Huawei Pulsklokke

  1. Mer om
Huawei Pulsklokke

Huawei Pulsklokke FølgeligSammenlign pris på Huawei smartklokke smartwatch og smartklokke for barn. Vi hjelper deg å velge blant 8 varer. Se beste pris fra over 500 butikker Finn de nyeste og beste smartklokkene og båndene på nettsiden til HUAWEI Norge. Sjekk ut HUAWEI TalkBand B 3 Lite, HUAWEI Band 2, HUAWEI Fit, HUAWEI Watch Pulsklokker, eller treningsklokker om du vil, er kjempe gøy - men også Her finner du pulsklokker fra merker som Fitbit, Huawei, Samsung med flere Huaweis nye smartklokke kan ikke mye, men det den kan gjør den godt. En rimelig smartklokke med laaaang batteritid Huawei Watch Fit - Sakura Pink · 1,64" AMOLED-skjerm · Opptil 10 dagers batteritid · Vanntett ned til 50 meter · Måler SpO2 og puls · 85 treningsmodi

Materialene er av rustfritt stål i urskiven, noe som sikrer en lang holdbarhet — og remmen er av robust skinn og silikon.

Til alle de nødvendige målingene Huawei Smartwatch GT Classic kan utføre veldig mange trenings- og smartklokke-oppgaver. Armbåndet har en sterk og detaljrik skjerm som svarer bra på berøring, mange funksjoner og treningsmålere, samt en spesielt god søvnmåler. Blant tingene trukket fram som er negative er at det er noe kronglete å motta meldinger og varsler, pluss at armbåndet må være koblet til lader for å kunne skrus på.

Imponerende batteritid, skuffende funksjoner Finansavisen

Slik fungerer Test. I testen til tek får jeg inntrykk av at musikk er mulig å kontrollere selv om en er i treningsmodus. Forerunner 235 hjelper deg i prestasjonsorientert trening, da den holder oversikt over dine personlige rekorder. Vil du ta treningen enda et skritt videre, kan du lage avanserte treningsøkter og treningsprogrammer i appen Garmin Connect. Med paring til telefonen kan du få varsler om meldinger, samtaler og fra sosiale medier.

Du kan til og med styre hvilken musikk klokken skal spille, og få lydvarsler om gjeldende hastighet og distanse.

Huawei P30 Pro Tilbehør

Etter flere testøkter og løpskonkurranser kan vi konstatere at satellittposisjoneringen er svært pålitelig. Selv om klokken har innebygd pulssensor, er den lett og føles behagelig mot håndleddet.

Smartklokkene baserer seg gjerne rundt apper — akkurat som på mobilen — og her er det mye å velge i: du kan sjekke været, se veibeskrivelser og til og med betale i butikken med for eksempel Apple Pay. I tillegg finnes et stort utvalg helseapper som gir oversikt over alt fra skritt, søvnkvalitet og til og med hjerteovervåkning.

Hold kontakten Du kan både ringe og sende meldinger med klokken. Når du får en melding eller noen ringer, vibrerer klokken diskre på håndleddet, og du kan både motta og svare gjennom klokken. Det er litt forsinkelse når du blar gjennom skjermbildene, men dette er ikke noe som forstyrrer bruken av klokken.

Test: Huawei Watch GT

Lite app-støtte Smartklokke-funksjonene på Watch GT inkluderer varsler og meldinger fra mobilen på klokkeskjermen. Klokken har et begrenset utvalg av apper som vi kan telle på én hånd, som vær, kompass, barometer og stoppeklokke.

Watch GT kan heller ikke by på et stort økosystem av apper og tjenester man kan koble seg til, slik tilfellet er for nevnte Apple Watch og aktivitetsklokkene fra Fitbit.

Smart følgesvenn fungerer ved at du definerer et måltempo en bestemt hastighet, og deretter kan du konkurrere mot en virtuell person på klokka. Der er vi nemlig vant til at du kan velge en å konkurrere mot en tidligere løype du har løpt, eller at du selv kan definere en sluttid som du skal forsøke å slå. Huawei har i tillegg til det forhåndsbestemte måltempoet, gikk deg mulighet til å velge mellom å konkurrere mot forrige økt, eller den beste tiden som er registrert med klokka.

Disse valgene gir egentlig kun mening dersom du løper den samme runden om og om igjen. Smart følgesvenn er tilgjengelig for aktiviteten løping. Ønsker du å aktivere dette, trykker du på tannhjulet til høyre for aktiviteten.

Velg «Smart følgesvenn».

Billig og best her er årets aktivitetsarmbånd

Standard tempo er satt til 6. Smart følgesvenn er likevel et supert verktøy for å holde motivasjonen oppe, og ikke minst for å hjelpe deg til å pushe litt ekstra. Denne funksjonen kan bidra til at det er lettere å presse seg opp mot konkurransetempo, og det gir absolutt en motivasjonsboost!

Smart følgesvenn er dessverre merkelig nok kun tilgjengelig for aktivitetsprofilen løping, og vi skulle gjerne sett den for blant annet sykling og langrenn.

HUAWEI PULSKLOKKE Relaterte emner

Opptil 30 timer med GPS-sporing. Støtter trådløs lading. Når det kommer til smartklokker og batteritid, så gjør det ofte nesten vondt å skrive om det. Som regel holder batteriet på en klokke i kun en dag eller to, men det var før Huawei presenterte sin første Watch GT. Takket være den strømgjerrige prosessoren, det enkle operativsystemet, og de begrensede smartklokke funksjonene, så er Huawei Watch GT 2 Pro i stand til å levere opptil 2 uker batteritid. Watch GT 2 Pro har også fått støtte for trådløs lading, og kan nå lades opp fra hvilken som helst QI-kompatibel lader, eller gjennom reverslading fra mobilen.

Huawei Pulsklokke
HUAWEI PULSKLOKKE Kommentarer:
Redaktør på Huawei pulsklokke
Ramstad fra Kristiansand
Se over min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Bolas Criollas. jeg liker rapporterer norske nyheter enormt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net