Marcus Og Martinus 2015

  1. Mer om
Marcus Og Martinus 2015

Marcus Og Martinus 2015 SkjebneMarcus & Martinus (begge født 21. februar 2002 i Elverum) er tvillinger De kom også ut med «Smil» i oktober 2014 og singelen «Elektrisk» i august Singelen nådde en tredjeplass på norske VG-lista Marcus og Martinus Gunnarsen ble født 21. februar 2002 på Elverum og vokste En utvidet utgave av albumet, med seks bonuskutt, ble lansert høsten Find top songs and albums by Marcus & Martinus, including Elektrisk (feat. Katastrofe), Belinda and more. Katastrofe) - Single Marcus & Martinus and Katastrofe. Ei Som Deg (Instrumental

Listen to Ei som deg on Spotify. They have released three albums: Hei, Together and Moments.

Marcus Martinus kommer til Hvalstrandfestivalen

Since winning Melodi Grand Prix Junior in 2012 they have won numerous prizes such as Spellemannprisen in 2017. Ikke gå fra me Baby du vet e trenger deg å Det blikket der Nesten så jeg tror du hater m Det hadde vært dritkult. Det er lov å drømme! Mitt mål var jo å fylle Spektrum, men det har vi gjort. D: Dere har gitt ut relativt lite musikk til å holdt på såpass lenge, spesielt i den sjangeren dere opererer i.

Elektrisk (sang)

Er det noe dere tenker på, at dere ikke vil slippe for mye med en gang? Da kunne vi ikke gi ut musikk uansett.

Og de var veldig unge, vi hadde aldri noe hastverk. Så de spilte mye coverlåter og sånt. D: Når kan man forvente neste album? Sony Music: Det er høyst konfidensielt. Og der var vel tiden din ute?

Takk for intervjuet! Trivia Martinus kom til verden 15 minutter før Marcus, og er dermed storebror. Selv om musikken har gjort dem til store kjendiser har begge beina trygt på jorda og vil fortsette å være bestevenner uansett hva som skjer.

De har faktisk bare vært uten hverandre én dag siden de ble født! Velkommen til Oslo Spektrum 12.

Salgsstart: Fredag 13. Ingen aldersgrense.

Ei Song Deg Marcus Martinus

Barn under 13 år kun i følge med voksen. Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr.

Kjøp som foretas via er uten avgift. Og de går fra land til land for å finne en trygg plass. Det er utrolig trist.

Stream Marcus Martinus: Sammen om Drømmen (2017), Dokumentar

Man skal være glad for at det ikke er oss selv. Vi bor i et trygt land. Det er jo derfor vi vil komme hit!

Esplo behersker en rekke instrumenter og har komponert og arrangert musikk i mange år med særlig hovedvekt på korpsbesetningen. He has a bacheler from The Norwegian Academy of Music and his main instument is recorder blockflöte.

MARCUS OG MARTINUS 2015 Relaterte emner

Les også: P3 tok med Markus og Martinus på voksenskole D: Er det mange gutter som er fans av dere, eller er det bare jenter? Marcus: Jeg har møtt mange gutter som er fans. Vi får litt mer mot til å fortsette når vi treffer gutter. For de synes også at det er kult. Men det kommer mest hat fra gutter også.

Marcus Og Martinus 2015
MARCUS OG MARTINUS 2015 Kommentarer:
Forfatter på Marcus og martinus 2015
Berger fra Haugesund
Les gjerne min andre innlegg. Jeg trives Matchplay. Jeg trives lese romaner smart.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net