Hvordan Få Fine Neglebånd

  1. Mer om
Hvordan Få Fine Neglebånd

Hvordan Få Fine Neglebånd BilligSom kryper oppover neglen er ikke så pent og gir et dårlig resultat når du lakker neglene. Masser inn en neglebåndskrem eller en olje langs Hvis du klipper dem er sjansen for å klippe for mye stor, og du kan fort få infeksjoner. Huden ser også ofte sår og rød ut på de som stadig Orangepinne Hvis du vil gi inntrykk av lengre negler, så kan du bruke pinnen til forsiktig å dytte neglebåndet bakover, i stedet for å klippe PERFEKT MANIKYR: Vi gir deg tipsene til hvordan du kan få vakre og velstelte Om du klipper neglebåndene eller ikke er en smakssak Du må begynne og stelle negler og neglebånd på daglig basis

Fotkrem bør faktisk brukes hver kveld. Gjenta velværebehandlingen så fort følelsen av «elefantføtter» melder seg, 1-2 ganger i måneden. Og har du først begynt, garanterer vi at det blir en behagelig og uunnværelig vane etter hvert.

Evt hudrester kan buffes vekk til slutt med en poleringsfil. Så files neglene, det er det samme om du filer frem og tilbake eller ikke så lenge filen ikke er for grov. Klipping kan gjøre det hardt og tørt, og også føre til sprekker i huden.

Last ned også: Male kryssfiner

Selv om neglebåndet ikke føles ut som resten av huden vår, består det hovedsakelig av hud, så det er like viktig å tilføre fuktighet til neglebåndet som til resten av huden fordi det har en tendens til å bli tørrere her.

Alt av fuktighet fungerer fint. Smører du for eksempel inn hendene, bruk det også på neglebåndet.

Det samme med bodylotion eller ansiktskrem. Gelélakk Den største forskjellen på gelélakk og tradisjonell neglelakk er at gelélakk herdes ved hjelp av UV-lys, mens tradisjonell neglelakk lufttørker. Gelélakk varer derfor som regel mye lenger enn vanlig neglelakk. Godt forarbeid er utrolig viktig når man skal legge gelélakk.

Hvordan få hendene til å se yngre ut

Når negler og neglebånd er ferdig filte, blir neglene avfettet, slik at produktet skal sitte bedre. Avfettingen gjøres fra 1 til 3 ganger, avhengig av neglene. Dette er fordi gelélakk har en tendens til å trekke seg litt tilbake under UV-lyset. Akkurat som ved vanlig neglelakk legges det først en base coat, deretter den ønskede fargen og så en top coat til slutt.

Vakre vinternegler på 1

Gelélakk kommer i både matt og blank utførelse. Skal du lakkere med en farge, er det best å ha en underlakk og en overlakk også, så holder det lenger.

Det finnes slike 2-in-1-lakker som fungerer både som under- og overlakk. Har du svært tørre og ødelagte neglebånd, kan det være lurt å investere i en olje som du masserer inn jevnlig. For hvert lag med underlakk, gellakk og overlakk — pass på at du dekker hele negletuppen og gjerne ut over kanten, siden det er her neglelakken pleier å flasse først.

Det er også viktig at du legger gelelakken i tynne lag for best mulig resultat.

Fantastiske negler

Bonus: Husk også å smøre inn hendene med en fuktighetsgivende håndkrem. Et smart tips er alltid å ha med seg en liten tube håndkrem i håndvesken. Da kan du smøre inn hendene når som helst i løpet av dagen. Fil neglene mot midten og bruk den groveste siden av filen først. Den er best egnet til å file ned neglens lengde.

Fin-fil med den fineste siden helt til slutt for å forsegle neglen og unngå rifter. Bruk en buffer-fil oppå selve neglen for en ekstra glatt overflate.

Dytt neglebåndene ned med neglebåndsskyver og bruk kniven i andre enden til å fjerne restene av hud som ligger oppå neglen.

HVORDAN FÅ FINE NEGLEBÅND Relaterte emner

Tips for å oppnå dette 6 minutter Du kan velge å la neglene være helt naturlige eller legge en farget neglelakk. Neglelakk kommer i flere farger så du kan her variere akkurat som du ønsker. Siste oppdatering: 02 november, 2018 Skulle du ønske at du hadde vakre negler, men har ikke tid eller råd til å få en manikyr? Ingen grunn til bekymring. Du kan lage din egen skjønnhetssalong hjemme hos deg selv og få vakre negler på bare noen få minutter. Eksperter anbefaler i tillegg at man steller og tar vare på neglene daglig for å hindre at de blir skadet, knekker eller får en usunn farge, spesielt hvis du røyker. I denne artikkelen, vil du lære de beste tipsene for å få vakre negler.

Hvordan Få Fine Neglebånd
HVORDAN FÅ FINE NEGLEBÅND Kommentarer:
Forfatter på Hvordan få fine neglebånd
Krogstad fra Hamar
Jeg trives dele interessante nyheter egentlig. Se min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Glocke läutet.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net