Dorthe Skappel Genser Garn

  1. Mer om
Dorthe Skappel Genser Garn

Dorthe Skappel Genser Garn LivstidTil armene la jeg opp 28 masker, og strikket til de målte 21 cm. Også her målte jeg på Josefine underveis. Jeg brukte tynn alpakka fra Sandnesgarn Sandnes Garn har sammen med Skappel kommet med nye farger i Skapperlgarnet Suri samt nye strikke oppskrifter Skappelstrikk offisiell hjemmeside og nettbutikk | Vi har alt du trenger av strikkeoppskrifter, garn, instruksjonsvideoer og komplette strikkesett | Kjøp I Mini Alpakka er Sandnes Garns egen garnkvalitet og er derfor ikke merket med Skappelgarn. Dorthe Skappel står for valg av farger og utforming av design Ta utgangspunkt i Maria Skappel sin oppskrift. På denne genseren gjorde jeg som følger: Jeg strikket vrangbord 2 r

Min genser er strikket i farge «Sand» — sykt fornøyd med det valget!

Her kan du klikke for å se fargene som finnes i denne garnserien! Etter ca 71 riller felte jeg de 16 midterste maskene til hals. Fortsett å strikk frem og tilbake på en side av halsfellingen. Fell 1 m mot halsen hver runde de neste 4 runder. Fortsett å strikk ca 7 cm.

Jeg vil ha den litt annerledes, men i samme alpakkagarnet, sier Irene Skipelid og har valgt seg ut en blanding mellom "Fairytale" og "Hverdags". Til helgen skal det strikkes! Sex stavanger dorthe skappel naken.

Lag kremmerhus av håndlaget papir; TineK med venner. Skappel genser til voksen og barn. Strikkepakke med oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse.

Såvidt jeg vet ligger det ikke noen oppskrift ute på nettet, verken gratis eller til salgs. Nå har jeg fått så mange henvendelser og spørsmål vedrørende min mors hjemmestrikkede gensere som både har dukket opp på bloggen her, i costume, dagbladet og andre magasiner, så nå var det på høy tid å ta en telefon til mamma og skaffe opprskriften til dere. Det vil si at overvidden er fra 95 - 137 cm.

Modellen på bildet er 1. Oppskriften er One Size, og vi beregner 7 nster Suri Alpakka og 7. · Eg har virkelig kommet på Skappel-genser kjøret. · Screen Size: dorthe skappel genser oppskrift ny Weight. Har ikke vært på data noe særlig i sommer,,så ser jo nå at du har vært produktiv med heklenål og genserstrikking.

Skappel Classic DORTHE genser strikkepakke

Josefine er 10 mnd, så jeg strikket genseren litt mindre. Om du vil ha tilgang til kolleksjonen litt før alle andre, kan du sjekke ut denne linken. Den er enkel og kan brukes både til fint og til kos, til jobb og til hverdag.

Oppskrift: Plaggets mål cirka centimeter overvidde 128 S 144 M 160 L. Add to cart mer informasjon 22.

Garn til Skappel genser

Strikkefasthet: 13 masker på pinne nr. Genseren kan strikkes i small, medium og large. Maria got so many questions about the sweater so she called her mum dorthe skappel genser oppskrift garn. Plaggets mål Overvidde: ca. Eros Chat er Norges frekkeste chat med ulike pratekanaler på alder.

På pinne for strikking

Jeg kan også trygt anbefale garnkombinasjonen jeg brukte. Det blev vel startskuddet til de efterfølgende Skappel-modeller. Modifisert Skappel genser str XSS Strikking skappel jakke barn skappel knit mini skappel jakke Børn, Strik skappel i størrelsen, min egen er strikket i small med ekstra lengde på kropp og ermer, genser fra Skappel koster 3277,- på deres sider OBS selger ikkje oppskrift.

Babyskappel Oppskrift - Strikkehege I hele fjor hst siklet jeg p Skappelgenseren, men siden jeg er utstyrt. Oppskriften til den lilla har hun hentet fra bloggen til Maria Skappel, og ikke uventet et det garnrester fra de populære Skappelgenserene som er brukt. De 565 beste bildene for strikka genser i 2020 Genser dorthe skappel genser drops garn. · Jeg har aldri laget oppskrift på genser før, så det har blitt litt prøving og feiling underveis.

Lag advent stake av lampeskjerm,DIY.

Skappel Aandahls

Jeg lå litt etter trenden da jeg i 2013 bestemte meg for å strikke en Skappel-genser. Jeg er forsiktig med å vaske ullgenserne mine og vil så langt det er mulig henge dem ute til lufting istedenfor å vaske dem.

Skulle du likevel ha et uhell så finnes det to muligheter: 1. Vask genseren forsiktig for hånd i lunkent vann med litt såpe beregnet for ullvask. Skappel slo hardt tilbake på beskyldningene. Mye tyder på at inneværende år har vært vel så innbringende for søstrene Skappel. For øyeblikket er det fullstendig utsolgt av alle varer, og jentene har tatt sommerferie inntil august, da videre drift for nettbutikken skal avgjøres.

DORTHE SKAPPEL GENSER GARN Relaterte emner

Legg igjen en kommentar Plutselig ble jeg ferdig med min Skappelgenser. Denne er laget litt utfra egne tanker om antall masker og hvordan garn som ble brukt. Jeg ønsket en genser som var litt mindre enn mønsteret. Herregud for en fantastisk følelse det er å bli ferdig med et lite prosjekt — og det er utrolig deilig å strikke med store pinner så du ser fremgangen fort å unngår sånne evighetsprosjekter! Dersom noen kunne tenkt seg å lage en slik genser i mindre størrelse gjorde jeg slik: Jeg la opp 68 masker på forstykket i stede for 80 som i mønsteret.

Dorthe Skappel Genser Garn
DORTHE SKAPPEL GENSER GARN Kommentarer:
Forfatter på Dorthe skappel genser garn
Lorentsen fra Vossevangen
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Bodyboarding. jeg elsker dele interessante nyheter noen ganger.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net