Vanning Aloe Vera

  1. Mer om
Vanning Aloe Vera

Vanning Aloe Vera TestetDu bør vanne den med omtrent to ukers mellomrom, men bruk sparsomt med vann. Planten vokser vanligvis raskt, og det vil sannsynligvis skyte opp små planter Aloe Vera trenger minimalt med vann på vinteren og noe mer på sommeren. La den tørke helt opp mellom hver vanning. Bruk såkalt så- og kaktusjord med mye sand El Aloe vera må vannes noen ganger i løpet av uken. Generelt vil den vannes når jorden har tørket helt ut. Men det er også viktig at Aloe Barbadensis (AL-oh bar-buh-DEN-sis), aka Aloe Vera, er en saftig plante hjemmehørende i Afrika. Over 250 arter av denne planten eksisterer Aloe vera er en sukkulent, og må tørke mellom hver vanning. Det greieste er å løfte på potta og vanne når den kjennes lett ut

Aloe transplantasjonsinstruksjoner med røtter: Utdrag blomsten fra den gamle kapasiteten, med minimal skade på roten. Det er ikke vanskelig å gjøre det, enten å snu gryten med en hånd og holde bushen selv den andre, eller skyve blomsten fra potten med en pinne, som settes inn i dreneringshullet. Fjern rotsystemet fra jorda. Når høy tetthet Earth Koma det må midlertidig sette inn varmt vann. Dette vil gi muligheten til å frigjøre røttene uten skade. Fjern røttens råtte fragmenter med sprinkle av setene i kuttet svovel eller tre kull.

Størrelsen på den nye potten må velges med en slik tilstand slik at rhisatoren ikke tar til veggene og bunnen med 1,5-2 cm.

Jual sukkulent Aloe Vera plante Stavern Blomstermakeri

Før ombordstigning på bunnen, legg ut et lag av småstein eller leire og helles fra over 1-2 cm jordlys. Plante aloe i en ny beholder. Neste, jorden er godt forsegling og hell ovenfra tynt lag Liten grus eller leire. Den første uken rooting aloe ikke vann og beskytter mot rikelig belysning.

Transplanted Aloe trenger ikke å være overlegen i løpet av de første 5-6 månedene. Uten røtter Med blomstens vekst, blir situasjonen ofte funnet når hovedstammen av aloe er sterkt trukket ut i lengden, mens det er helt fornærmende og forlater bare noen få blader på toppen av Makushka selv. Det estetiske utseendet på slike planter er helt tapt, men du burde ikke skynde deg for å bli kvitt en slik blomst.

Forutsatt at det er 5-6 dannede blader på toppen, er det mulighet for å skille dem fra hovedstammen og transplantasjonen til en separat beholder. På et hyppig spørsmål er det mulig å plante en blomst med full fravær Rotsystemet, svaret er: Ja, du kan, hvis du vokser røtter før det.

For dette formål bør en topp med blader forsiktig kuttes av med en ren skarp kniv, plasseringen av kuttet behandles grundig med trekull, griming i pulver, og fjern inn i et mørkt sted i flere dager å tørke. Etter det skal toppen med bladene plasseres i våt sand eller vann til de første røttene vises. I fem blomst Passer til landing for et fast sted. Avdeling og landing prosess Aloe-formidling med prosesser - kanskje den vanligste måten å avl og transplantere blomsten.

Tips om hvor ofte å vanne aloe planter

En viktig detalj i denne prosessen er ikke bare den riktige separasjonen av prosessen fra hovedstammen, men også behandler plasseringen av kuttet. Biskusene til modne blader har alltid mange sideskudd som kan skilles gjennom hele året.

Den valgte prosessen må kuttes av selve grunnen for ikke å skade hovedarket. Plasseringen av kuttet er forsiktig behandlet med et pulver av kull eller aske, og prosessen selv satte på et mørkt sted i flere dager.

Deretter skal den skivede delen bli satt i vannet. Når de første røttene vises, kan blomsten plantes i den forberedte beholderen. Aloe-kjøttet brukes ofte i japansk mat som tilsetningsstoff til yoghurt eller juice. Den enkleste måten å reprodusere Aloe er å transplantere sitt ark. Handlinger er identiske med prosesstransplantasjonsskjemaet: Det valgte arket må nøye kuttes av ved selve basen ved hjelp av en skarp kniv, er plasseringen av kuttet forskjøvet med tre kull eller aske, tørk stikkene og utelater i vann.

Etter utseendet på de første røttene, kan blomsten plantes i en pott. Videre omsorg Etter å ha svart på spørsmålet når og hvordan kan jeg transplantere aloe, vurder de grunnleggende reglene for videre omsorg for denne blomsten.

Ved transplantasjon av aloe i stedet for sand i substratet, kan perlite brukes, som på grunn av den porøse strukturen forbedrer dreneringsegenskapene til jordblandingen. På denne tiden vil flyttingen finne sted for dem nesten smertefritt. Denne regelen gjelder Aloe. Tidlig på våren Du kan ikke bare transplantere planten, men også for å formere seg med det med stiklinger.

En ung blomst utvikler seg raskt nok. Inntil de tre årene når dem, vil transplantasjonen være nødvendig årlig. Etter det vil det være nok å øke potten en gang hvert tredje år. Aldri forsøm transplantasjonen.

Hvis anlegget er tett, vil det ikke kunne fullt ut utvikle og akkumulere helbredende agenter. Hva mer vil du bli behandlet? Hvordan velge en ny pott og jord En viktig rolle spilles ikke bare størrelsen på den nye kapasiteten, men også materialet som det er laget av.

Aloe Pot er bedre å velge ikke så bred, men ikke helt smalt. Foretrekker den klassiske runden Kaspo. I dette tilfellet må størrelsen tilsvare halvparten av bladets lengde. Det er best hvis den nye beholderen vil overstige gamle med ca 3 cm.

Hvordan gjenopprette en Aloe vera

En ny pott må nødvendigvis ha hull for strømmen av ekstra fuktighet. Ellers vil vannet bli stemplet, og rotsystemet vil begynne å nekte. Kaspo må være utstyrt med en pall.

For at aloe skal føle seg komfortabel, er det nødvendig å vanne det ikke bare fra oven, men også fra under.

Uten en pall, vil dette ikke være mulig. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en leirepotte, husk at i dette tilfellet må blomsten være rikelig. Dette skyldes det faktum at leire er et porøst materiale som absorberer fuktighet. Plastpotter er fratatt denne mangelen. Men de må organisere et tilstrekkelig dreneringslag. For å gjøre dette kan du bruke den vanlige leire. Som et substrat kan du bruke den ferdige jorda for sukkulenter, som kan kjøpes i dag i hvilken som helst hagebruk. Men du kan lage en blanding og deg selv.

For dette er det nødvendig å blande sand, torv land og humus. Det er ønskelig å legge til litt knust kull og pouched røde murstein. Torven bør ikke gjøres, da det gjør jorda mer sur, og dette påvirker veksten av planter. Transplanting av en gammel plante Overgrodd aloe må være ordentlig forberedt på transplantasjon.

For dette, per dag før gjenbosettingsdatoen, vil vi bruke jorda varmt vann. Dette vil bidra til å fjerne anlegget uten å skade rotsystemet. Så det vil gjenopprette raskere. Etter at du har forberedt en ny pott, kan du fortsette til transplantasjon.

Fjern forsiktig planten fra den gamle tanken. Rist litt slik at rotsystemet er befriet fra jordens restene. Plante til sentrum av den nye gryten.

Prøv å ikke overskride det samme nivået. Grunnleggende avlsmetoder Hvis du bestemmer deg for å formere anlegget, så hjemme kan dette gjøres på en av følgende måter: Barn. Over tid, nær starten av hovedroten av planten, danner en gris. Hun har sitt eget rotsystem.

Slike barn er enklest å formere aloe. For å gjøre dette, må de først og fremst separeres fra mors rot. Du må gjøre det nøye. Den resulterende prosessen er plantet i en liten gryte fylt med substrat. Vanning vil trenge vanlig. Etter en stund er prosessen rotet og blir til en fase av et aktivt sett med grønn masse. Endre plantene på en slik måte kan utelukkende være på våren. På andre tidspunkter vil stikkene ikke bli rotfestet. I en ny grøt, så vel som ved den første landingen, hell dreneringslaget, så et lite land pre-calonined i ovnen, sett litt aloe og hell jorden ovenfra.

Svikt en liten jord med hendene og avslør det manglende beløpet igjen. Nå er planten litt, og du kan sende den til den vanlige vinduskarmen. Med riktig forsiktighet må prosedyren gjentas om et år. Innenriks kjærlighet Aloe er en ganske hyppig bosatt i boligbygg, kan du til og med si - husholdninger.

Alle vet om hans nyttige egenskaper.

Han skaper virkelig underverk. Det brukes til å lage forskjellige kremer, salver. Aloe er mye brukt i folkemedisin og behandler mange sykdommer. Slik bryr du deg om aloe slik at han gleder seg til utseendet og inneholdt det maksimale antall helbredende stoffer - les videre. Beskrivelse og egenskaper Denne planten tilhører Lilac-familien. Dette er en tropisk plante med store og langstrakte saftige blader samlet i en stikkontakt som inneholder skarpe pigger rundt kantene.

Aloe er en dekorativ løvfisk som er vellykket som er vokst hjemme. Dessverre, aloe blomster bare i de ville, gule, oransje og røde farger, avhengig av arten. Til dags dato er det mer enn 350 saftige varianter. De vanligste typer aloe vokst hjemme: et tre eller amelor, når 3 m av høyden; peplarmed; foldet; osset. Alle disse artene har helbredende egenskaper. Aloe Vera er en annen populær utsikt som har flere varianter: medisinsk, barbados, gul og vanlig aloe.

Disse plantene brukes ofte i kosmetikk. Aloe vera, som måltidet - planten er upretensiøs. Men likevel er det noen spesielle regler for innholdet i denne blomsten hjemme.

Spørsmålet om hvordan å ta vare på aloe er riktig, interesserer mange blomstervann. Omsorg Riktig belysning. Tatt i betraktning at i hvilke forhold som er saftige vokser i naturen, er den plassert på vinduskarmen på sørsiden. Aloe - en lyselskende blomst. Anlegget som lenge har vokst i et privatliv, for å undervise i sollys bør gradvis være.

Om vinteren blir blomsten skuttet av kunstig lys. Om sommeren er en romtemperatur på innholdet ganske egnet for aloe vera. Om mulig kan anlegget nås på en balkong eller terrasse, sett på stedet der det ikke vil være nedbør og utkast. I alle fall, hvis saftige er i rommet hele tiden, trenger den frisk luft. For å gjøre dette, må rommet noen ganger være sliten. Om vinteren kommer planten i ro. På denne tiden av året er det plassert i et kjøligere rom med en temperatur på ca 14 grader. Mangelen på lys ved forhøyet temperatur kan provosere tegningen av blomsten til lyskilden.

Optimaliser favorittpleie for å forhindre dette. Aloe trenger moderat vanning. Vanning er produsert som de øvre jordete lagene brødene. Med begynnelsen av kaldt vær reduseres vannet med halvparten.

Jorda skal litt dø, men faller ikke helt. Det er nødvendig å vanne blomsten slik at vannet ikke faller inn i utløpet med bladene. Siden dette kan provosere rotting av kofferten. Luftfuktigheten påvirker ikke full vekst og utvikling av Aloe Vera og dets andre varianter. For de som ønsker å oppnå blomstrende, må anlegget organisere hvile i vinteren.

Forbruker Planter på ferie

Redusert temperatur og utvidet dag, som gir kunstig lys - hovedforholdene for dette. Det er ganske vanskelig å sikre at det er nesten umulig å oppnå blomstrende fra Aloe hjemme. Denne saftige reagerer positivt på å mate. Fôringsperioden for blomsten er begynnelsen på våren - midten av høsten. Ta deretter en pause til neste vår.

Aloe Vera House Plants

Mineral gjødsel brukes som fôring. Aloe Vera, som mange andre sukkulenter, før eller senere trenger en transplantasjon. Jordblandingen kan gjøres av seg selv, blanding av sanden, gresken og grønt jord i forhold 1: 2: 1.

For at jorda skal bli mer løs og lett, kan du legge til hakkede murstein eller trekull. Transplantasjonsanlegg er nødvendig.

Voksne kopier transplanteres 1 gang i 3-4 år, ung - 1 gang i 2 år. Reproduksjon Aloe vera propagerer hjemme på to måter: frø og skudd. Stelletips Aloe Vera Aloe Vera trenger minimalt med vann på vinteren og noe mer på sommeren.

La den tørke helt opp mellom hver vanning. Bruk såkalt så- og kaktusjord med mye sand slik at vannet renner gjennom og den tørker fort opp — da unngår du at røttene drukner og råtner — og husk alltid å ha potte med hull i bunnen. Vanning av en aloe dypt gjør det også mulig for oppbygde salter å lekke ut fra jorda.

Sukkulenter kan være følsomme for mineraler og kjemikalier i kommunale vannforsyninger. Hvis aloen din virker topp, bruk filtrert eller destillert vann når du vanner. Tilsett en fortynnet flytende gjødsel en gang i måneden i vannet, men bare i vekstsesongen. Hvis planten din har blitt overvannet, trekk den fra jorden og legg den ut til tørk.

Røttene må sjekkes for tegn på soppsykdom og trimmes hvis noen blir oppdaget. Generelt vil den vannes når jorden har tørket helt ut. Men det er også viktig at den legges i en gryte med hull, eller at hvis du vil ha den i hagen, sørger du for at jorden drenerer vannet raskt. Men hvordan vet du om vi vanner dårlig? Overflødig vanning Symptomer på overvanning i Aloe vera De er nullvekst, råtne sentrale blader og resten er myke, og det kan også være sopp som påvirker det.

Hvis vi ønsker å gjenopprette det, må vi handle raskt, og for dette må vi gjøre følgende: Først vil vi trekke den ut av potten og fjerne så mye jord som mulig. Deretter sprayer vi røttene med et systemisk soppdrepende middel for å eliminere eventuelle sopper som kan være til stede.

Deretter pakker vi rotkulen med et serviett eller kjøkkenpapir, og lar den være slik i et par timer. Så fjerner vi den og planter den Aloe vera i en gryte med et godt drenerende underlag, for eksempel pomx eller svart torv blandet med like store deler perlit.

VANNING ALOE VERA Relaterte emner

Problematikken knyttet til vanning er klassisk. Faktisk er feil vanning den vanligste dødsårsaker blant potteplantene. Du bør også være oppmerksom på mengden dagslys planten utsettes for og hvordan dette forandrer seg i løpet av året. For mange vil selv en plass i vinduskarmen gi mindre lys enn planten skulle ønske seg, forteller Tove Ladstein ved Opplysningskontoret for blomster og planter. Les også: Enkelt og billig til kjøkkenhagen Flytt plantene mot øst Ifølge innkjøpsansvarlig av potteplanter hos blomsterkjeden Mester Grønn, Gunn Pettersen, bør du rett og slett flytte rundt på plantene etterhvert som årstidene forandrer seg. Om våren og sommeren bør plantene derimot skjermes mot den sterke solen og gjerne flyttes bort fra sørvinduet, sier hun. Generelt avhenger plantenes trivsel av en kombinasjon av lys, fuktighet og temperatur.

Vanning Aloe Vera
VANNING ALOE VERA Kommentarer:
Rapportert den Vanning aloe vera
Næss fra Narvik
Les gjerne min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Backgammon. jeg er glad i lese om Norge gal.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net