Mysusæter Vel

  1. Mer om
Mysusæter Vel

Mysusæter Vel Nå for tidenContent [hide]

Velkommen til Mysusæter vel Mysusæter vel er en velforening for alle som har hytte, annen eiendom eller driver næringsvirksomhet på Mysusæter På denne siden For alle som er glad i Mysusæter og Rondane. Synd at noen få ødelegger for mange, men det kunne vel være en idé å registrere betalingskort først og Mysusæter Vel er en velforening for alle som har hytte, annen eiendom eller driver næringsvirksomhet på Mysusæter. På denne siden vil du finne nyheter om Til deg som vurderer å bli medlem · Termperatur Mysuseter Mysusæter Vel fra, Innlandet. Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige registre

Vi har sammen med løypelaget fått på plass to web-kameraer som i løpet av 2010 hadde besøk av over hundre tusen personer. Dette gjør vår hjemmeside mer interessant å annonsere på for næringslivet i området. Thorleif Tangen og Terje Bekkemellem har brukt mye tid på å få det til å fungere, og nå kan vi til og med lese av temperaturen i Gråhaugen når vi måtte ønske det på døgnet.

Å drive en velforening er ikke noe enkeltmannsforetak. Vi er avhengig av et godt samarbeid med offentlige myndigheter og andre velforeninger i. Det sittende styret arbeider godt sammen og har allsidig kompetanse, noe som gir oss gode muligheter til å tenke og jobbe langsiktig. Jeg har hele tiden vært bevisst på at jeg ikke greier dette alene, og er helt avhengig av å ha et godt fungerende styre med meg.

Disse informasjonskapslene inneholder verdier basert på valg du har gjort for å skreddersy din opplevelse av vårt nettsted.

Vinter

Åpningstider vinterferie Butikken: Vinterferie uke 8 - 9 - hver dag f. Rondanevegen, Mysusæter, Norge — Fantastisk beliggenhed Man finder butikker, restauranter og serviceydelser i Otta, der ligger ca.

Grenda har et godt turterreng og er et yndet utfartssted til turer både sommer og vinter — med turløyper sørover, østover og nordover inn i nasjonalparken. Sidsel Bjørneby, Lillehammer 25. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Mysusæter og Raphamn løypelag kjører skispor langs Ulvangsvegen, i overensstemmelse med Ulvangen veglag og Mysusæter Vel. Medlemskap gir stemmerett på årsmøtet. Fyll ut skjema under for å bli medlem. Ultungsteinen ligger inne i skogen ca.

TURKART MYSUSÆTER NORD

Fra Raphamn går det sti både fra nord- og sørsiden av Nedre Raphamnstjern. Steinen ligger ved seterstien mellom Raphamn og Mysuseter Knut Bryn forklarer kartene på denne måten: Den blå streken er den blåmerkede stien som stort sett følger skiløypa. Den stiplede rød streken viser den opprinnelige stien. Mørkerødt betyr at stien er tydelig.

Har du lest dette? Biltema høvel

Lyserødt betyr at stien er gjengrodd eller ganske utydelig.

MYSUSÆTER VEL Relaterte emner

Lokalhistorien fra Sel kommune finner du på selhistorie. Men hadde det ikke vært for fars interesse for lokalhistorie og hans skrivekløe, så hadde det ikke blitt noen internettside. Det skriver Kjell Arne Bakke, som står bak selhistorie. Av Kjell Arne Bakke, ansvarlig redaktør selhistorie. Da hadde far min skrevet så mange lokalhistoriske artikler, at noe måtte gjøres for å forvalte denne arven overfor kommende generasjoner. Så hva var vel bedre enn å gjøre materialet tilgjengelig på Internett? Jeg bygde opp nettstedet rundt fars artikler, men vi ønsket begge at dette skulle bli ei lokalhistorisk side for alle som er opptatt av historie fra Sel, så derfor navnet.

MYSUSÆTER VEL Kommentarer:
Redaktør på Mysusæter vel
Bråthen fra Trondheim
Se gjennom min andre innlegg. jeg liker Wüstenrennen. Jeg nyter lese bøker innad.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net