Elektrisk Sykkel Test

  1. Mer om
Elektrisk Sykkel Test

Elektrisk Sykkel Test PrøvetakerDen gang testet vi en rekke hybrid-/trekking-sykler – hvor det var Haibike som trakk det lengste Elektrisk motorsykkel på ett hjul BEST I TEST: Haibike Sduro Trekking 4.0 (2020) Vinneren av vår test er tyske Haibike. Her får du rett og slett en meget gjennomført sykkel som Blir dette året du endelig skaffer deg en elektrisk sykkel? Det er en god investering for både miljøet og helsa Se el-sykkel som er best i test 2021 og finn best pris elektrisk sykkel. Se 24 tester av Scott, ROCK MACHINE, Giant, BMC og Electra mfl - Prisguiden ELSYKKEL: En god pendlersykkel bør ha lang rekkevidde og være komfortabel å sykle på. Over halvparten av syklene gjør det dårlig i bremsetesten

Dette er en elektrisk sykkel som er helt suveren til bruk i by og sentrale områder. El sykkel modellen fra Electra er ikke noe særlig billigere enn sine konkurrenter i denne testen, men den ligger på omtrent samme prisnivå.

Vi har elsykler på lager.

Det tatt i betraktning får man veldig mye for pengene i denne pakken. Siden det følger med en komplett utstyrspakke i prisen, er det lite man trenger å kjøpe utenom. I vår el sykkel test havner den på en fjerdeplass med terningkast 5 på grunn av litt manglende drivkraft på landeveiene. Test Trek har kombinert unike løsninger fra rittsyklene sine, med en lett elektrisk motor fra Fazua. Resultatet er en rakett av Test Elsyklene blir bare bedre og bedre. Men det er også forskjeller elsyklene i mellom.

Vi har gjort en duelltest mellom Elsykkel I bratte motbakker kan det være nyttig å bruke walk-assist hvis elsykkelen blir tung å dytte. Elsykkel Specialized sine elsykkel-motorer kan du justere med Mission Control-appen. Her forklarer vi deg hvordan, og ikke minst hvorfor du bør Elsykkel Shimano EP8 er en av de beste og kraftigste motorene på elsykler på markedet. Men du kan også justere og Test av elsykler En god elsykkel kan gjøre transport- og jobbsykling både morsommere og lettere.

Vi har testet seks elsykler - les hvilken Elsykkel Eiere av Specialized sykler bes kontrollere om de har et batteri som er påvirket av tilbakekallingen. Men mange har også tatt el-sykling til nye territorier. Med revurderte regler, kan man også bruke el-sykkel i utmark og turstier.

Elsykkel tester

El-sykkel for terreng må være robuste samtidig som de kan variere kraftutvekslingen i stor grad. Derfor kan mansi at det er motoren som blir viktigst når det gjelder denne type el-sykkel. Jevn kraftoverføring får man med en kraftig motor, for en el-MTB vil være en del tyngre enn en vanlig Mountainbike. Elsykkelen kommer i to farger og koster 32 999 kroner hos Anton Sport.

Elsykkel for dame og herre Birk Sport

Cannondale Trail Neo 4 2021 En nyhet for deg som ønsker deg både pose og sekk. Denne elsykkelen lar deg sykle både på asfalt og i skogen. Dette er en e-terrengsykkel som betyr at du skal kunne bruke den utenfor byens asfalterte gater.

Sykkelen er en god blanding mellom komfort og tekniske egenskaper, og dermed perfekt når du vil både leke og trene. Sykkelen fra Giant får best oppmålt rekkevidde i laboratoriets test av rekkevidde i 6 prosent stigning. Batterikapasitet og rekkevidde henger gjerne sammen med prisen på elsykkelen.

De fleste syklene i årets test har batteri på ca 400 Wh, som er forholdsvis lavt sammenliknet med dyrere elsykler. Unntaket er sykkelen fra Giant som har et batteri på 500 Wh. Den rimeligste sykkelen på tredjeplass Testens billigste elsykkel, Evobike Sport 8, plasserer seg på en god tredjeplass i testen. Her kan du få en bra elsykkel til like under 20 000 kroner, med god komfort og trygge bremser.

Det negative med sykkelen fra Evobike, er at den har litt svak support fra motoren og langt i fra den beste rekkevidden sammenliknet med flere av de andre syklene i testen. Vekten er på 23 kg, og sykkelen er utstyrt med skivebremser foran og bak.

Av øvrig utstyr leveres den med inkludert bagasjebrett, lys og lås. Blant mange gode el-sykler å velge mellom, blir det stadig mer tett i feltet blant toppkandidatene.

Test av de beste elsyklene i

Zonar E-go er modellen for deg som er mye på sykkel, og som gjerne vil ha mer ut av den enn bare turer rundt i bykjernen. Den gode rekkevidden, kombinert med den sterke motoren og de smarte displayfunksjonene, gjør dette til et opplagt valg om du ønsker en allsidig el-sykkel.

Se flere bilder Se siste pris 3 - Batavus Torino E-go til bybruk Batavus produserer gode sykler, noe man også kan si om el-syklene deres. Denne modellen er mye rimeligere enn alternativene ovenfor, men leverer fremdeles på kvaliteten som har gjort Batavus til en av Nederlands største sykkelprodusenter.

El sykkel test

Torino E-go er velegnet som en innstegsmodell for deg som vil begynne å sykle elektrisk, men ikke har behov for den samme bredden i funksjonsutvalget som noen av de mer påkostede modellene tilbyr. Sykkelen har et behagelig sete fra Selle Royal, og ved at styret er justerbart kan du hvile hendene akkurat slik du måtte ønske. At Torino E-go er ment som en bysykkel blir tydelig når man ser på antall kilometer den kan oppnå kjørelengde. Om du ofte er ute på tur i sentrum, trenger dette likevel ikke bekymre deg.

Takket være en kort ladetid på mellom 3,5 og 5 timer, tar det ikke lang tid fra du må plugge den i laderen til du kan være ute på veien igjen.

Å skifte mellom de syv girene på sykkelen er enkelt, takket være Shimano-girskiftene, og gir deg sammen med de fem ulike modusene for tråkkehjelp gode tilpasningsmuligheter hvor enn du måtte sykle. På tross av at rekkevidden ikke er helt på nivå med de fremste modellene i denne testen, er Torino E-go like sterk i de tøffe bakkene som sine mye dyrere alternativer. Videre er Torino E-go en sykkel med mye medfølgende ekstrautstyr.

Foran på sykkelen har du en praktisk sykkelkurv ikke alle andre el-sykler kan smykke seg med, og det gjør det enkelt å pakke med det du måtte trenge, enten det er jobbartikler eller mat til en romantisk piknik i det fri. I tillegg har den bagasjebrett bak. Hva gjelder bremser har sykkelen en ABS V-brems foran og en fotbrems bak.

Vekten på 26 kg gjør denne tyngre enn testens andre el-sykler, men takket være den gode hastigheten den oppnår med motorhjelp er dette noe du trolig ikke vil legge merke til ofte, om i det hele tatt. Med Torino E-go har Batavus produsert en sykkel hvor du får mye for pengene.

ELEKTRISK SYKKEL TEST Relaterte emner

En hybridsykkel er gjerne laget for pendlere som skal komme seg på jobb via landevei og by, mens en fulldempet elsykkel er laget med tanke på eventyrlystne syklister som for eksempel ønsker litt ekstra hjelp når de begir seg ut på svært bratte stier i røft terreng. Slik fungerer Test. Les mer Dynamisk resultatliste Vi oppdaterer listen etter hvert som det kommer nye tester og produkter i kategorien. Tips oss gjerne om du kjenner til tester som ikke er tatt med. Uansett hvilke behov du har vil det finnes en elsykkel for deg. I denne testen har vi valgt å skille mellom hybridsykler og terreng- og stisykler. Hybridsyklene har vi igjen delt i to, fordi man ofte finner et kvalitetsskille mellom syklene over og under 20 000 kr.

ELEKTRISK SYKKEL TEST Kommentarer:
Redaktør på Elektrisk sykkel test
Pettersen fra Moss
jeg elsker lese romaner langt. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Kitesurfen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net