Finn Bjelke

  1. Mer om
Finn Bjelke

Finn Bjelke OverdådigFinn Bjelke er en norsk humorist, forfatter, musikkjournalist og radioprogramleder. Han leder programmet Finn Bjelkes Pop Quiz og ledet programmet Husarrest sammen med Yan Friis. Siden 2020 har han jobbet sammen med Espen Beranek Holm i «Bjelke april 1959) er en norsk humorist, forfatter, musikkjournalist og radioprogramleder. Han leder programmet Finn Bjelkes Pop Quiz og I fjor sommer sluttet Finn Bjelke (60) etter 25 år i NRK og tok med seg «Pop Quiz» til Radio Vinyl. På veien mistet han nesten er programleder i Radio Vinyl. Han har tidligere ledet Popquiz og Herreavdelingen i NRK P1 og har gitt ut en rekke humorbøker, bl.a The latest Tweets from Finn Bjelke Så mange utestemmer som sparker inn åpne dører og konstaterer det helt åpenlyse gjentatte ganger

Flere personer har blitt utsatt for vold, men det er ingen alvorlige skader. Minst en person får imidlertid behandling av ambulanse på stedet, sa operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til Nettavisen rett etter hendelsen.

Finn Bjelke etter NRK

Se video av den hissige stemningen før kampstart: Oslo Vi er ved Bislett stadion etter melding om amper stemning mellom fotballsupportere. En person behandles av ambulanse etter å ha fått skader i hodet. Tips Nettavisen her. På grunn av uforutsette hendelser er Popquiz på Lille Ole Bull flyttet fra 31. Til dere som har kjøpt billett til arrangementet før det ble flyttet: Gjeldende billett kan benyttes på ny dato.

Beundringen er gjensidig, og Beranek ser også frem til å jobbe med radiohelten. Kjente stemmer Finn Bjelke har lang fartstid som programleder for Popquiz, Herreavdelingen og 20 spørsmål på NRK, og etter overgangen til Radio Vinyl i 2018 har han fortsatt å imponere med enorme musikkunnskaper og underfundig humor i Husarrest og Finn Bjelkes Popquiz.

Denne gangen gjelder det humoristiske betraktninger over årets syklus; alle de ritualer og begivenheter vi er med på i løpet av et kalenderår - fra nyttårsforsetter via hyttepåske og bryllupsfester til julepanikken. I velkjent "antivoksen" og pessimistisk stil har Finn og Yan øynene åpne for det store i det lille, og menneskets svake vesen. Stikkord er gjenkjennelse og opplevelse i en sosial jungel der enhver kan føle seg usikker.

En overlevelsesguide for voksne - i følge forlaget. For ALT blir i grunnen verre etter som årene går: festene, musikken, helsen, sexen, trafikken og de tekniske utfordringene man møter.

Popquiz med Finn Bjelke

Gremmes du over lavkarbo-mas og musikken i klesbutikker? Tar du deg selv i å sitere din far og mener du at kaffen har blitt dyr?

Les også: Jysk finnsnes

Da er også du blitt en gretten gammel gubbe, og dette er boken for deg! I denne boka har han samlet mer enn 3000 spørsmål om populærmusikk og rock.

Har du lest dette? Dagfinn lyngbø barn

Ikke fordi jeg er supertilhenger av nepotisme, men fordi hun kan Pop Quiz. Hun har tross alt vært med i 14 år. Hun kan kjefte på meg fordi hun kjenner meg. Finn Bjelke bor på Majorstua i Oslo - et steinkast unna det hvite hus på Marienlyst.

finn bjelke Finansavisen

Men de gamle kollegene savner Finn Bjelke ikke og han har heller ikke hatt kontakt med dem etter at han sluttet. Vi drev for det meste med vårt. Jeg var aldri «julebordsmannen», «vinlotterimannen» eller «allsangmannen». Rett og slett fordi jeg er veldig, veldig sjenert og var veldig ubekvem med den rollen.

Men å snakke til 17 mennesker som jeg egentlig har sett før, men likevel ikke kjenner, det takler jeg ikke. Det er nok et element av sosial angst i dette også. Jeg drev med mitt da jeg jobbet i NRK, satt inne på mitt lydtette kontor, spilte høy musikk og prøvde å finne på noe, sier Finn Bjelke.

FINN BJELKE Relaterte emner

Lisens: Artikkelstart Finn Bjelke er en norsk journalist og forfatter, særlig kjent som programleder i radio, med en lang karriere i NRK frem til 2018. Bakgrunn Finn Bjelke drev plateforretninger fra 1980 til 1985, var musikkjournalist i Puls, senere Beat, fra 1985. Han var journalist i Det Nye fra 1986 til 1990 og var tilknyttet NRK Radio fra 1992, blant annet som redaksjonsmedlem, produsent og programleder. Bjelke sa opp sin stilling i NRK sommeren 2018, fordi han var misfornøyd og skuffet over ledelsen. Stil og forfatterskap Finn Bjelke kombinerer bred musikkunnskap med verbal humor og improvisasjonskunst. Hans faste programmer på NRK Radio, Herreavdelingen fra 1996 og Popquiz fra 2000, første år under navnet To pluss to hadde store og trofaste lytterskarer. Bjelke har vært engasjert som tekst- og manusforfatter og har skrevet flere bøker, blant annet GGG — Gyldendals gode gutteguide 1999, med Yan Friis, Pappa for første gang 2002, Gutta på kur 2009, med Kim Bjørnquist og Gammel for første gang 2018.

FINN BJELKE Kommentarer:
Forfatter om Finn bjelke
Johannessen fra Sandnes
Se over min andre nyheter. jeg er tent på Jäger. jeg er glad i dele interessante nyheter anspent.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net