Håkon Bertheussen

  1. Mer om
Håkon Bertheussen

Håkon Bertheussen sertifisertContent [hide]

Pengene tikker fortsatt inn: Wordfeud-gründer Håkon Bertheussen har tjent 200 millioner kroner siden spillet ble lansert for ti år siden Developer / founder at Bertheussen IT. Bertheussen ITNorwegian University of Science and Technology (NTNU). Trondheim, Trøndelag fylke Proff.no gir deg rolleinformasjon om Håkon Bertheussen. Se hans roller (6) og relasjoner (4) i næringslivet - og hvilke bransjer Håkon Bertheussen er aktiv Håkon har 6 roller i norsk næringsliv. Størst omsetning har Bertheussen It AS som omsetter 90 560 tusen kr Denne boligen ble solgt til 10,8 millioner kroner etter å ha ligget ute på markedet i flere måneder. Det er Wordfeud-gründer Håkon Bertheussen

Foto: Rune Petter Ness Publisert: 08. I 2019 endte driftsresultatet på 45,9 millioner og årsresultatet på 35,8 millioner. For gründeren som bor på Byåsen tilsvarer driftsresultatet en inntekt på 125 000 kroner hver eneste dag før skattekostnader.

Til nå har nærmere 20 millioner mobilbrukere lastet ned Wordfeud, hvorav 1,3 millioner i Norge, og hver dag er fire millioner personer innom spillet. Wordfeud er blant annet tilgjengelig på bokmål, nynorsk, svensk, dansk, engelsk, fransk, spansk og nederlandsk.

Vinneren av den norske finalen går videre til den internasjonale finalen i Monaco i juni 2013, der nasjonale vinnere fra over 50 land møtes. Snarere tvert imot mener retten at saken er blitt usedvanlig grundig etterforsket. Bertheussen dømmes for tre tilfeller av angrep på demokratiet og flere tilfeller av trusler mot sin samboer Wara og ekteparet Tybring-Gjedde.

Man kan spille mot venner eller vilt fremmede, og målet er å få høyest poengsum ved å legge ord på et brett. Bertheussen sa opp jobben ved Atmel i Trondheim tre uker etter lanseringen av spillet. I starten av 2013 hadde spillet blitt lastet ned over 20 millioner ganger ifølge Byåvisa Tromsø.

Statsadvokat Frederik Ranke uttalte til Aftenposten onsdag at han mener det var Ingvil Smines Tybring-Gjedde som videresendte bildene av hærverket. Dagen etter benektet hun dette overfor NRK. Den slags driver selvsagt ikke regjeringen med i disse sakene. Jeg har heller ikke lekket noen bilder til mediene, det gjorde tiltalte selv, sa Tybring-Gjedde.

HÅKON BERTHEUSSEN Relaterte emner

Her står han bak talerstolen under en spørretime i Stortinget. Det er ikke vi som er farlige, det er rasistene. Når de sier at de redde, må jeg bare le. Vi ses 26 02 kl 20. Hovedpoenget er: Vil vi bo i et drittsamfunn eller i et hyggelig samfunn? Ettersom Bertheussens samboer Tor Mikkel Wara var sittende justisminister da hendelsene mot parets hus skjedde vinteren 2018 og året etter, samt at også ekteparet Tybring-Gjedde ble utsatt for trusler, er det tatt ut tiltale etter den lite brukte paragrafen om påvirkning av demokratiet i straffeloven.

HÅKON BERTHEUSSEN Kommentarer:
Redaktør på Håkon bertheussen
Solstad fra Vossevangen
Jeg trives dele interessante nyheter gjentatte ganger. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Baseball.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net