Seb Kort Bank Ab

  1. Mer om
Seb Kort Bank Ab

Seb Kort Bank Ab OverraskelseContent [hide]

SEB er en ledende nordisk corporate og investment bank med et heldekkende tjenestespekter rettet mot næringsliv og institusjonelle kunder Her finner du kontaktopplysninger til de forskjellige enhetene i banken samt send personopplysninger som person-, konto- eller kortnummer per E-post Find company research, competitor information, contact details & financial data for Seb Kort Bank AB Oslofilialen Norsk Avdeling Av Utenlandsk Foretak of Eurocard utstedes og administreres av SEB Kort Bank AB. Vi er et kortselskap i det nordiske markedet for privat- og bedriftskort, og jobber for SEB står for Skandinaviska Enskilda Banken og er en svensk bank med hovedkontor i Stockholm. Banken har 16 000 ansatte og finnes i over 20 land

Du vil kanskje like: Rundt spisebord bohus

Vi antar at du er ok med dette, men du kan velge dette bort hvis du ønsker det. Ut av disse informasjonskapslene lagres informasjonskapslene som er kategorisert som nødvendige i nettleseren din, fordi de er viktige for å fungere på grunnleggende funksjonaliteter på nettstedet. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

Logiq er også godkjent som et «Best Practice» aksesspunkt av Difi. Et godkjent Best Practice-aksesspunkt oppfyller Difis krav til gode rutiner ved håndtering av filer, registrering av nye mottakere i ELMA og informasjonsoverføring til brukeren.

Det er rundt 650 medarbeidere og virksomheten er lokalisert i Sverige, Finland, Danmark og Norge. Som kunde i SEB, får du tilgang til vår Nettbank hvor du enkelt kan holde oversikt over dine konti og alle dine investeringer med vår integrerte porteføljetjeneste.

Innholdet vil automatisk tilpasses din skjerm, og brukeropplevelsen blir lik enten du logger inn via mobil, nettbrett eller pc.

SEB KORT BANK AB Relaterte emner

Vi har blitt ganske store på elektronisk fakturering mot våre firmakunder. Det er ved faktureringen av disse kundene vi skal benytte Logiqs tjenester. Stadig flere av våre kunder går derfor fra fakturering på papir til elektronisk fakturering. Som bank har SEB naturlig nok svært høyt fokus på at IT sikkerhet og informasjonssikkerhet er ivaretatt i alle ledd, både internt og eksternt, og kravene våre til en ny leverandør står i stil med dette. Logiq tilfredsstiller våre krav til dette, og har vist seg leve opp til lovnader om en kompetent og rask kundesupport i forbindelse med oppstarten av samarbeidet.

Seb Kort Bank Ab
SEB KORT BANK AB Kommentarer:
Forfatter på Seb kort bank ab
Skoglund fra Kaupanger
Jeg trives lese om Norge strengt tatt. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: tanzen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net