Bananfluer Eddik

  1. Mer om
Bananfluer Eddik

Bananfluer Eddik Alltid grønnTrikset Er du ivrig etter å bli kvitt Hell litt epleeddik i bunnen av et glass og klipp hjørnet av en frysepose og stikk posen ned i glasset. Hullet skal være stort nok til at fluene FEM: Hell litt eddik eller rødvin i bunnen av et tomt syltetøyglass. Legg så i en bit frukt som er veldig moden. Deretter skal du rulle et Denne gangen hadde vi ikke mer eplesidereddik igjen, men bringebæreddik gjorde minst like god nytte. Vi hadde 50:50 eddik og vann, samt et par Fruktfluer, også kalt eddikfluer eller bananfluer, er små til å være fluer, bare 2 – 4 mm lange. Av farge er de gulbrune med røde øyne, eller

Det er enklere enn du tror.

Karlsen Tips meg Det er mye unødvendig å irritere seg over i hverdagen, en av dem er bananfluer. Spesielt om sommeren spretter de fram med varmen.

Slik kvitter du deg med bananfluer franciaenred.com

En usedvanlig varm sommer kan også føre til at at bananfluene myldrer, melder danske TV 2. Fluene blir tiltrukket av gjærcellene i eplesidereddiken, og flyr bort for å spise og legge egg.

Det er derfor eddik-typen er ganske viktig for å få mest mulig effekt. På grunn av zaloens effekt på eddiken forsvinner overflatespenningen og bananflua vil derfor falle gjennom vannflaten og drukne.

Ulike varianter: Man må ikke bruke eddik, men grunnen til at det er anbefalt er at bananfluene liker det veldig godt. Pass bare på å bruke eplesidereddik og at den ikke er for sterkt konsentrert.

Alternativt kan man for eksempel bruke en blanding av rødvin eller øl og Zalo med samme resultat.

Bli kvitt bananfluene!

Dette er en god løsning om man har en slump med vin eller øl til overs. En lukket felle til bananfluene: Om du vil legge litt mer arbeid i det, eller ikke ha en åpen skål med flytende fluer stående fremme, finnes det mange alternative løsninger. De mest populære baserer seg på det samme konseptet om å lokke fluene inn i en beholder de ikke kommer seg ut av igjen.

Tre ulike varianter av dette er å: dra plastfolie over et glass med litt ølrester, eddik eller overmoden frukt. Stikk hull på plastfolien slik at fluene kommer seg inn i fellen.

Hvis mulig, luft ekstra og senk inne­temperaturen. Det gjør vekst­vilkårene dårligere. Banan­fluene trives godt i potte­planter, så hvis du har slike på jobben, bør du vanne minst mulig i den perioden fluene er aktive.

Bananfluer, Eddik Lure triks: Slik blir du kvitt bananfluene

Bananfluer er små avlange, bevingede fluer. Øynene er ofte lysende og ofte røde.

Eggene legges på plasser med gjærsopp, bakterier eller andre mikroorganismer. Eddiken vil tiltrekke seg bananfluene, mens Zaloen vil sikre at de synker ned i miksturen.

Sett frem en åpen flaske med vin Akkurat som med eddik så elsker bananfluene også lukten av vin. Det kan vi jo forsåvidt relatere til.

Vi har likevel plassert dette tipset helt til slutt. Man må jo faktisk ofre en hel flaske med vin.

Hygiene: Trikset som tar knekken på bananfluene

Ikke optimalt, med andre ord! Om du likevel skulle være helt desperat er det så absolutt verdt forsøket. Det eneste du trenger å gjøre er å åpne vinflasken, og la den bli stående i nærheten av der bananfluene oppholder seg. Den gode lukten fra vinen vil få bananfluene til å dykke ned i vinflasken.

Hvordan blir man kvitt bananfluer?

Den tynne halsen gjør at de potensielt ikke kommer seg ut igjen. Når det begynner å bli mindre av fluene kan du enkelt og greit helle ut vinen. Å helle ut vin er aldri gøy.

BANANFLUER EDDIK Relaterte emner

Slik blir du kvitt bananfluer Har det begynt å surre småfluer rundt i huset ditt? Nå starter sesongen for irriterende bananfluer. Oppdager du bananfluer inne kan du umiddelbart konstatere at det er noe i huset ditt som ligger og gjærer, og det har gjort det i minst ti dager, sier Stein Nordstein i Anticimex. Bananfluen trives ekstremt godt i overmoden og gjæret frukt, grønnsaker, rester av vin og øl, blomsterjord og i oppvaskkummen. Deres evne til å formere seg er utrolig. Utviklingen fra egg til flue skjer på åtte til elleve dager, og hver hunnflue legger om lag 500 egg.

Bananfluer Eddik
BANANFLUER EDDIK Kommentarer:
Forfatter på Bananfluer eddik
Berg fra Bergen
jeg er glad i rapporterer norske nyheter stille. Se over min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Hausbraten Kaffee.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net