Doterra Norge

  1. Mer om
Doterra Norge

Doterra Norge PopulærMånedlige promoteringer - Norsk. Månedens produkt – Cedarwood (15 ml). Den eteriske oljen Cedarwood, som er kjent for sin dype Med Citrus Bloom Collection kan du skjemme deg selv bort fra topp til tå. Citrus Bloom er en perfekt fusjon av eteriske oljer og kombinerer den lette I 2008 ble doTerra grunnlagt med en misjon om å lage rene, potente, eteriske oljer av høy kvalitet. Oljer som ville være enkle å bruke og enda Hva koster Daily Habits Kit (Norway)?. Din pris er kr 2.170,- * Denne pakken har en ekstra stor rabatt – ikke bare 25% medlemsrabatt. Verdien av pakken er ca kr Produkter godkjent for Norge. Informasjon; Rene eteriske oljer; Pakker og kolleksjoner. doTERRAs produkter kan deles inn i tre ulike

Like før yogatimen smurte hun underarmene og halsen inn med en eterisk olje.

Hun mener at dette er årsaken til at hun fikk store brannskader på kroppen. Nå advarer Wisconsin-kvinnen andre mot å bruke eteriske oljer før de tar solarium eller oppholder seg i sola.

Oregano Olje 15ml

I Familiepakken får du 9 oljer som du garantert kommer til å ha bruk for, og som gjør det mulig for deg å gå i gang med å lage dine egne oljeprodukter. I tillegg til de 9 oljene, får du også 1 oljediffuser duftspreder, 1 pakke veggiecaps tomme kapsler du kan fylle med olje, som gjør at du kan ta oljer internt, 1 flaske fraksjonert kokosolje som du kan blande ut de eteriske oljene med, 1 introduksjonshefte fra doTERRA og 1 års medlemsskap i doTERRA.

Jeg vet, det er mye penger. Men oljene varer lenge.

Les også: Åre utleie

Og ved å kjøpe en sånn startpakke, så får du oljene til den mest reduserte prisen som er tilgjengelig, og, du har alt du trenger for å komme igang skikkelig.

Som medlem kan du kjøpe alle oljene du har lyst på til rabattert pris. Du vil få tilgang til spesialtilbud og bonuser som månedens produkt.

Startpakker

Når du blir medlem får du også tilgang til flere medlemssamfunn på nett, der du får masse læring og inspirasjon, og hvor du og alle som er med kan dele erfaringer eller spørre hverandre om råd og tips. Visste du at eteriske oljer har evne til å påvirke oss emosjonelt, mentalt og kroppslig? At de støtter helsen vår ved å virke inn i biokjemiske prosesser som immunrespons, fordøyelse, hormonbalansen, energiomsetning og celle-funksjon mm?

Brannfarlig væske og damp. Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene. Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Velg din tidssone og lag ditt eget passord til det virtuelle kontoret.

Velg din Startpakke.

Vil du melde deg inn i doTERRA? MILJØMAMMA

Det er KUN de Norske pakkene du kan velge. Ikke velg en pakke som står noe annet enn Norway på. Du kan legge til ekstra produkter i tillegg til pakken ved å skrive inn på «Enter additional item or product name».

Jeg kom borti oljer ved en tilfeldighet vil jeg si. Jeg var på vei inn til en Kundalini klasse og det siste jeg tenkte på var eteriske oljer.

Det duftet deilig i rommet, ikke overveldende, men mildt og friskt.

DOTERRA NORGE Relaterte emner

Dufter påvirker oss alle, og ved å velge duft etter smak og anledning kan du selv påvirke hvordan. Eterisk olje Mange vekster produserer duftende essenser som kan trekkes ut fra ulike deler av planter og trær. Disse essensene har en naturlig funksjon, som for eksempel å tiltrekke seg viktige insekter for pollinering. Eteriske oljer er nettopp disse essensene i høykonsentrert form med sterk duft. Lekker kryddernellik, frisk og søt appelsin, krydret kanel og urteinnslag fra rosmarin er her forent med friskhet fra eukalyptus og einebær samt varme tretoner fra virak. Hva er aromaterapi?

DOTERRA NORGE Kommentarer:
Forfatter om Doterra norge
Almås fra Vadsø
Se gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Disc Hund. Jeg trives lese romaner sannferdig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net