Toppscorer Premier League 2019

  1. Mer om
Toppscorer Premier League 2019

Toppscorer Premier League 2019 SertifisertJamie Vardy (Leicester) (23 mål Sesongen 2020/21 · Sesongen 2019/20 · Sesongen 2018/19 · Sesongen 2017/18 · Sesongen Premier League 2021-2022 kampprogram og resultater Toppscorer i Premier League 2019/20 – kampen om gullstøvelen · Harry Kane – Tottenham · (Målsnitt forrige sesong: 0,61 per kamp) · Mohamed Salah Oversikt over målscorere Premier League

De vant imidlertid noe overraskende kvaliken, etter å ha slått ut Leeds og Derby, og er nå klar for sin 106.

Fotballmoro en blogg om fotball

Bare Everton har flere. Fjorårets toppscorer Tammy Abraham gikk til Chelsea før årets sesong, det blir spennende å se om erstatteren Wesley fra Brasil kan fylle skoene.

De markerte seg som et svært sterkt bortelag som tok poeng mot mange av de beste lagene, og flere poeng borte enn hjemme. Fjoråret ble et aldri så lite antiklimaks, til tross for Europacup-kamper mot Aberdeen og Olympiakos, og de endte til slutt på 15.

Vi tror de gjentar den plasseringen i år. Foto: Getty Crystal Palace har etablert seg litt på midten av tabellen de siste årene, til tross for at de har hatt en spektakulær rekke managere på den samme tiden. Roy Hodgson har imidlertid fått nesten to hele sesonger på sidelinjen, og går inn i sin tredje med omtrent det samme mannskapet som i fjor, der Wilfried Zaha, Andros Townsend og Luka Milivojevic er de farligste offensive våpnene.

Foto: Getty Også et friskt pust i fjor, med sølv i FA-cupen og klubbens høyeste plassering i Premier Leagues historie nummer 11. Lite tyder på at City kommer til å være mindre målfarlige i nær fremtid og de fleste offensive brikkene i et lag som scorer rundt 100 ligamål hver sesong er kandidater til en toppscorertittel, så også Raheem Sterling.

Unggutten Tammy Abraham har bevist at han har det som skal til for å score mål på det øverste nivået i engelsk fotball. Senegaleseren er en av de viktigste offensive bidragsyterne i Klopp sitt Liverpool og har allerede vist at han kan score mange mål i Premier League. Vi tror Mané og Liverpool kommer til å hevde seg også den kommende sesongen og da er den kvikke angriperen dømt til å få med seg en hel del scoringer.

Jamie Vardy — Leicester Målsnitt forrige sesong: 0,66 per kamp Det skal mye til for at Jamie Vardy ikke blir stående igjen som en legende i Leicester i mange år frem i tid. Forrige sesong fortsatte han å takke for tilliten ved å gjøre det han tilsynelatende kan best; score mål.

Champions League /

Pauli og deretter Coventry. Han var ferdig på lån den 21. Joshua King - vokste opp på Manchester United-akademiet. Tidligere spillere - har vi hatt mange av, men ikke alle har hatt like stor suksess. Han spilte sin første kamp for The Gunners mot Manchester United 30.

Salah Archives

Han ble dessverre langtidsskadet og måtte sitte på sidelinjen da laget hans rykket ned etter sesongen. Dette er imponerende, og selv om det heter seg at lynet aldri slår ned på samme sted to ganger er ikke dette ordtaket noe som gjelder på Harry Kane.

Engelskmannen er blitt en rutinert herre som ikke bare er opptatt av å banke baller i nettet selv, han har også sett verdien av å sette opp lagkamerater.

Dette skal Tottenham prise seg lykkelige for, uten Kane ville forrige sesong blitt en pinlig affære.

Premier League tabell

En målmaskin som fint sikrer deg 200 poeng i løpet av en lang sesong. Harry Kane ble både toppscorer og assistkonge forrige sesong og er en såkalt «no-brainer» i vårt Fantasy Premier League-lag. Spissen, som for øvrig kan spille både back og ving, er en kraftpakke av en fotballspiller, som knapt nok gjør noe som helst for halv maskin.

Var toneangivende i et overraskende godt West Ham forrige sesong, men mistet litt for mange kamper til skade for å blande seg i toppen av toppscorerlisten. Holder han seg skadefri er Antonio derimot en spiller som fort kan banke inn 15 mål i løpet av en sesong, men dette er langt ifra gitt. I et City-lag som har scoret utrolige 303 mål på de tre siste sesongene vil Sterling få nok av sjanser iallfall. Vi er sikker på at Sterling kommer til å score mange mål denne sesongen, men vi tror ikke at han blir toppscorer.

Skulle han gjøre våre spådommer til skamme vil det gi deg elleve ganger innsatsen.

Han scoret 28 mål for Leipzig i Bundesliga sist sesong. Kun Robert Lewandowski scoret mer må enn Werner i den tyske toppdivisjonen. Werner har en vanvittig statistikk for RB Leipzig.

Han scoret 95 mål på 159 Bundesliga-kamper, og han har scoret tolv mål på 39 kamper for Tyskland. Det lukter scoringer lang vei, men med så mange nye offensive spilere kan det ta tid før samspillet sitter. Særlig siden også oppkjøringen har vært kortere enn vanlig.

Nytt av året er at Premier League tar en vinterpause i midten av sesongen. Denne legges til midten av februar, slik at spillerne får en etterlengtet vinterpause.

Han har holdt nullen i 13 kamper til tross for at han kun har spilt 28 kamper. Hadde fått plass på årets lag om han spilte hele sesongen. Ricardo Pereira Den portugisiske backen har levert strålende for Leicester både fremover på banen og bakover. Har sannsynligvis vært beste høyreback bak Alexander-Arnold.

Bruno Fernandes Kom inn i januar, og har hjelpet Man Utd til å sloss om en plass blant de fire beste med sine syv scoringer og syv målgivende. Kunne fort vært en kandidat til årets lag om han spilte hele sesongen.

TOPPSCORER PREMIER LEAGUE 2019 Relaterte emner

Hva er det så grunn til å hisse seg opp over? Hva er klare treff? Hvor er millimetervurderingene? Størst tvil er det kanskje rundt keepervalget, der Manchester Citys Ederson er foretrukket. Her må konkurransen med Liverpools Alisson ha vært knallhard. Ikke overraskende topper de statistikken over antall kamper der nullen er holdt, med 18—16 i Alissons favør.

TOPPSCORER PREMIER LEAGUE 2019 Kommentarer:
Rapportert den Toppscorer premier league 2019
Tandberg fra Hammerfest
Jeg nyter lese bøker sliten. Les gjerne min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Kendo.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net