Volvo V40 Cc Awd

  1. Mer om
Volvo V40 Cc Awd

Volvo V40 Cc Awd UtfordringContent [hide]

Firehjulsdrift (AWD – All Wheel Drive) betyr at bilen trekker samtidig på alle fire hjul, noe som forbedrer veigrepet En V40 Cross Country T4 AWD. En 2014-modell som selges for 249.000 kroner. Bilen er fra den gang Ford eide Volvo og bygger i stor grad p Du finner 125 Volvo V40 Cross Country under Biler til salgs på FINN Bil. Søk blant alle bilmerker og modeller i hele Norge Vi har tidligere testet Volvo V40, både i vanlig utgave og i CC-versjon, men aldri med nest sterkeste alternativ, den femsylindrede toliteren p Bil: Volvo V40 Cross Country T4 AWD Summum, april 2014, 180 mil. Kompaktbiltradisjoner Relativt kompakt, bensin turbofemmer på 180 hestekrefter

Gylden kombinasjon Men den gyldne kombinasjonen diesel, automat og trekk på alle fire får du ikke. På den rimeligste dieselen må du også vente til sommeren for å få den med den gode automatgirkassen.

Volvo V40 CC: Volvo med nikkers og fjellsko

Lyden i den femsylindrete motoren er fin og så lenge veien ikke er veldig krevende kan det kjøres friskt. Det er grunn til å tro at det er den artigste Volvoen man kan skaffe seg per i dag. Det er for øvrig akkurat det samme som den nye Golf GTIen som lanseres i disse dager.

Det som er litt pussig er at den har 24 hester mindre og forhjulstrekk, hvilket teoretisk sett skulle gjort GTIen treigere enn V40 CC T5. Førsteinntrykk og design Volvo V40 har hele tiden vært en lekker bil. Cross Country-utgaven er på mange måter enda tøffere enn den «vanlige» versjonen av bilen, med kule plastdetaljer og en SUVete følelse. Vår testbil var en Ocean Race-variant, med en dyp blå signaturfarge, spesielle seter og en del annet snacks.

Volvo kommer med slike utgaver i ny og ne, i forbindelse med seillaset Volvo Ocean Race.

Har du lest dette? Chippa bilen volvo

Inntrykket er uansett at dette er en tøff bil. Linjeføringen er typisk for de senere års Volvo-modeller, med et ganske snilt ansikt, og baklykter som fortsetter helt opp til taket.

Cross Country-utgaven md T5-motor har ellers en markant diffusor i hekken, med stilige doble eksospotter.

Tøffe felger hører også med til Ocean Race-pakken, og for det store og det hele så vår testbil svært bra ut. Tripp, trapp, tresko Ingen tvil om at Volvos 2,5-liters turbo har en solid dose krutt i støvlene. Og de gangene du klemmer til med høyrefoten, kjennes ikke savnet av sportsbilen du ønsker deg fullt så stort lenger.

Du vil kanskje like: Service intervall volvo v70

Vi har også testet Volvo V40 Cross Country i D2-versjon 1,6-liters diesel, 115 hk og som D3 2,0-liters diesel, 150 hk. Naturlig nok klarer de ikke å holde følge med T5, men klarer seg bra innenfor sine ytelsesområder: Som de fleste andre biler i kompaktklassen har Volvo V40 D2 tilstrekkelig kraft med 1,6-liters diesel, men noen følelse av motormessig overflod sitter du ikke igjen med. D3-versjonen er langt kvikkere i frasparket.

I likhet med T5-versjonen har bilen sekstrinns automatgir. Dermed sprer de tre versjonene seg som forventet over et bredt ytelsesregister.

Volvo V40 Cross Country

Betjeningskonseptet kan med fordel finslipes. Kanskje ikke helt ny riktignok, men nok nytt til at vi kan ønske V40 velkommen som en mye skikkeligere Cross Country versjon enn den opprinnelige. Avtagbart hengerfeste.

Morten 90841121 Vidar 48950922 - Tonny Holtan — 474 63 373 Send gjerne mail til: morten.

VOLVO V40 CC AWD Relaterte emner

Artikkelen er over åtte år gammel OM TESTEN Hovedterningen er ikke et gjennomsnitt av underterningene, men bygger på en helhetlig vurdering av bilen som en premium kompktbil med høyere sittestilling. Vis mer Legg på 15. Sittehøyden skal også ifølge Volvo ha blitt fire centimeter høyere. Du får også et litt stivere fjæringsoppsett enn i den originale V40en. Sistnevnte oppleves som litt mer komfortabel. Bakkeklaringen er økt med fattige syv millimeter og det meste andre handler om utseendemessige forandringer.

VOLVO V40 CC AWD Kommentarer:
Forfatter på Volvo v40 cc awd
Davidsen fra Moss
jeg elsker lese om Norge rettferdig. Se min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er daitō-ryū aiki-jūjutsu.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net