effektivt å barbere bort alle hår. Beste barberhøvel: Estrid ble best i test!

Nylig utførte Helsekontrollen på TV2 en test for å finne ut hvilken barberhøvel som er best, og det var Estrid som stakk av med seieren.

Et sylskarpt abonnement på barberhøvel for kvinner

Mitt fine deksel, inspirert av flittige bier? Vaskbare sminkefjerningspads Bomullspads til engangsbruk er som kjent ikke særlig miljøvennlig, selv om det hjelper litt om de er økologiske. Så hvis du som meg sverger til pads fremfor klut, er det lurt å få tak i vaskbare først som sist.

Mine supermyke i bambus er fra Humble Household og kom med en egen vaskepose, men det finnes mange alternativer. Og hvis du er litt crafty kan du kanskje lage dine egne?!

Alternativ: Ulike typer ansiktskluter, silkekokonger ikke testet ennå, økologisk og fairtrade bomull fra Änglamark. Nye alternativer som Face Halo popper stadig opp, men inneholder som oftest mikrofiber som havner i havet ved bruk.

Slik ble jeg kjent med Estrid? Barberhøvel i stål Hey Estrid! Et par svenske kvinner var lei av pink tax og av vrimmelen av rosa engangshøvler for kvinner.

Og visste du at de fleste av dem bruker stoffer fra dyr i fuktighets-stripsene? Estrids høvler er veganske og cruelty-free, og inneholder aloe vera, shea og kakaosmør. Høvlene er superfreshe, og kommer i fem fine pastellfarger med matchende veggholder. Og startpakken med høvel, holder og to sett barberblader koster bare 95 kroner! Hvis du vil kan du abonnere og få fire nye, sylskarpe blader tilsendt så kort eller lenge du vil.

Fjerner alt av hår

Jeg gikk ærlig aldri inn med en tankegang om at jeg skulle «få spons og tjene penger» - målet mitt har hele veien vært å gi noe som jeg selv savnet å se på sosiale medier. Og det er enda min største motivasjon og glede med dette. Poenget mitt her er egentlig ikke å komme med masse selvskryt - men å oppfordre DEG til å følge magefølelsen. Følge tanken inni deg som sier «Dette har jeg lyst til» om en drøm.

Beste barberhøvel: Barberhøvelen som er best i test

Mange synes Estrid funker helt bra alene, men vi kan også anbefale å teste ut Estrid Shave Cream, som er spesielt utviklet til Estrid sine barberhøvler. Slik fungerer Estrid: Et Estrid start-kit koster kun 95 kr og da får du med en Estrid-høvel, to barberblader og en veggholder. Når du har gått tom for barberblader, kan du lett bestille nye og det er alltid fri frakt på alle Estrid-produkter. Ved å oppgi koden ELLE vil Estrid gi 10 kr til den svenske veldedige organisasjonen Kvinna till kvinna som jobber med kvinners rettigheter verden over.

Du betaler ingenting ekstra! Estrid Review: Vi har fått øynene opp for de vakre, veganske barberhøvlene Estrid, som faktisk er så fine at man vil ha de stående framme på badet.

Selflove — Hårfjerning skal være valgfritt. God hårfjerning skal ikke. Derfor har vi skapt Estrid — en vegansk høvel med 5 blader, spesialdesignet for de av oss som ønsker at hårfjerning skal være en smertefri opplevelse for både huden, lommeboka og planeten, sier gründer Amanda Westerbom. Amanda og Nadia var lei av å bruke masse penger på dyre barberhøvler, som egentlig var tilpasset menn — Svaret ble abonnementstjenesten Estrid!

HEYESTRID Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Ifølge en britisk undersøkelse fra escentuals. Den samme undersøkelsen sier at dette er den skjønnhetsrutinen vi hater mest. Men kan en god høvel gjøre barbering morsommere? Helsekontrollens panel har prøvd fire ulike høvler for å gi deg svar på hvilken høvel som gir best resultat og er mest brukervennlig. I tillegg har vi sett nærmere på hvor miljøvennlige de er.

HEYESTRID Kommentarer:
Forfatter på Heyestrid
Akselsen fra Stavanger
Anmeldelse min andre innlegg. En av mine hobbyer er Feldhockey. jeg liker utforske norske bøker gledelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net