Spaces Oslo Kvadraturen

  1. Mer om
Spaces Oslo Kvadraturen

Spaces Oslo Kvadraturen BevistContent [hide]

Med alt under samme tak kan du gå fra å være 1 til 500 ansatte uten å skifte adresse Spaces Kvadraturen er et lokale med rikelig med lys og åpne arealer, inkludert tilgang til bakgård og et imponerende atrium designet for å stimulere til Spaces Kvadraturen in Oslo offers flexible office space, coworking space excellent for networking, and meeting rooms with admin support Tollbugata 8 består av to bygninger som er satt sammen til én, og er et elegant arbeidssted i Kvadraturen. Beliggenheten er så sentral som den kan få blitt Type: Co-working / Coworking space. Adresse: Tollbugata 8, 0152 Oslo. Nøkkelord: Space, Kontorhotell oslo, Spaces

Med et stort utvalg leverandører har vi brukt hele vår portefølje, både hva gjelder kvalitet, estetikk, funksjon og energibesparelse.

Har du lest dette? Jotun space

Konseptet som skaper nysgjerrighet og trivsel har vi brukt anerkjente belysningsprodusenter fra hele Europa til dette prosjektet. Få rask oversikt Kontormarkedet i Nydalen er uoversiktlig, og det finnes selskaper som dessverre låser leietakere til ufordelaktige avtaler. Dette ungår du ved å få profesjonell hjelp fra en tredjepart, og der kan vi bistå.

Husk at det er gratis og uforpliktende å be om tilbud fra oss. Få trygge avtaler Her får du hjelp med å sikrer deg en gjennomgått avtale, fornuftig varighet på leien samt mulighet for fornyelse.

Pågående selgere skal du slippe unna, her er det produkteksperter som skal veilede kundene, uten provisjonsordninger. Salgene skjer i hovedsak digitalt.

Showroomet i Oslo er stor i Polestar-sammenheng. Spaces Kvadraturen - Fleksible kontor i unike designomgivelser Tollbugata 8, 0152 Oslo, Norge Se kart Spaces Kvadraturen er sammensatt av to bygårder fra 1890, og har unike historiske detaljer blandet med moderne estetikk.

Virtuelle kontorer i Oslo, Norway Rovva NO

Bygget har blitt totalrenovert til en moderne arbeidsplass med en unik og sjarmerende, hjemmekoselig stemning og moderne teknologi. København, Danmark. Nye passasjer og bakgårder åpner for nye muligheter. Norrköping, Sverige.

Det er her kommunens ansvar å få gårdeier til å se Kvadraturens uforløste potensial, men hvor et samarbeid er nøkkelen til videre gjennomføring.

By using the directory services of Infobel you accept the conditions of use.

Kvadraturen har lenge vært lokalisert i randsonen av det vi omtaler som Oslo sentrum. Oslo sentrum er i dag et begrep i endring, hvor Fjordbyutviklingen bidrar til å flytte sentrum i sørøstlig retning og medfører at Kvadraturen havner i kjernen av det nye Oslo. Kvadraturen er nøkkelen til å skape et sentrum som oppleves helhetlig.

Opplevelsen av deler av Kvadraturen må derfor utbedres, og et fokus på å skape inviterende offentlige byrom vil være et strategisk viktig grep for å oppnå dette. Inviterende offentlige byrom i en moderne kontekst kjennetegnes av å skulle tilby opplevelse for individet utover nødvendige funksjoner.

Stedet har rikelig med lys og en stor åpen plass, her er det tilgang til både bakgård samt et imponerende atrium designet for å fremme sosial atmosfære.

SPACES OSLO KVADRATUREN Relaterte emner

Nyhet Samling i sentrum Mad arkitekter starter kaffebar i sentral Oslo-gate, mens Nordic flytter inn i en marmorinnredet telegrafbygning. To av Norges største arkitektkontorer er klare for nytt liv i Oslo sentrum. Torbjørn Tumyr Nilsen 26. Nå flytter arkitektene i Nordic inn i bygget, som i byggeåret 1924 var Norges mest påkostede. Kvalitetene i Telegrafbygningen vil hver dag minne oss på viktigheten av å tegne bygg, som vil holde lenge og ha bærekraftige løsninger, sier Eskild Andersen, daglig leder i Nordic. Klassisk Også arkitektene hos Nordics hovedeier Norconsult flytter til samme bygning.

SPACES OSLO KVADRATUREN Kommentarer:
Redaktør på Spaces oslo kvadraturen
Aronsen fra Rørvik
Jeg nyter utforske norske bøker ganske. Vennligst sjekk min andre innlegg. En av mine hobbyer er Jacquet.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net