Bensinpriser App

  1. Mer om
Bensinpriser App

Bensinpriser App Klart brannContent [hide]

Den norskutviklede appen Drivstoffappen hjelper deg med å finne Bensinstasjon og Bensinpriser. Ved å bruke DrivstoffAppen kan du enkel holde deg oppdatert på bensinpriser og Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about BensinPris. Download BensinPris and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod BensinPris gir deg en oppdatert oversikt over billigste drivstoff i nærheten av der du er. Vær oppmerksom på at bensinpriser endres hyppig Drivstoff logg, kostnader og kjørelengde sporing app for Android. Spore din fyll-opp, drivstofforbruk, kjøretøy kostnader og spare penger

Sammen kan vi skape bedre konkurranse i benisnmarkedet, og ikke betale mer for drivstoff enn nødvendig. For å dekke noe av kostnadene i forbindelse med videreutviklingen av applikasjonen, har vi valgt å legge ut applikasjonen til 21.

Ny app finner den billigste bensinen

Det betyr at du legger inn bensin eller dieselprisen mens du tanker eller betaler. Det er produkter som er veldig lett sammenlignbare. Det er jo bare prisen som skiller mellom stasjonene.

Derfor tenkte vi at det kunne være en god ide å la folk sammenligne prisene på smarttelefonen sin, sier Gresslien til Aftenposten. Manglet en applikasjon Han forklarer at de fikk ideen etter å ha sett strømmen av nytteaplikasjoner til iphone og andre smarttelefoner som løser små oppgaver på en bra måte.

Spesielt vil det nordnorske eksportrettede næringsliv alltid ha en konkurranseulempe som følge av sin lange avstand til markedene.

Denne normalsituasjonen forverres kraftig ved at Norge også har tilnærmet europarekord i drivstoffpriser, sier Hagesæter. Prisene de legger inn vil vises for andre som går inn på appen, og målet er at det skal være oppdatert informasjon for hele landet etter hvert.

Det gir deg mulighet til å gå inn på et kart, som ved hjelp av GPS viser hvor det er billigst drivstoff i nærheten av der du er.

Resultatet er at jeg stort sett gir beng og fyller på Statoil på Bjerke annenhver mandag morgen, fordi rabatten jeg har der som regel overstiger prisdifferansen mellom denne stasjonen og det billigste alternativet.

Bensinpris på ville veier

Konklusjon: Billig bensin er en enkel og nyttig applikasjon som kunne vært enda bedre om brukerne ble flinkere til å oppdatere diesel- og bensinpriser der de ferdes! En funksjon vi gjerne skulle sett, er at man kunne koble bensinstasjonene til f. Google maps slik at applikasjonen kunne geleidet deg fram til billig drivstoff.

BENSINPRISER APP Relaterte emner

Klikk for å endre bildetekst På jakt etter billig drivstoff? Da er dette appen for deg! Publisert Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Med appen «Bensinpris» kan du finne de laveste drivstoffprisene — hvis brukerne deltar på dugnaden. For det er brukerne som er bensin-detektiver og legger inn prisene.

Bensinpriser App
BENSINPRISER APP Kommentarer:
Rapportert den Bensinpriser app
Birkeland fra Bergen
Les gjerne min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Bildungskurse. jeg liker dele interessante nyheter forsettlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net