Brødrene Berg Bodø Glimt

  1. Mer om
Brødrene Berg Bodø Glimt

Brødrene Berg Bodø Glimt AvbrytRunar Berg er en norsk fotballspiller som spilte på midtbanen for Bodø/Glimt til han la opp mandag 20. Tidligere spilte han for Rosenborg, Tromsø, Lyn og den italienske klubben Venezia Vi trodde jo han skulle få en like stor karriere som brødrene Ørjan og Patrick Berg er et navn det oser fotball og Bodø av. Han fikk sin Bodø/Glimt-debut i 2014 da Glimt tapte 3-0 for Odd på Aspmyra. 2016 regnes som Bergs store BRØDREDUELL: Arild og Ørjan Berg i aksjon da Bodø/Glimt møtte Rosenborg på om han kunne blitt den aller beste av brødrene Berg fra Bod Berg er den spilleren som har spilt flest kamper for Bodø/Glimt med 478 pr. Med dette la den siste av de tre legendariske Berg brødrene skoen på hylla

Fokus Et annet tips er å være konsentrert på trening.

Runar Berg

Si til deg selv at "nu e det én time med full konsentrasjon". Tull og jåss kan man gjøre før og etter treningen, formante han til en lydhør forsamling. Etter å ha vist øvelsen ble det split kamper på tre baner.

For fem år siden begynte Glimt å invitere de største talentene fra Nordland og Sør-Troms til samling i Bodø på høsten. Dette er noe jeg personlig i alle fall har vanskelig for å tilgi Dette året endte Glimt på en 10.

Runar Berg Wikipedia

Til slutt kom det vel fram at han var amalganforgiftet av fyllinger i tennene. Glimt nektet etter hvert å gi Arild lønn og han brøt kontrakten.

Lyn kom etterhvert på banen og tilbydde han en kontrekt som han takket ja til. Familien er takknemlig for all støtte og omsorg i denne vanskelige tiden, opplyser Eidner på vegne av familien.

Arrangerer Laksekampen under Blå Uke

Berg spilte 113 kamper for Glimt fra debuten i 1993 og frem til 2000. I 2002 gikk han til Lyn, men spilte aldri for klubben på grunn av sykdom.

Han er storebror til Terje og Eli Johanne. Arild ble regnet som et større talent enn sine brødre, som begge blant annet hadde stor suksess i Rosenborg. Helt enorm i perioder. Fotballklok og teknisk i en egen klasse.

3 beste fotballbrødre

Årst legger til at han ikke kjente Arild Berg personlig, og kun har møtt ham noen få ganger etter han la opp. Først og fremst for familien. Vi i Glimt har mistet en markant personlighet som har betydd mye for klubben på banen, og som har hatt et brennende engasjement også etter han sluttet som spiller.

Våre tanker går til familien. Andreassen tenkte seg om.

Det største talentet? Jeg vil si det er meg.

Så svarte han: Pasninger fra Harald? Ja, det kan jeg love deg. Det eneste spørsmålet jeg trenger å tenke på, er om jeg skal ha ballen levert med ventilen opp eller ned! I Bodø har ikke folk omtalt dette som gammeldags eller utdatert, og ingen spillere har reist derfra så åpenbart i villrede om hva det handler om som senest ex-rosenborger Anders Trondsen må ha gjort.

Men størst av alt er spillestilen

Han har åpenbart ikke lært noen ting i løpet av sine knapt 70 kamper for klubben. For å si det sånn; Det er ikke bare hans ansvar. Det vitner om en litt forvirret klubb. Som det er gjentatt utallige ganger; selv Nils Arne gjorde forandringer ettersom spillere og situasjoner skiftet.

Derfor var ikke de forskjellige RBK-utgavene helt lik hverandre.

BRØDRENE BERG BODØ GLIMT Relaterte emner

Vi sitter igjen med mye kjærlighet og mange gode minner etter Arild. Se Arild Berg vise frem sine kunster med tennisball: Tidligere Glimt-kaptein: Unik Arild Berg, sønn av Harald «Dutte» Berg og bror til Ørjan og Runar Berg, ble av mange regnet som den mest talentfulle fotballspilleren i søskenflokken. Haldorsen minnes et eksepsjonelt talent. Han hadde kanskje det største talentet av brødrene, men dessverre ble han jo rammet av plager og fikk ikke noen videre karriere på grunn av det. Det var veldig synd.

Brødrene Berg Bodø Glimt
BRØDRENE BERG BODØ GLIMT Kommentarer:
Redaktør på Brødrene berg bodø glimt
Kristensen fra Vadsø
Se gjennom min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Glasblasen. Jeg har lyst lese tegneserier hurtig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net