Eide Stein Benkeplate

  1. Mer om
Eide Stein Benkeplate

Eide Stein Benkeplate SaftigInformasjon Eide Stein AS Eide Stein AS, Interiør-Skifer-Benkeplater, Eide På Nordmøre, More Og Romsdal, Norway. Salg/formidling av stein og treprodukter til inne og EIDE STEIN AS er Norges største bedrift innen bearbeiding av stein. Vårt mål er god sørvis og kvalitet. Med over hundre års lang håndverkserfaring i Benkeplate Møre Og Romsdal - båtinnredning, bad, gulv, fasade, bar, hotellinnredning, gravstein, benkeplate, benkeplater, innredning Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Eide Stein AS, 952248162. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer

Vi beklager ulempene det medfører. Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt.

Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Den engelske kalkstenen heter limestone.

KONTAKT OSS

Kalksten er en yngre utgave av marmor. Marmor dannes av kalksten som er blitt totalt krystallisert, der den lagdelte strukturen i kalksten forvandles til en grovkornet, mellomkornet eller finkornet marmorbergart. Sandsten Sandsten består for det meste av sandkorn av kvarts som er sammenbundet av et bindemiddel. Sanden har ligget i avleiringer, oftest gammel havbunn, der det gjennomsivede vannet for millioner av år siden har avsatt bindemiddelet — enten kalk, kisel, leire eller jernspat.

Sandstener kan derfor være kalkbundne, kiselbundne, eller mer sjeldent; leire- eller jernbundne.

Steintung satsing i Eide

Sandstenens gul-røde farvespill vil oftest skyldes jernforbindelser i bindemiddelet. Dette gir deg som kunde, mulighet til å være med å utforme teksten i størrelse og plassering på steinen, for å garantere et resultat akkurat slik du ønsker.

Kom gjerne innom en av våre utstillinger for å se hva vi til enhver tid kan tilby.

På 1990-tallet ville folk ha sort, hvit og grå stein, mens nå vil vi ha mer farger og sjatteringer. Svart og sølv er det store nå, sier Magne Eide.

De siste årene har kompositt, et blandingsmiddel av 90 prosent stein i tillegg til et limstoff, blitt det nye store. Men også maskiner som kunne avrunde og polere kanter, som på benkeplater. I 2005 hadde Eide kommune omtrent halvparten av markedet for all bearbeidet stein i Norge.

Skattkjær Skiferindustri AS

Steinindustrien er den største næringen i Eide kommune. Flere store bedrifter for bearbeiding av stein drives av etterkommere av Iver R. Endringer, som nedleggelser, konkurser, oppkjøp og fusjoner har det vært mange av.

Fra årtusenskiftet har industrien også måtte konkurrere med billig importert stein, særlig fra Asia. De tre utfyller hverandre, og arbeidsdelingen kom ut fra hva de var dyktigst på, mener han. De samarbeider knirkefritt, og har fått hvert sitt ansvarsområde i bedriften.

Nerlands Granittindustri

For kundene har også størrelsen på bedriften mye å si. Det blir mer fleksibilitet og flere turer med levering, siden de er Sør-Norge rundt hver 14. Det betyr at de ikke behøver ta ekstraturer med noen få steiner, slik det kan være for mindre bedrifter.

EIDE STEIN BENKEPLATE Relaterte emner

Utvalget av gravminner er stort, og valg av gravminne er ikke alltid like enkelt. Viktige faktorer ved valg av et gravmonument er: type, form, ornament, dekor, tekst, skrifttype og pris. I tillegg så må gravminne oppfylle de gjeldende lover og forskrifter samt lokale vedtekter. Bertelsen Gravferd har fra 2017 innledet samarbeid med Gjenskinn gravminner Kontakt Bertelsen Gravminner for spørsmål og bestilling av gravstein: Ola Bertelsen mob. Valgmulighetene er ubegrenset. Polerte flater hindrer vekst av mose og grønske. Lakk i bokstaver holder som regel bedre en gull.

EIDE STEIN BENKEPLATE Kommentarer:
Forfatter på Eide stein benkeplate
Berget fra Kaupanger
Vennligst sjekk min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Kunst. jeg liker lese romaner tett.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net