Selge Sølv

  1. Mer om
Selge Sølv

Selge Sølv OffisieltSend ditt gull og sølv til Sølvbanken. Senest 24 timer etter mottak er pengene på din konto Det er enkelt, trygt og raskt å selge sølv til Sølvbanken. Følg anvisningene nøye, og ta kontakt om du har spørsmål Sølvtøy blir ofte liggende ubrukt i et skap. Skal det selges, kan det lønne seg å velge kjøper med omhu Har du gamle smykker i gull, lysestaker og bestikk i sølv som bare ligger og tar opp plass og aldri blir brukt? Da kan det lønne seg å selge ditt gull og nsker du å omsette noen av disse, så lar det seg gjøre like enkelt som for salg av gull

Ta kontakt, så kan vi hjelpe til med formidling via auksjon. Invitasjon til auksjon? Send oss en kort e-post på butikken antik.

Ansvarsmerker for gull

Avispapir og visse andre pakkematerialer må ikke benyttes, da de inneholder svovel som vil skade sølvet. Gummistrikker må heller aldri brukes, verken direkte på sølvet eller rundt plastposer.

Årsaken er at gummistrikker etterlater seg merker som er vanskelig å fjerne. Hovedregelen for behandling av sølv er at det skal slippe minst mulig luft til. Hvor kjøper jeg sølv? Både smykker, bestikk og korpus får du kjøpt hos din gullsmed. Har du problemer eller ønsker hjelp med stell av sølvvarer vil gullsmeden gi råd og eventuelt gjøre det for deg.

Har du lest dette? Billettselger

Har du sølv, sølvebstikk du ikke bruker, kan det lønne seg å selge slik at du får penger inn på konto. Sølvprisene i dag er svært høye og du får raskt oppgjør. Vi kjøper alt av sølv slik som sølvbestikk, sølv vaser, sølv pokaler, sølv klokker, bunadsølv, sølvsmykker.

Kravet må inneholde: navnet og adressen til den som leverer kravet nummeret på registreringen som kreves overprøvd hvilke grunner kravet bygger på nødvendig dokumentasjon av de forholdene som gjelder for kravet Alle kan kreve administrativ overprøving av et ansvarsmerke så lenge registreringen består. Dette gjelder bare hvis det aktuelle merket som allerede er stemplet på varen ikke er egnet til å forveksles med et norsk ansvarsmerke.

Sølvtøy å selge?

Dette kan du sjekke med ansvarsmerkeregistret hos Patentstyret Les hvordan du kan søke i basen vår under avsnitt: Oversikt over ansvarsmerker i Norge. Produsenten av varen må kunne identifiseres, og du må kunne dokumentere at merket er ført på varen på lovlig måte. Før en vare blir lagt ut for salg, skal du som importør eller forhandler av varene gi melding til Justervesenet med opplysning og dokumentasjon av stemplingen.

Det er Justervesenet som utfører kontroll av varer av edelt metall. Du finner mer informasjon og kontaktperson på denne siden hos Justervesenet.

NB: Husk at et ur regnes som edelt metall hvis finheten tilsier dette.

Du vil kanskje like: Skiseil selges

Noen av de beste tipsene for salg av sterlingsølv er å bestemme om kjøperen også kjøper perler, vet om hvor mye sølvet er verdt, og forsikrer pakken metallet blir sendt i. Det er vanlig at selskaper nekter å kjøpe juveler på sølv smykker på grunn av deres lave videresalgsverdi, så selgere bør fjerne perlene før salget. En av de viktigste salgsteknikkene er å vite en rimelig pris for å selge sterlingsølv for å unngå å bli utnyttet.

Så hvorfor ikke selge det for å realisere nye smykker som du kan bære med stolthet? Eller kanskje du trenger ekstra kontanter til andre drømmer? Hvor lang tid tar hele prosessen? Det kan variere hvor lang tid det tar før man får verdivurdert gullet.

Vi kjøper gull og sølv Selg ditt gull og sølv til oss med prisgaranti

Når du leverer gullet i butikken vil de sende gullet videre ved første postdag. Når vi mottar gullet og har verdivurdert det vil du motta en mail med oversikt over verdivurderingen, vekt, gullpris, og hva du får utbetalt.

Når du har mottatt denne mailen er pengene på vei til din konto. Hvilke kostnader er det forbundet med salg av gull? Skulle du sende gull besatt med stener som du ønsker i retur tar vi et gebyr på kr.

SELGE SØLV Relaterte emner

Ansvarsmerker for gull-, sølv- og platinavarer En gull-, sølv- eller platinavare som blir stemplet med finhetsmerke, skal samtidig stemples med et ansvarsmerke. Hva er et ansvarsmerke? Et ansvarsmerke forteller hvem som har ført varen ut i markedet hvem som er produsent eller importør. Det gjør det mulig å identifisere hvem som har laget varen, for eksempel hvilken gullsmed. Et ansvarsmerke kan være et rent ordmerke eller ha en figurativ utforming. Merket skal ikke inneholde finhetsgrad, for eksempel 585 eller 925.

SELGE SØLV Kommentarer:
Redaktør på Selge sølv
Brenna fra Sarpsborg
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Kemari. jeg liker rapporterer norske nyheter dessverre.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net