Lakenpose

  1. Mer om
Lakenpose

Lakenpose RaskEn lakenpose er en behagelig innerpose til soveposer eller til bruk sammen med dyner. En av de største fordelene er at den beskytter mot slitasje og Lakenpose i silkeSea to Summit Silk Travel Mummy. Lakenpose polyester/bomull Helsport Lakenpose Rektangulær Fri frakt over 1000 – Fri retur – Lynrask levering | Det er viktig å bruke lakenpose for komfort og hygiene. Vi har lakenposer fra Rab, Mammut med flere Beskytt soveposen din med en lakenpose i silke eller bomull, fra merker som Helsport, Sea To Summit, Rab og Urberg. Sammenlign pris på Prisguiden.no Hvis du har en god lakenpose er det ikke noe i veien for å bruke sommerposen hele året rundt. Vi har valgt ut en sove pose for hver bruksmåte

LAKENPOSE Arkiver

Når den i tillegg med sine 263 gram er meget pakkevennlig, er det ikke rart at den er blitt så populær blant turentusiaster.

Alt i alt, er dette en lakenpose som passer enhver og til ethvert formål. Faktisk kunne jeg ønske jeg hadde med meg en slik på backpacking, i tillegg til silkeposen. Jeg gikk 10 dager i høyfjellet i Nepal og hadde fått lånt en dårlig og ganske ekkel sovepose.

Med fleece ville jeg nok kunne holdt varmen bedre og hatt det mer komfortabel. Så hvilken skal du velge?

Min personlige favoritt er thermolite. Den er mer komfortabel og bevegelig enn silke og bomull, hvilken du burde velge kommer helt an på hva du foretrekker og prioriterer selv. Lakenposene som er laget av silke er veldig lette og tar liten plass, de kan bruker ofte uten at det setter seg noen lukt og de tørker utrolig fort.

Helsport Lakenpose rektangulær, silke

Bomull er noe tykkere og varmer mer, det setter seg ikke noe spesielt lukt i disse heller. Grunnen til at jeg er en tilhenger av thermolite er pågrunn av stoffet er komfortabelt, varmer godt og er lett å få med seg i sekken. Lakenpose test Er du en av dem som foretrekker en ren sovepose hver gang du skal bruke den?

Da vet du sikkert at dette er en prosess som fort kan bli litt kronglete. Ved å investere i en lakenpose, så slipper du at dette blir et problem.

Helsport Fasong, lakenpose

Den former seg nemlig etter soveposen, og gir deg optimalt med plass. Man må også vurdere hvilket stoff man skal gå for, Thermolite er det vanligste i Norge. Her får man god komfort, varme og et slitesterkt materiale.

Det er heller ikke like dyrt som silke. Man kan også gå for bomull, det fungerer kjempefint på sommeren og lette turer, men det er ikke like komfortabelt som thermolite. For deg som skal campe ute på sommeren For små turer vil det ikke komforten ha like mye å si som på de lengre og tøffe turene.

Selv om lakenposen markedsføres mot de som sover i kalde forhold er den allsidig nok til å brukes i andre klima også, så du kan også bruke lakenposen alene hvis du overnatter i et varmt klima. Stoffet er også veldig pustende, og da føles det veldig behagelig mot huden.

Helsport Lakenpose rektangulær, silke

Den har god pusteevne og fukttransporterende, og er lett å bære på. Lakenposen er laget av det myke Coolmax-materialet.

I relasjon: Gule topper kaker

Coolmax er et veldig lett, fint mykt, fleksibelt, svettetransporterende og hurtigtørkende materiale, som også har fine varmeregulerende egenskaper. Kan vaskes i maskin på 30 grader. Dette sengetøyet gir stor komfort, men er litt tyngre enn lakenposene.

LAKENPOSE Relaterte emner

Lakenpose test Er du en av dem som foretrekker en ren sovepose hver gang du skal bruke den? Da vet du sikkert at dette er en prosess som fort kan bli litt kronglete. Ved å investere i en lakenpose, så slipper du at dette blir et problem. En lakenpose er - som navnet tilsier - en pose. Men dette er ikke hvilken som helst pose. Mens de tradisjonelle posene er laget av enten plast eller papir, så er lakenposen faktisk laget av laken. Det er rett og slett to laken som er sydd sammen til en pose.

Lakenpose
LAKENPOSE Kommentarer:
Rapportert den Lakenpose
Ødegård fra Finnsnes
Se gjennom min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: hwa klingelte. jeg elsker rapporterer norske nyheter kjærlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net