Spenst Prøvetime

  1. Mer om

Spenst Prøvetime GrunnleggendeContent [hide]

Gratulerer til vinnere av årets Påskequiz. Hovedpremien på 1/2 års medlemskap gikk til Ingrid-Anna fra Florø. Alle vinnere er kontaktet på mail direkte Ved prøvetime registrerast man inn i resepsjonen ved ankomst, deretter kan man trene enten på eigahand i studio eller vere med på en gruppetime i spinning Bli med på en gratis prøvetime sammen med Sandra Møt opp på Spenst Arena Spenst (Moss) · June 28, 2015. Gruppetimer i sal fra uke Basseng -studio - gruppetrening - personlig trening. Topp moderne senter som passer for ALLE

Kan jeg bruke andre betalingsmåter enn betalingskort?

Verdens beste følelse!

Nei, du må ha et kort med kontrollsiffer CVC bak. Har du ikke blitt trukket pga at du har endret betalingskort eller fått nytt må du endre dette etter du har betalt. Neste måneds trekk vil da bli forsøkt trukket automatisk som vanlig.

Ta ein tur innom så skjønner du kva vi mener! Deretter kan du benytte deg av garderobefasilitetane som er i same etasje.

Personlig Trening

Studio Jobbsprek er kjent for våre eksklusive all-inklusive medlemskap. I tillegg til å ha tilgang til alle fasiliteter senteret byr på, har all-inclusive medlemmer egen VIP avdeling.

Se dette: Minne synonym

Inkludert i medlemskapet får du blant annet 80 pt-timer, eget skap med klær og treningsutstyr, vask av klær og rene håndklær. Hos Easyfit er det ingen bindingstid og ingen oppsigelsestid.

At det er ingen bindingstid betyr at du ikke er bundet til å fortsette å være medlem etter å ha meldt deg inn. Medlemskapet fornyes automatisk, men du kan velge selv når du ønsker å avslutte det.

At det er ingen oppsigelestid betyr at når du har avsluttet medlemskapet behøver du ikke betale for kommende treningsperioder. Du må likevel betale fakturaer, dersom du har fått det. Hva er aldersgrensen for å trene på Easyfit?

På Easyfit Treningssenter kan man tegne eget medlemskap året man fyller 16. Det betyr at du i 2021 må være født i 2005 eller tidligere for å bli medlem. Hvilke åpningstider har Easyfit?

Vi kan love at vi skal gjere alt for at du skal trivast her hos oss. Ta ein tur innom så skjønnar du kva vi meinar! Sjå meir informasjon på vår heimeside: www.

SPENST PRØVETIME Relaterte emner

Hvordan blir jeg medlem? Du melder deg inn via internett hjemme, i Trento-appen eller i Medlemsservicekiosken på senteret. Umiddelbart etter at du har meldt deg inn kan du hente medlemskortet ditt i Medlemsservicekiosken på senteret, eller laste ned Trento-appen vår og bruke den i adgangskontrollen. Ja, drop in kan du kjøpe både i medlemskiosken og i Trento-appen vår. Kan jeg bruke andre betalingsmåter enn betalingskort? Nei, du må ha et kort med kontrollsiffer CVC bak. Har du ikke blitt trukket pga at du har endret betalingskort eller fått nytt må du endre dette etter du har betalt.

SPENST PRØVETIME Kommentarer:
Forfatter på Spenst prøvetime
Møller fra Hammerfest
jeg liker lese om Norge vilt. Se min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Fahrradpolo.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net