Viltgryte Reinsdyr

  1. Mer om
Viltgryte Reinsdyr

Viltgryte Reinsdyr Pengene tilbakeContent [hide]

Varm en stekepanne med litt smør og stek kjøttet i omganger. Ha kjøttet over i en gryte etter hvert Fres baconterninger til de er gyllne og spr Fres løk, hvitløk, sopp og gulrot og ha det i gryten. Dryss over hvetemel og rør det inn Hell over rødvin og kraft og kok opp Enkel og rask viltgryte med reinskav gir smak av høst. Viltmiddag med reinsdyr, grønnsaker, einebær, i deilig saus av kraft, brunost og rømme

Har du lest dette? Hva koster oppkjøring

Når smøret er smeltet og har sluttet å bruse, legg i kjøttet, dryss med salt og pepper, brun raskt og legg over i en gryte. Fortsett til alt kjøtt er brunet.

Viltgryte med skogsopp

Stek løk og sopp i samme panne som kjøttet er stekt i, tilsett smør etter behov. Sett til side vekk fra varmen.

Vær obs på at grønnsaker koker mer effektivt i vann enn i saus, så det kan ta lengre tid enn normalt å få de møre. Bruker du kjøtt av mørere kvalitet kan du ha oppi grønnsakene sammen med kjøttet.

Champignon og bacon har du oppi mot slutten, samt rosenkålen.

Et tips er å ha oppi litt tyttebærsyltetøy, da får du en ekstra fin sødme. Hvis du ønsker tykkere saus, kan du jevne med maizenna, men vær obs på at den endrer smaken noe.

Smak til med salt og pepper, og ha oppi fersk timian og rosmarin til slutt, da de ikke tåler så mye varme. Amandinepoteter: Kok møre i lettsaltet vann, hell av vannet og damp tørre. Jeg kom over noen artikkel som kun mente at fettkaffe kun var bra for de som går på keto-diett, noe jeg ikke gjør. Jeg har et normalt og sunt kosthold, og utelukker ikke noen matvarer.

Sende Slik gjør du Skjær kjøttet i terninger, rundt 3×3 cm, og krydre med salt og pepper.

Viltgryte med reinsdyr fra meny

I denne varianten er det brukt flatbiff av reinsdyr — på denne måten får du en viltgryte som er enkel og rask å lage fordi kjøttet er ferdig fortere. Reinsdyrkjøtt har også et langt høyere innhold av vitaminer og mineraler takket være de sunne vekstene det spiser. Jeg kjøpte reinskav på Rema 1000 her om dagen. Jeg elsker alt av viltkjøtt, men har ikke kjøpt det selv før i år. Det er i det hele tatt mye jeg ikke har prøvd å lage selv før de siste månedene.

VILTGRYTE REINSDYR Relaterte emner

Oppskrift på deilig og varm viltgryte Å lage en viltgryte er ikke vanskelig - det tar bare litt tid. Og gryta blir bare enda mer smaksrik når du lager den på viltkjøtt. Å lage en viltgryte er ikke vanskelig - det tar bare litt tid. Og tiden består stor sett i å skjære kjøtt og grønnsaker i terninger. Så skal gryta stå og putre en stund, enten på platetoppen eller i stekovnen. Og da kan du gjøre andre ting. Type kjøtt til viltgryte Når du skal ha kjøtt til viltgryte, snakker vi om kjøtt fra de store hjortedyrene, altså elg, hjort, rådyr og reinsdyr.

VILTGRYTE REINSDYR Kommentarer:
Forfatter om Viltgryte reinsdyr
Reiersen fra Hermansverk
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Calva. jeg elsker lese romaner uetisk.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net