Gangetabellen 1 10

  1. Mer om
Gangetabellen 1 10

Gangetabellen 1 10 RefusjonLær alle gangetabellene online her. Lær gangetabellene fra 1-gangen til 10-gangen med 5-stegsplanen. Tempotesten, spillene, regnearkene og ferdighetsdiplom x 10 = 10; 2 x 10 = 20; 3 x 10 = 30; 4 x 10 = 40; 5 x 10 = 50; 6 x Her ligger en stor gangeprøve med alle gangetabellene fra 1-10 som skal gjennomføres på 5 minutter. Når elevene har klart ALT RETT PÅ DENNE PRØVEN 3 GANGER Kan du sende meg en gangetabell gangen · Gangepokal – Kortversjon · Ren trening – 10 gangestykker · Ren trening – 20 gangestykker · 2-gangen

Multiplikasjonstabell Wikipedia

Da får du fire fingre igjen til venstre for fingeren du tok ned. Dette er tierne i svaret. Til høyre for fingeren du tok ned er det 5 fingre. Dette er enerne i svaret.

Multiplikasjonstabell

Svaret på multiplikasjonsstykket blir derfor 45. Tenk: Hva får du dersom du dividerer tallene i 10-gangen med 2?

Dobling og halvering Noen ganger kan det hjelpe å doble den ene faktoren og halvere den andre. Da vil svaret på multiplikasjonsstykket fortsatt bli det samme, fordi vi beholder det samme forholdet mellom faktorene. Hvis du har lyst til å melde deg på kurs for å høre mer om både link og fagfornyelsen, så kan du trykke her! Trykk her for å bestille bøker og vurderingseksemplar: Her ligger en stor gangeprøve med alle gangetabellene fra 1-10 som skal gjennomføres på 5 minutter.

Noen er raskere enn andre, så for at de som er kjappe skal ha noe å holde på mens resten av klassen gjør gange- eller deleprøven, så kommer det også flere regneprøver som skal gjennomføres på 5 minutter.

Anta at du har to tall, for eksempel 12 og 17.

Sett så det største over det minste i hodet, på denne måten: 17 12 Vi kommer bare til å trenge det øverste tallet og det høyre sifferet i det nederste, altså 2. Først legger du sammen 17 og 2, og får 19.

I relasjon: Hjørne tv benk

Når du har fått taket på flere av tabellene, kan du ta hastighetstesten og velge hvilke tabeller du vil bli raskere på. Hvis du gjør en feil, kan du se det riktige svaret når testen er over. Dette hjelper deg med å lære tabellene godt.

Hastighetstesten er god trening frem mot å oppnå ferdighetsdiplomet. I ferdighetstesten går oppgavene litt raskere enn i hastighetstesten, men hvis du svarer riktig på alle får du et ferdighetsdiplom.

Det er to forskjellige ferdighetstester. Den lille testen består av 30 oppgaver. I den store testen får du bryne deg på 40 oppgaver fra alle gangetabellene fra 1-gangen til 10-gangen. Lær gangetabellene på en interaktiv måte med gratis mattespill med gangetabeller.

Nylige innlegg

Spill-elementet gjør det mye morsommere å lære. Lær deg gangetabellene Her finner du mer informasjon om læring av gangetabellen på barnetrinnet.

Lille Ole holdt på å tisse på seg, så redd var han. Han kunne jo ingenting.

Selv om han var redd, gikk han opp til tavla. Han måtte jo prøve.

Gangetabellen franciaenred.com

Han kunne jo tallene fra 0 9, så det kunne han vertfall skrive. Han så at dette ikke ble helt riktig, så han måtte prøve litt til.

Denne gangen kunne han skrive tallene nedenfra og opp. Super, Ole utbrøt læreren. Ole skjønte ingenting.

Som ved et mirakel, hadde han visst klart det.

GANGETABELLEN 1 10 Relaterte emner

SpuQ Divisjons Annonse: Velg tabellen du vil øve på fra listen. Du kan begynne med å øve på gangestykkene i riktig rekkefølge, men når du begynner å få taket på det kan du prøve tilfeldig rekkefølge i stedet. Hvis du har glemt noen av svarene, er det bare å gå tilbake til «Alle tabeller i rekkefølge» og øve deg mer før du prøver på nytt. Når du har fått taket på flere av tabellene, kan du ta hastighetstesten og velge hvilke tabeller du vil bli raskere på. Hvis du gjør en feil, kan du se det riktige svaret når testen er over.

Gangetabellen 1 10
GANGETABELLEN 1 10 Kommentarer:
Forfatter på Gangetabellen 1 10
Torp fra Harstad
jeg er glad i lese om Norge virkelig. Vennligst sjekk min andre innlegg. jeg liker Meteorologie.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net