Lystløgner Tv2

  1. Mer om
Lystløgner Tv2

Lystløgner Tv2 SikreHar Mia Hundvin vært mistenkt for brannstifting i det gamle øst-Tyskland? Må Vidar Magnussen virkelig trykke på lysbryteren til rytmen av We will rock you hver gang han går inn i et mørkt rom? Og har Jonis Josef klart kunststykket å få sparken fra Jon Almaas, Birgit Skarstein, Helene Olafsen og Stian Blipp byr på sine mest pikante og usannsynlige fortellinger, men hvem snakker sant og hva er bare Oppbevarer Torbjørn Røe Isaksen mobilen i en strålesikker boks? Har Hasse Hope vunnet 15 000kr ved å lyve? Og hva avsløres når ekteparet Thomas Numme og I Lystløgner får vi se kjendiser by på sine mest pikante og usannsynlige Erik Solbakken er programleder, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Linn Skåber er lagkapteiner

TV 2 viser det beste fra sykkelsportens verden med Tour de France fra 29. Kanalen viser også Eliteserien i ishockey som dropper første puck 3. Magnus Carlsen er aktuell med mer sjakk og fra 3.

Vintersportsesongen der TV 2 viser verdenscupen i alpint, langrenn og hopp er i gang fra 17.

Instagram posts

SPORLØS Programleder Geir Fredriksen hjelper nordmenn å lete etter slektninger, nære og kjære som de har mistet kontakten med, eller på en eller annen måte kommet bort fra gjennom årenes løp. Forrige sesong besto han eksamen, og for å bevise hvor god han er blitt vil han nå gjerne konkurrere mot Eyvind på kjøkkenet.

Sammen skal de på tur i Norge i bobil, finne de beste råvarene og bli inspirert av noen av de mest fantastiske plassene landet vårt kan by på.

Turen går blant annet til Hedmarken, Trondheim, Lindesnes og Hardanger. Hver torsdag klokken 21. Gjengen har flyttet ut av studio for å kunne være enda tettere på samfunnet vi bor i, og Solveig skal besøke folk over hele landet for å forsøke å hjelpe med både store og små forbrukerproblemer. Denne sesongen får vi også hjelp av kjendisduoer og enda flere reportere.

Donald Trump kjemper for gjenvalg mot demokratenes Joe Biden og Kamala Harris, og det kommer etter all sannsynlighet til å bli en valgkamp vi ikke har sett maken til før. TV 2 Nyhetene satser stort på å dekke det amerikanske valget denne høsten. Programmet «Trumps verden» følger utviklingen ukentlig og vi går opp til to programmer ukentlig når det nærmer seg selve valget 3. Vi satser på å følge meningsmålinger tett og har en rekke eksperter med på laget, ikke minst Eirik Bergesen og Hans Olav Lahlum.

TV Shows on TV2 Sumo

For redaksjonen har gitt seg selv i oppdrag å løfte fram det som er godt. Derfor kommer de tilbake med spektakulære historier om ordinære mennesker. Fortellinger om hverdager - der folk settes på prøve, kjemper, reiser seg, gjør ekstraordinære bragder. Det handler om vanlige menneskers liv.

For alle har en historie.

Linn skåber tv2

Programmet forener forbryterjakt, undersøkende journalistikk og folkeopplysning, og samlet i snitt nesten 600. Jens Christian Nørve er utegående reporter og programleder. I ekspertpanelet finner du forsvarsadvokat John Christian Elden, forfatter og tidligere polititopp Hanne Kristin Rohde, og Norges mest kjente drapsetterforsker, Asbjørn Hansen.

Rune Utne Reitan fra Kripos tar imot tips fra seerne under sendingene. I sesong 10 av Åsted Norge skal du bli kjent med en svært ressurssterk kvinne som sendte av sted 13 millioner kroner til en «arkitekt» hun traff på en datingside. Vi vil garantert få vite private ting om kjendiser som vi ikke visste fra før. Toll - premiere på TV 2, 26 mars I denne dokumentarserien følger vi tollerne gjennom etterretningsoperasjoner, planlagte anslag, grensekontroller av personer, biler, båter, fly og post.

Seerne vil for første gang få et unikt innblikk i hvordan grensevaktene jobber for å holde Norge trygt. But when they are murdered one by one it is up to the would-be sleuth Svein Soot, and his Danish relative Nanna, to discover who the mysterious killer inn a Santa suit is, before it is too late In December 2019, Svein and Nanna must once again return to Blood Mountain, this time to solve the cold case of Sofia Juul, the young girl and sole inheritor to the family fortune, who disappeared on Christmas Eve 1999.

The docusoap-style comedy has depicted the everyday life in different fictional environments such as a public schools, a health clinic and a holiday resort. The first two seasons were set in a middle school and a high school, Kongsvik Ungdomsskole 2010 and Kongsvik Videregående 2013. Both are character studies of some of the schools' students and employees, as well as a satire on the bureaucratic Norwegian social democratic school system. I denne sesongen skal deltakerne få strammet opp eventuelle slappheter i hjerneregionen ved hjelp av blant annet hissige papegøyer, levende kinaputter, bankeånder, miming med fødemaskin, isbiter i nakken, bleieskift og fiskedask.

I ni år har til sammen over 60 av landets største artister skapt tv-historie og magiske musikalske øyeblikk når de har delt sine historier og tolket hverandres låter.

I det tiende året vender 30 av artistene tilbake til gården for å feire jubileet med nye møter, nye låter og nye historier — i tidenes stjernelag på låven. ISABEL Isabel Raad 26 er en av Norges største influensere, og kanskje mest kjent for sine mange tv-opptredener, plastiske operasjoner og krangling i sosiale medier.

Linn skåber tv2

Nå ønsker Isabel å vise at hun har kommet et steg videre og vil ta et oppgjør med sin fortid, samtidig som hun skaper sin egen fremtid. Hun skal ta et oppgjør med sin vanskelige oppvekst, hun skal ta et oppgjør med sin fortid som promotør for plastiske operasjoner og hun skal vise at hun har kraften til å skape en stor framtid, med eget klesmerke, sminkemerke og podcast.

Isabel vil vise at det bor mer i henne enn det man kan tro ved første øyekast. Gjennom underholdningsserien «Jakt: Lasse Kjus» får vi få bli med Lasse på seks ulike spennende jaktturer rundt i landet sammen med kjente gjester som deler lidenskapen for jakt. I høst følger vi igjenspente, sjarmerende bønder som alle har det til felles at de drømmer om den store kjærligheten, om å finne en å dele hverdag og fest med. De åpner gårdstun og hjerte for nøye utvalgte friere, og vi kommer tett på mens følelser oppstår og bånd knyttes.

Programleder er Gunhild Dahlberg. Helsearbeiderne hadde allerede før virusutbruddet en krevende hverdag.

Slik blir høsten på TV 2

Hvordan håndterer de det når samfunnet stenger ned og alle er i beredskap? Hvordan føles det å gå på jobb og hver dag vite at du skal møte smittebærende og alvorlig syke pasienter?

Via personlige videodagbøker fra dem som står midt i orkanen har vi samlet verdifulle og personlige opptak om arbeidet fra innsiden av helsevesenet under koronapandemiens første måneder. Dokumentarserie i to deler. I «Landskampen» møtes de fremste av norske og svenske vinteridrettshelter til kamp, og i år er strand på Rhodos byttet ut med spektakulære omgivelser rundt Gaustatoppen og på Rjukan i Vestfold og Telemark.

Det er et revansjesugent blågult lag som møter til dyst, etter at våre norske helter stakk av med seieren i første sesong. Hva er sannhet og hva er løgn? Seks år gamle Marianne Rugaas Knutsen, som akkurat hadde blitt skolejente og storesøster, skulle bare på landhandelen for å kjøpe seg is. Etter at hun forlot butikken var det ingen som noen gang så henne igjen.

Saken omtales i dag som en av Norges største forsvinningsgåter. Utdannet på Westerdals og debuterte på nykommerkveld hos oss i 2016. Og gjør standup så klart. Dette er standupsjangerens egen bransjepris og henger svært høyt for komikerne da det er deres kolleger som stemmer frem vinneren.

LYSTLØGNER TV2 Relaterte emner

Spørsmål og forespørsler rundt programmene kan rettes til programmenes pressekontakter, som du finner kontaktinfo på helt nederst. I en serie på 20 programmer skal gutta gå sommeren i møte i tettstedet Bleik, helt nord i Vesterålen. Alex har passert Bleik på land og vann, og alltid ønsket å tilbringe mer tid der Eggakanten møter Bleiksdjupet, fjellene reiser seg og kontinenter møtes! Stedet er som et geografisk episenter, der gutta er barske og jentene vakre, og dem vil de knytte vennskapsbånd med. Det blir fiske, surfing, safari, topptur og mye humor, men også en følelse av takknemlighet og et ønske om å gi noe tilbake. I «Bloggerne» får vi følge Emma gjennom et spennende år, hvor hun skal gjennomføre sin kjønnskorrigerende operasjon. Monica og Chris har tre sønner, og nå får seerne følge familien gjennom kanskje den mest hektiske perioden i deres liv - deres fjerde graviditet.

LYSTLØGNER TV2 Kommentarer:
Redaktør på Lystløgner tv2
Straume fra Bergen
jeg elsker lese bøker vennlig. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Glima.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net