Informatikk Matematikk Økonomi

  1. Mer om
Informatikk Matematikk Økonomi

Informatikk Matematikk Økonomi BetydningInformatikk-matematikk-økonomi er eit tverrfagleg studium der du lærer både informatikk, statistikk og økonomi Bachelorstudiet i informatikk-matematikk-økonomi (IMØ) er det eneste av sitt slag i Norge, og gir en grundig innføring i modellering av Bachelorstudiet gjev ei grundig innføring i modellering av økonomiske problemstillingar med metodar frå matematikk, statistikk, informatikk og Studiet er en del av det samordna opptaket i 2021. Søk på Samordna opptak Bachelorstudiet i informatikk-matematikk-økonomi (IMØ) er det eneste av sitt slag i Noreg

Studiet er også et godt tilbud til studenter som vil ta en bachelorgrad ved å kombinere flere fag som f. Med dette studiet i ryggen står en godt rustet til å lykkes innen et bredt spekter av spennede jobber som for eksempel systemutvikler, IT-konsulent, driftsansvarlig, prosjektleder, rådgiver og applikasjonsdesigner.

Matematikk med informatikk

Prorektor for utdanning ved NHH, Linda Nøstbakken forteller at det er blitt gjort mye for å bedre studentenes digitale ferdigheter siden den gang. De siste årene har derimot mediefokuset vært stort på akkurat dette og vi ser at etterspørselen blant studentene stiger. De ønsker å lære om teknologi, samtidig tilbyr vi nå flere og bedre slike emner.

Vi er også opptatt av at også våre tradisjonelle kurs reflekterer god teknologiforståelse. Et av de nye hovedsatsingsområdene til NHH i strategien for 2018-2021 er å sikre et relevant studietilbud, med særlig fokus på teknologiforståelse.

Resultatene av dette vil derimot ikke bli synlig før om noen år, mener Nøstbakken. Bachelorprogram i matematikk, informatikk og teknologi ved UiO har et gjennomsnitt på 34,98 for perioden Bachelorprogram i matematikk og økonomi ved UiO har et gjennomsnitt på 34,59 for samme periode.

Knallhard kamp om it

Studentene på programmet tar også færre poeng enn de selv har planlagt. Det illustreres i diagrammet under som viser antall planlagte studiepoeng, dvs. Diagrammet tar utgangspunkt i studentenes inngåtte utdanningsplaner. Den lave gjennomføringsprosenten kan delvis forklares med høy strykprosent. Valg av studieretning Blant de 25 aktive studentene fordeler valg av spesialisering seg slik: Spesialisering i statistikk: 4 Spesialisering i informatikk: 9 Spesialisering i samfunnsøkonomi: 6 Har ikke valgt spesialisering: 6 Overgang Studentene som har fått innvilget overgang til et annet studieprogram ved UiB fordeler seg slik: 2013: Overgang til BASV-SØK.

Studierett inndratt. Oversikten viser at det er stor grad av intern rekruttering.

UiT Norges arktiske universitet

Av 27 overganger er kun tre til andre fagområder enn statistikk, økonomi og informatikk. Vi held til på Høyteknologisenteret, der vi har eigne lesesalar. Der finst det òg PC-rom du kan bruke, eller du kan sitte på Realfagsbiblioteket. Studentane på Institutt for informatikk har eit eige fagutval som blant anna arrangerer faglege og sosiale samankomstar.

Jeg kan si at jeg har allerede omstilt meg fra vgs til høyere utdanning, og merket at den overgangen ble til og med lettere. Det kan være at økonomi var lett, eller at jeg takler godt selvstendig arbeid. Har du vært borti noen økonomi emner som vennene dine studerer, og vet hvordan vanskelighetsgraden er sammenlignet med MIT?

Arbeidsmengden er lagt opp slik at en gjennomsnittlig student som vil ha en gjennomsnittlig karakter © skal bruke ca 15 timer i uken pr 10 studiepoeng.

Dette er inkludert forelesninger og eventuelle gruppetimer. Noe som gir en forventet 45 timers studieuke.

Økonomi og administrasjon

De fleste foreleserne prøver å gjøre karakterfordelingen på eksamen tilnærmet normalfordelt. Ganske mange på disse to studiene synes matematikk er gøy og har ikke så særlig mye annet å gjøre på lørdag og søndagskveldene enn å regne oppgaver.

Det vert lagt vekt på programmering og utvikling av effektive metodar for å løyse problem. Modelleringa kan utformast ved hjelp av dataprogram eller som matematisk formulering.

INFORMATIKK MATEMATIKK ØKONOMI Relaterte emner

Har selv bachelor fra MIT med studieretning finans, forsikring og risiko med spesialisering matematisk finans. Det er ikke så stor forskjell på retningen om du velger den ene eller den andre. På MIT har de mer programmering, mens det er noen praktiske enkle?? Av en eller annen grunn er ikke prosjektfaget stk-mat2011 obligatorisk på maec beste faget på hele studiet, det er stor forskjell på å lese matematikk og prøve å skrive noe selv. Jeg er veldig glad i finans og aksjer. Så jeg kommer mest sannsynlig å ta din retning, evt. Har programmering kommet til nytte?

Informatikk Matematikk Økonomi
INFORMATIKK MATEMATIKK ØKONOMI Kommentarer:
Forfatter om Informatikk matematikk økonomi
Didriksen fra Vossevangen
Jeg trives lese bøker uforsiktig. Les også min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Meteorologie.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net