530 D

  1. Mer om
530 D

530 D By påMotor: 3-liter, turbo, diesel Designet gikk ikke helt hjem øyeblikkelig, men siden tross alt 7-serien eksisterer er det lett å venne seg til 5-serien BS68324, Bmw 530d Xdrive, 2009, Svart, Personbil. BS68331, Bmw 530d Xdrive, 2012, Grå, Personbil. BS68571, Bmw 530d Xdrive, 2013, Beige, Personbil Bildeler for BMW 5 Sedan (E60) 530d med 231 hk moto, som starter fra 2005 ❗ Rimelige autodeler til denne modellen 5 Sedan (E60) 530d er klare for levering Bildeler for BMW 5 Sedan (E39) 530d med 193 hk moto, som starter fra 1998 ❗ Rimelige autodeler til denne modellen 5 Sedan (E39) 530d er klare for levering

I de aller fleste tilfeller er originalnummeret stemplet inn i den aktuelle delen.

Last ned også: 530e xdrive test

Ofte gjøres det forbedringer eller kommer nye og bedre artikler som erstatter den første delen som originalt ble montert ved produksjon, da vil du få en rekke nye nummer som er annereldes, men også passer.

Andre tilfeller kan være at den samme delen er benyttet i andre bilmerker og du vil se at det er forskjellige originalnumre fra forskjellige produsenter, men samme del. Med 258 hestekrefter og 560 newtonmeter i dreiemoment gjør den null til hundre på 6,3 sekunder, og draget i mellomregisteret er massivt.

Vis mer byoutline Morten Abrahamsen Samtidig føles bilen litt reservert. Det er akkurat som man ikke får tynt den helt på grensen. Verken girkasse eller drivverk ser ut til å ville slippe til det aller råeste. Man kan vel kalle det et familiefilter. Den lystrer styringen på eksemplarisk vis. Og på tross av at den faktisk veier en god del, virker den både lett og nett. Den oppleves som nettere og nettere jo "hissigere" oppsett man velger med knappene.

Det er imponerende hvordan bilen nærmest kan skrus gjennom svinger.

New Balance White Black Navy Marathon Running Shoes/Sneakers MBW

ESP-systemet griper inn når det trengs, nærmest umerkelig. På glatt underlag, eller når den bjørnesterke trelitersdieselen virkelig får vise krefter ut av svingen, merkes det at bilen driver på bakhjulene.

Men dette er bare til glede. Det er ingen andre biler i denne klassen som kjører så godt som den nye 5-serie. Når dette kombineres med komfort som i Mercedes-Benz S-klasse, kan vi ikke annet enn å juble.

Matter til BMW 5 Touring (G31) d xDrive (Hk)

Og glede oss til å se hva konkurrentene kan stille opp med. På lave turtall er lyden lavmælt og muskuløs, på middels turtall brøler den lett, og på høyere turtall går brølet over i deilig seksersang.

Girkassa girer svært kjapt og mykt, og det merkes svært lite til den. Den kan overstyres manuelt med girspaken om du vil bremse på gir ned bakker, og det gir den eneste ulempen med åttetrinns girkasse: det blir fort behov for mange vipp med girspaken. Vel, ikke akkurat noe vi vil slakte bilen for.

New Balance D Marathon Running Shoes/Sneakers MRSK

Høyden er svært god, og beinplassen er høyst akseptabel. Vi har garantert rette henger for deg. Trykk på knappen under for å se vårt utvalg av båthengere og spør oss gjerne om mer informasjon om du skulle trenge dette. Velkommen til vår marina Besøk vår marina i Vrengensundet.

Deler med originalt delenummer 7N0 D

Her kan du fylle på både tank og mage. Og da mener vi virkelig på alle områder, uansett om det er design, kjøreegenskaper, komfort i kupeen eller praktiske funksjoner.

Dette er bilen for deg som krever at bilen skal yte det lille ekstra, slik at både du og passasjerene hver gang kan kjøre avgårde fri for stress — og med et smil om munnen.

Parkeringsensor PDC gjør at du enkelt kan manøvrere bilen på trange parkeringsplasser, og slik at du slipper å bekymre deg over bulker.

530 D Relaterte emner

Se våre åpningstider her Utstyrsbutikk Er du på utkikk etter utstyr og produkter til din båt? Vi har garantert det du trenger hos oss til fornuftige priser. Vi tilbyr en rekke varer fra kjente leverandører gjennom vår utstyrsbutikk både i Tønsberg i Vrengensundet. Her finner du oss Marina På vår Marina i Vrengensundet kan du fylle både bensin og diesel på din båt. Du kan også besøke vår butikk som ligger på bryggen hvor vi selger alt bra båtutstyr til brus og is. Vi har også noen utstilte modeller på vannet hvor du kan se et utvalg av årets modeller. Vi ser frem til å se neste gang du kjører forbi!

530 D Kommentarer:
Forfatter på 530 d
Nikolaisen fra Kristiansand
Les også min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Hundesport. Jeg nyter lese bøker Enkelt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net