Hjerteteppe Merino Extra Fine

  1. Mer om
Hjerteteppe Merino Extra Fine

Hjerteteppe Merino Extra Fine BetydningContent [hide]

Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift Denne gangen fulgte oppskriften med. så da var det bare og sette igang. Drops Extra Fine Merino passer ypperlig til konturstrikking Jeg har strikket det i drops Merino Extra Fine på pinne nr. 4 men ellers likt som mønsteret sier. Teppet ble 90x91 og det gikk med 563g garn Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120.000 gratis strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter, og flotte garn til fantastiske priser Jeg strikket dette teppe i baby merino fra drops med fargekode 05 lys rosa og jeg strikket hele teppet på en rundpinne nr

Green Gate Bergen - har 1 treff Sk etter green gate bergen ga 1 Gult treff.

Du vil kanskje like: Verdens beste rundstykker fine

Helsestasjon - Sandnes Kommune Illustrasjon Helsestasjonene gir et gratis helsetilbud til alle barn i alderen 0-5 r og deres familier. Helsestasjonene er pne daglig, men har fast mtetid mandager.

DROPS Merino Extra Fine

Holder du deg derimot til rdvin og hvitvin ca 100 kcal 1 glass eller noen. Hva skriver man p takkekort til bryllup? Nye oppskrifter vil jevnlig legges til på disse listene du finner her. Vi håper du synes dette er en nyttig ressurs for å finne inspirasjon på akkurat det du har lyst å strikke.

Strikkeoppskrifter Strikkeoppskrifter Strikkeoppskrifter. Her er en oversikt over strikkeoppskrifter kategorisert etter forskjellige ting du kan strikke. Hekle og strikkeoppskrifter Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.

Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Etter dette litt mislykkede forsøket tenkte jeg at det var lurt å strikke en vest etter oppskrift, slik at jeg hadde litt å måle og se etter i forhold til cm og strørrelse.

Jeg kjøpte oppskriften i vinter på Woolspire og har lenge h Den begynte som Sidrumpa genser, men etter ca. Smittsomt og slitsom Det var en fellesgave til et medlem i strikkeklubben Turen var i regi av Eni Norge, og vi gikk ut med Mårø StampARTic-bloggen legger ned, og dette er siste post fra oss.

Dianas hjerteteppe oppskrift

Det har ikke vært noen enkel beslutning, Tror jeg brukte strikkepinne og heklekrok nr. Men denne syns jeg ble veldig fin, og den passet godt til mamma, så hun fikk den i bursdagsgave: Jeg kommer garantert til å lage flere slike, men da i freestyle eller nepalgarn.

Så har det blitt en ny tripp-trapp-lue i nepalgarn, strikket på pinne 5.

Har du lest dette? Gipsplater coop extra bygg

Da jeg reiste til lofoten på påskeferie var den blitt såpass stor at den tok opp for mye plass i kofferten og ble liggende hjemme, en uke ble som kjent til to. Selv når tre uker med gavestrikking forsvant burde det være godt mulig å bli ferdig før bursdagen men så er det jo sånn at gaver bør jo helst være litt hemmelige.

HJERTETEPPE MERINO EXTRA FINE Relaterte emner

En dag i høst gikk jeg forbi et utstillingsvindu og så en nydelig liten ull-vest. Tankene begynte å surre om at en sånn kan jeg jo strikke selv Så da måtte jeg jo prøve meg: Jeg strikket først et eksemplar som jeg ikke ble helt fornøyd med. Den ble litt ujevn og mønsteret jeg broderte på, ble litt skjevt. Men siden det var mitt første forsøk så ga jeg ikke opp håpet med en gang.

Hjerteteppe Merino Extra Fine
HJERTETEPPE MERINO EXTRA FINE Kommentarer:
Redaktør på Hjerteteppe merino extra fine
Kvamme fra Narvik
jeg liker lese tegneserier frekt. Les gjerne min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Bodenball.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net