Laksetartar

  1. Mer om
Laksetartar

Laksetartar FantastiskContent [hide]

Finhakk fisken ved først å skjære den i skiver, deretter i strimler og til slutt i små, små biter. Bland inn sitronsaft og hakket dill, og smak til med salt og pepper Anrett tartaren på tallerken med hakket løk, dill og sitronbåt Disse porsjonsbitene med laksetartar med potetchips er lekre og passer både som snacks til drinken eller som en frisk forrett Laksetartaren er super som forrett, men egner seg like godt som Har aldri smakt laksetartar men denne så veldig god ut! Er litt skeptisk til rå fisk fordi jeg er redd det skal smake for mye slik som r

Kontakt oss

Sausen ble jevnet med maisena- 1 liten spiseskje rørt ut i 2 spiseskjeer kaldt vann. Sausen ble litt tykk så neste gang skal jeg ta mindre maisena. Gryta ble tatt vekk fra platen og sausen fikk kjøle seg ned. Servering: Tartaren ble formet i en ring: Nederst i ringen som var plassert direkte på tallerken som tartaren skulle serveres på, ble det først lagt et lag med avokadomos.

Tartaren skal være mild, men ha nok salt til at de andre smakene fremheves og nok sitronsaft til at smaken blir frisk. Pepper og gressløk tar du i så mye av som du selv liker.

Du vil kanskje like: Lammelår i stekepose

Oljen skal avrunde smaken. Visuelt er det viktig at rundingen med sennepen er større er formen du skal legge tartaren i.

Strø over litt gressløk på sennepen. Steg 7 Sett er form midt på tallerken og legg i ca 100 gram laks pr person. Trykk forsiktig ned og fjern formen. Steg 8 Avslutt med litt sitronpepper på toppen, pynt med litt dill og legg ved en sprø kjeks og en skje med rømme med pepperrot.

LAKSETARTAR PÅ GULLBYGG PITABRØD

Nå er denne retten klar for servering. Dette er den beste laksetartaren jeg har smakt!

Trinn 3 Urtekrem: Ha alle ingrediensene i en mikser og kjør til en grønn saus. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer eddik og sukker for å få en fin sursøt smak.

Sett kaldt en time i fryseren og pisk sausen til krem før servering.

Trinn 4 Soyamarinade: Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle.

LAKSETARTAR Relaterte emner

Oppskriften er beregnet til 4 personer, men den er litt i snaueste laget. Blandet forsiktig, dekket med plast og satte kjølig. Mosen skal ikke være fin, bitene skal henge sammen, men mosen skal være grov. Dekket med plast og satte kjølig. Sausen ble jevnet med maisena- 1 liten spiseskje rørt ut i 2 spiseskjeer kaldt vann. Sausen ble litt tykk så neste gang skal jeg ta mindre maisena.

LAKSETARTAR Kommentarer:
Rapportert den Laksetartar
Normann fra Gjøvik
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Scheibe ausweichen. jeg elsker lese romaner grusomt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net