Male Kryssfiner

  1. Mer om
Male Kryssfiner

Male Kryssfiner BunnlinjenDet er et fantastisk materiale: det er meget sterkt, det kan formes, sages til, males, lakkeres og sammenføyes på mange måter Kryssfinerplater består av minst tre lag finerflak mellom 1,5 og 5mm tykkelse hver, blandet med lim og presset sammen, ofte med et fenol formaldehyd-lim under Kryssfiner er malt i boligområder med vannbasert maling. Denne kategorien inkluderer akrylmaling som har følgende egenskaper: Tørk raskt Innledning; Gjør kryssfiner så glatt som mulig; Spre et første lag maling; Påfør et lag av latexmaling; tips Har endel 12mm vannfaste brune kryssfiner plater liggende. Kan jo bli til flotte hyller, men da bør de jo males. Hva anbefaler dere å male

Det viktige er at ikke kryssfinerplatene ser helt off ut når vi maler. Hva bør vi tenke på? Jeg synes det er lekkert med litt farge som kontrast mot kryssfiner-plater. For å gi lerretet av en naturlig farge eller en edel treskygge, er døren fra arrayet dekket med lakk eller vers.

Male Over CDX kryssfiner

Laminering eller tapet Du kan endre bildet av døren, ikke bare med maling. Hjemme er det ganske mulig å være uavhengig laminat lerretet. Det samme gjelder oppdateringen av buen i leiligheten. For en slik prosedyre er et spesielt limpapir kjøpt, en tegning som etterligner tre tekstur. Ønsker å få mer original dekorativt element Kan anskaffe fotobilder for å limte dørduk.

Få fargeråd til ditt hjem

Et slikt materiale har vanligvis et levende uttrykksfulle mønster, for eksempel et vakkert landskap, et arkitektonisk objekt, bilder av farger, etc. En lignende løsning i interiøret vil se uvanlig ut, men det kan kjøpes ganske raskt. Selv om det er nødvendig, kan lerretet gjenopprettes igjen, og sparer det med en ny film.

Stoffdekorasjon Interiørdører kan gis et nytt friskt utseende ved hjelp av stoff. For dette er det to måter: Caulrawal av lerretet eller dets elementer i teknikken for pechwork eller lokalt en type stoff og konstruksjonen av gardinene som er festet på glasset. For å gjøre døren til tekstiler, er det nødvendig å tenke grundig gjennom fargen og utskriften.

Den mest vellykkede slike innredningen er harmonisert med den indre stilen i Provence, Sebbi-elegant eller land. For lønnen må du velge et godt behandlet tett stoff. Hva er bedre å male den finerte døren?

Maleartikler Skap Deres eget kunstverk Søstrene Grene

Hvordan repaint interroom døren? En viktig del av reparasjonen er erstatning av interroom dører.

Men hvis dørene ikke mistet sine egenskaper og er i stand til å stoppe ennå ett år, så vil det være meningsløst. I dette tilfellet, for å reparere dem, vil det være nok å oppdatere fargen ved å sette maleri dører. Denne prosedyren er ikke komplisert, og den kan gjøres på egen hånd.

Kryssfinér et ærlig materiale for deg som er glad i naturen

Forberedelse for å male innvendige dør Først av alt er det nødvendig å rengjøre overflaten, håndtak og glassinnlegg fra støv. Du bør også fjerne det gamle laget av maling. Fjern døren med løkkene er ikke nødvendig, kontakt med minimum antall overflater lar deg få den beste kvaliteten på farging. Deretter må du fjerne håndtaket og låsen ved å fylle ut tomrummet som danner tomrummet eller bomullet.

For å åpne og lukke dørene, strekk i stedet for en trådlås. Elementer som ikke blir utsatt for maleri, er det bedre å lukke med polyetylen eller limt med en tannkrem avis. Hvis du er ubeleilig å male døren i vertikal stilling, kan den fjernes og settes på bordet. Maleri valg for innvendig dør Hovedproblemet i utførelsen av disse verkene er valg av maling, som utføres på grunnlag av materialet i døren og arten av det gamle belegget.

Det beste alternativet vil være bruk av akryl emalje, ofte brukt til å male en avrundet logg. Dens verdighet er tilstedeværelsen av et stort utvalg av farger, noe som gir overflatene på matten.

Du vil kanskje like: Munn og fotmalende

I tillegg lukter det praktisk talt ikke. Selvfølgelig vil kostnaden for en slik maling være mye høyere enn vanlig og i tillegg krever et lakk eller annet herdingsbelegg. En god styrke er preget av Alkyd Emalje, som er mye billigere enn den forrige versjonen, har imidlertid en skarp lukt, fordi lokalene skal isoleres fra folk i arbeidsperioden. En enda større styrke og lang levetid har en nitralist, som også er preget av ubehagelig lukt og toksisitet.

Når du arbeider med det, er det viktig å strengt følge alle sikkerhetsforanstaltninger og hellemaleri når det ikke er noen mennesker i rommet. Verktøy for å male interroom dører Resultatet av arbeidet avhenger ikke bare av valg av maling, men også fra instrumentene som brukes, hvorav valget utføres avhengig av materialet til døren, fra malingen som brukes, så vel som fra ønsket resultat.

Så, når du maler den indre døren, må emalje eller lakk bruke en børste. Hvis det er viktig å opprettholde treets naturlige struktur, og fokus på mønstrene, vil det beste alternativet være en gummispatel eller svamp. Vals bruk ved behandling av store områder. Før maling males betonggulvet ved hjelp av børster, spesialskrubb eller en kvern. Deretter bør overflaten støvsuges og vaskes for å fjerne støv.

Teknikken og verktøyene for emalje av betongoverflater er de samme som når man maler tregulv. For maling av betong brukes spesiell emalje, som danner en tynn polymerfilm på overflaten, noe som forbedrer gulvets ytelsesegenskaper. Etter bearbeiding med slik emalje kan gulvet males med hvilken som helst gulvmaling..

Til salgs er det spesielle poleringsmidler og gloser som gir overflaten på det nymalte gulvet en blank blank og øker styrken på malingen. Det vil si kun i skjøtene og hullene etter skruer.

Bruk papirstrimmel i skjøtene. Da sprekker de ikke opp. Generelt bør man starte å male der lysinngangen er størst og fortsette å male hele himlingen fra lyset. Umalte flekker vil da synes som matte flekker i den blanke, våte malingen når man ser mot lysretningen. Sett rullen godt inn med maling og før den på kryss. Etterstryk i én retning og mot lyset.

Løsemidler kan løse opp voksen. Vask og sliping Dersom veggene har stått en stund bør du starte med å vaske flatene. Til slutt la jeg platene ned og malte over med ren treolje, uten whitesprit. Faktisk, i dette tilfellet ligger malingen med et tynt lag og jevnt, noe som påvirker utseendet på døren. Men for å bruke et slikt verktøy, må du ha visse ferdigheter. Er det mulig å endre fargen på dørene? Planlegger ditt interiør, vi prøver å tenke gjennom alt til den minste detalj: hvilken farge vil være veggene, gulvet, møbler og selvfølgelig dører.

Men etableringen av dekorasjon utelukkende til deres smak er ikke alltid mulig. Noen ganger må du jobbe med den ferdige innredningen, for eksempel, etter å ha kjøpt et hus eller en leilighet med en dekorasjon.

Kryssfiner plate, hvor bra?

Og hva skal jeg gjøre hvis fargen på dørkantene ikke passer, ikke kombineres med resten av materialene og detaljene i interiøret? Det er noen måter å gjenopprette dører på, endres i fargen og utseendet som helhet. Farging av døren canvase Denne metoden for å endre utseendet er ikke egnet for hver interroombue og dører.

Lerret eller portal design må være laget av naturlig tre. De vanligste dørene til maling er laget av furu eller andre billige treaser. Følgende materialer brukes til å endre fargen: alkyd emalje akrylmaling nitrocrati. Slike typer fargestoffer er egnet hvis du trenger å drastisk endre lerretsskyggen.

Vanligvis brukt hvit maling, men noen interiør krever lysere detaljer. Hva og hvordan å male en finert dør Og LKM-markedet tilbyr et stort utvalg av toner. For å gi lerretet av en naturlig farge eller en edel treskygge, er døren fra arrayet dekket med lakk eller vers. Laminering eller tapet Du kan endre bildet av døren, ikke bare med maling. Hjemme er det ganske mulig å være uavhengig laminat lerretet. Det samme gjelder oppdateringen av buen i leiligheten.

For en slik prosedyre er et spesielt limpapir kjøpt, en tegning som etterligner tre tekstur. De som ønsker å få et mer originalt dekorativt element, kan anskaffe fotobakgrunnsbilder for å lette dørhulen. Et slikt materiale har vanligvis et levende uttrykksfulle mønster, for eksempel et vakkert landskap, et arkitektonisk objekt, bilder av farger, etc.

En lignende løsning i interiøret vil se uvanlig ut, men det kan kjøpes ganske raskt. Selv om det er nødvendig, kan lerretet gjenopprettes igjen, og sparer det med en ny film.

Stoffdekorasjon Interiørdører kan gis et nytt friskt utseende ved hjelp av stoff. For dette er det to måter: Caulrawal av lerretet eller dets elementer i teknikken for pechwork eller lokalt en type stoff og konstruksjonen av gardinene som er festet på glasset.

For å lage døren til tekstiler, er det nødvendig å tenke grundig gjennom fargen og utskriften. Den mest vellykkede slike innredningen er harmonisert med den indre stilen i Provence, Sebbi-elegant eller land. For lønnen må du velge et godt behandlet tett stoff. Hva er bedre å male den finerte døren? Hvordan repaint interroom døren? En viktig del av reparasjonen er erstatning av interroom dører. Men hvis dørene ikke mistet sine egenskaper og er i stand til å stoppe ennå ett år, så vil det være meningsløst.

Glatte vegger uten gipsplater

I dette tilfellet, for å reparere dem, vil det være nok å oppdatere fargen ved å sette maleri dører. Denne prosedyren er ikke komplisert, og den kan gjøres på egen hånd. Forberedelse for å male innvendige dør Først av alt er det nødvendig å rengjøre overflaten, håndtak og glassinnlegg fra støv.

Du bør også fjerne det gamle laget av maling. Fjern døren med løkkene er ikke nødvendig, kontakt med minimum antall overflater lar deg få den beste kvaliteten på farging.

MALE KRYSSFINER Relaterte emner

Hvis valget falt på malingen, kan du ta den ferdige blandingen, eller bruke en hvit base, og velge fargen selv. Slipeprosessen lar deg bli kvitt alle eventuelle ujevnheter på overflaten av kryssfiner. Selv om det ser ut til at arket er perfekt, bør du fremdeles ikke overse dette trinnet, siden lakken eller malingen senere kan ligge ujevnt på overflaten og bli bobler på grunn av tilstedeværelse av luft. For å slipe kryssfiner brukes sandpapir med fin struktur. Primeren er laget for å gi overflaten et jevnt lag og eliminere sprekker som kanskje ikke er synlige på kryssfiner. Hvis du planlegger å bruke materialet på steder med høy luftfuktighet eller for eksempel på gaten, kan og bør beskyttelsen av materialet utføres på begge sider, uten å gå rundt kantene på arket - de behandles i flere lag. Hvis du allerede har blitt utsatt for fuktighet, bør du tørke dem best mulig før du begynner å behandle dem.

Male Kryssfiner
MALE KRYSSFINER Kommentarer:
Forfatter på Male kryssfiner
Hoel fra Tromsø
Les gjerne min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Cowboy. jeg liker studere dokumenter med rette.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net