Canal Digital Samsung App

  1. Mer om
Canal Digital Samsung App

Canal Digital Samsung App TestetAppen vår støtter iPhone og Android, nettbrett, Apple TV 4 og Samsung Smart TV (2015-2019 modeller). Med Canal Digital-appen har du alltid Appen er inkludert i alle våre parabol-TV-pakker, og gjør det enkelt for deg å få tilgang til din favorittunderholdning – hvor enn du er Nå før du velger Canal Digital App trykk på Rød tast for å logge på, velg Canal D og bruk passord (1-2-3-4). Nede til venstre så vil du se Apple TV: Last ned Allente-appen i App Store. Samsung Smart-TV: Last ned Allente-appen i Google Play. OnePlace-dekoder: Trykk på Ukesarkiv eller Film og No matter what you want to stream, you will find it in the Allente app! The app is included in all our satellite TV

Om du får beskjed om at du bruker en versjon av TV 2 Play sin app for Samsung TV som ikke støttes lenger, anbefaler vi at du forsøker å oppdatere appen på denne måten: Gå inn på Samsung Smart Hub. Finn appen "TV 2 Play" i app-oversikten. Velg "Update applications". Følg instruksjonene og oppdater TV 2 Play-appen. Som sagt, dersom du ikke har dette må du klikke "Opprett konto".

NÅ ER ALLENTE PÅ LUFTA

Da kobler TVen seg opp mot din konto. Det er også mulig å søke med skjermtastatur, selvfølgelig — hvis du ikke liker å prate til TV-en din. Men talesøk fungerer veldig bra. Innebygget Chromecast Boksen har innebygget Chromecast, slik at om du har en Oneplace hjemme så trenger du ikke noe mer for å strømme bilder, video og musikk fra mobiltelefonen eller PC-en. Du kan strømme fra blant annet Spotify og Youtube direkte til Oneplace-boksen.

Installerer du Spotify-appen på Oneplace-mottakeren, kan du velge den som avspillingsenhet fra Spotify på telefonen eller PC-en.

Hvis du laster ned Canal Digital-appen til nettbrett eller mobil kan du begynne å se programmer på TV-en, og forsette å se dem senere på for eksempel nettbrettet. Det er den samme strømmetjenesten du har tilgang til på de mobile enhetene dine, og du har også tilgang til TV-guide via Canal Digital-appen på mobil eller nettbrett. Har du opptaksfunksjon på mottakeren din forutsetter parabolløsningen kan du også starte opptak fra mobil-appen.

Canal digital i utlandet får du enkelt tilgang til. Se alle filmer som hjemme.

Konklusjon Etter å ha brukt Canal Digital Oneplace side om side med Altibox' nyeste mottaker, kan vi konkludere med at de to løsningene har mange likheter — men også en del forskjeller. Der hvor Canal Digital Oneplace utmerker seg, er på hvordan tjenesten samler innholdet fra alle de ulike kildene, og gir deg anbefalinger etter hvert som den over tid lærer deg å kjenne.

Stemmesøk på tvers av både lineær TV, ukesarkiv og innhold i apper du har installert er også noe vi liker veldig godt med Oneplace. Canal Digital Oneplace-boksen kommuniserer med fjernkontrollen via Bluetooth, og boksen kan derfor gjemmes bort i et skap, om du vil.

Foto: Kurt Lekanger Altibox TV virker litt kjappere i bruk, men i det store og hele er de to boksene ganske jevngode på de fleste områder.

Altibox har imidlertid den fordelen at hele løsningen er skybasert, slik at du har tilgang til opptak uavhengig av boksen — siden alt ligger lagret på Altibox' servere. Muligheten for appstyring kommer som en følge av en programvareoppdatering som ogå omfatter integrering av musikkstrømmetjenesten Wimp i dekoderen, og muligheten for å gjøre to samtidige opptak. Ikke for alle Men det er langt fra alle Canal Digital kunder som får muligheten til å pakke bort den gamle fjernkontrollen om man tar sjansen på det — faren for ramaskrik i familien er trolig stor.

TV 2 Sumo blir smartere Kampanje

På samme måte som hos de tradisjonelle leverandørene velger du pakker basert på om du bare ønsker en basistilgang til kanalene og underholdningsinnholdet eller om du også ønsker pakker med for eksempel Premier League hos TV2.

Når du har skaffet deg abonnementet får du tilgang til kanalene og innholdet den kanalen har både på PC gjennom en nettleser eller gjennom en app på smarttelefon, nettbrett eller mediespiller. Selve tjenesten er ikke ulik det du kjenner på tradisjonelt TV. De fleste tjenestene lar deg se kanalene de har direkte.

I tillegg kan du enkelt finne programmer som har vært sendt og se de når du ønsker. De lar deg også spole tilbake og se et program fra starten dersom du kommer midt i sendingen.

Under finner du en oversikt over de norske kanalene og deres løsninger: Betales gjennom lisensen og er derfor gratis. Det krever ikke innlogging, men du kan velge å registrere deg dersom du ønsker at tjenesten skal huske hvor mye du har sett av et program og la deg fortsette der du avsluttet.

Uavhengig av hvilken enhet du har sett på så du kan for eksempel se halvparten av et program på bussen og få spørsmålet om du vil fortsette der du stoppet når du skrur på TV-en hjemme.

Canal Digital GO

TV 2 sin løsning heter Sumo og koster fra kr. Du får også tilgang til opptak av innholdet deres som nyheter, serier, sport og andre programmer. TVNorge er en del av det internasjonale nettverket Discovery og deres tjeneste heter Dplay og koster fra kr.

Her får du også tilgang til et arkiv med opptak av serier og programmer fra kanalene på lik linje som hos NRK og TV 2. Viasat sin tjeneste heter Viaplay og koster fra kr.

CANAL DIGITAL OG T

Det gir deg tilgang til det samme innholdet du får på kanalene. I Viaplay kan du ikke velge å se kanalene direkte, men du har tilgang til å se innhold direkte som for eksempel sport. En smart funksjon Viaplay foreløpig er alene om er muligheten til å laste ned deler av innholdet og se det når du ikke er koblet til nett.

Abonnementene her koster ca kr. Her finner du mange av de mest populære TV-seriene for tiden, samt mengder med film og innhold for barn fra blant annet Disney. Dette får du ikke pr.

Samsung TV oppsett Cn'D

Vær oppmerksom på at du pr. For eksempel kan du ikke se kanalene til SVT eller TV4 direkte, men enkelte programmer kan være tilgjengelige. Veldig mye barne-relatert innhold, også Disney er derimot tilgjengelig gjennom NRK Super, Viaplay og strømmetjenester som nevnte Netflix. Fordeler og ulemper Det er ikke bare pris som avgjør om dette vil være en god løsning for deg - funksjoner, stabilitet, krav til teknisk kompetanse og andre elementer kan også spille inn.

Her går vi gjennom noen av fordelene og ulempene ved å droppe ordinær TV-løsning med dekoder og heller gå for en løsning med abonnement direkte fra innholdsprodusenten TV kanalene. Fordeler Du kan spare penger.

Du har med deg TV uansett hvor du er. Vær oppmerksom på at mobilabonnement ofte har en grense for hvor mye data du har inkludert per måned og at strømming av video som for eksempel TV bruker mye data. Noen TV-leverandører tilbyr slike løsninger i dag, men ofte med en begrensning.

For eksempel har Altibox en løsning for å kunne se TV på mobil eller nettbrett hvor du vil, men dette inkluderer ikke TV2 sine kanaler per mai 2016.

CANAL DIGITAL SAMSUNG APP Relaterte emner

Undersøk om fjernsynet er satt med Norge som region om du ikke finner appen. Selv om du har norsk språk på TV-en kan region være satt til et annet land. Enkelte modeller fra 2014, med Tizen-system, vil fortsatt ha støtte. For tidligere modeller gjør teknologien det vanskelig å opprettholde god kvalitet på tjenesten, samt utvikle ny og forbedret funksjonalitet. Oppdatere programvaren For å sikre stabil videoavspilling i Play-appen anbefaler vi at du har siste oppdatering av programvare på Samsung Smart-TV installert. Sjekk under System eller Kundesupport menyvalg varierer fra modellene om Programvareoppdatering - Nettverk er mulig å velge. Om du kan oppdatere, må du gjøre dette.

Canal Digital Samsung App
CANAL DIGITAL SAMSUNG APP Kommentarer:
Forfatter på Canal digital samsung app
Ingebretsen fra Sandnes
jeg liker utforske norske bøker for det meste. Les også min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Hornussen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net