Thekla Brun Lie

  1. Mer om
Thekla Brun Lie

Thekla Brun Lie Prøv før du kjøperThekla Charlotte Knudtzon Brun-Lie er en norsk tidligere skiskytter som representerte Oslo Skiskytterlag. Hun er lillesøster til langrennsløperen Celine Brun-Lie og padleren Agnes Brun-Lie. Under EM i skiskyting 2018 i Ridnaun tok Brun-Lie gull Followers, 766 Following, 200 Posts - See Instagram photos and videos from Thekla Brun-Lie Thekla Charlotte Knudtzon Brun-Lie (født 2. september 1992 i Oslo) er en norsk tidligere skiskytter som representerte Oslo Skiskytterlag Thekla Brun-Lie pakker bort toppsatsingen. Hun forteller selv om dette på sin Instagram-side, opplyser NTB Sivilingeniør-student ved Marin Teknikk NTNU. Tidligere toppidrettsutøver hos Norges Skiskytterforbund. Norges SkiskytterforbundNorges teknisk

Derfor etablerer de treningsrom, eller Pusterom som de kaller det, på kreftsykehus i Norge.

DSC_ KvalfossSprinten

Forskning viser at fysisk aktivitet kan være positivt for de aller fleste kreftpasienter — både under og etter behandling. Men viktigst av alt; det skaper mestringsfølelse og øker livskvaliteten.

Først brakk kroken som holder reima på plass når jeg skyter. I neste løp falt jeg og ødela den ene skia.

Som Abonnent Får du

Alt mens formen egentlig var veldig bra. Så fikk jeg influensa og kom ut av det. Følg Dagsavisen på Facebook!

Thekla diskuterer detaljer med skytetrener Patrick Oberegger. Viktor Storsveen Ble en opptur tross alt - På mange måter ble det som skjedde under sesongavslutningen i Kollen en etterlengtet opptur, selv om jeg endte på 52.

Swecosprinten

På den påfølgende jaktstarten fikk jeg vist litt av det jeg kan da jeg gikk meg fram til 23. Holmenkollen Biathlon og skiskytter Thekla Brun-Lie stiller opp som premie. Dere får et eksklusivt arrangement med skiskyting i Kollen og får anledning til å lære av de beste! Få med din bedrift — og gi et bidrag i Spleis-linken under.

skiskyting, Sport Sikret seieren for Norge

Av disse studerer sju på Gjøvik. Resultatmessig ligger 70-75 prosent av toppidrettstudentene en karakter høyere i snitt innenfor enkelte fag enn den normerte studenten, ifølge en rask cirka-beregning av resultater hos sivilingeniørstudenter på første og andre trinn i fagene matematikk, informasjonsteknologi grunnkurs og kjemi.

Istedenfor å ligge hjemme og gjøre ingenting, var det godt å kunne få tankene over på noe annet ved å lese og regne. Et annet semester jeg ble syk og ikke kunne trene tok jeg en ekstra eksamen og fokuserte på å gjøre den bra.

Skiskyting, Sport Brun

Det er litt av et puslespill det her, men om du er villig til å gjennomføre og prioriterer hardt får du til det du vil. For meg har det vært veldig viktig å ha noe å falle tilbake på.

Det gir meg en trygghet, og jeg synes helt klart det er verdt det, sier hun.

For Jon Aukrust Osmoen har det vært viktig at ikke livet skal bli for ensporet: Jeg tror det er vanskelig å være både toppstudent og toppidrettsutøver. Det blir en tung bør å bære om du skal prestere like godt på begge arenaer, så jeg nedjusterer heller kravene til meg selv i studiene.

Idretten har alltid hatt førsteprioritet for meg, men jeg føler hverdagen blir mer meningsfull når jeg har noe annet ved siden av, sier han. Vinteren 2015 hadde han tatt to fag om høsten og tre fag om våren i åtte år, og han hadde et halvt år igjen av sivilingeniørstudiet i bygg og miljøteknikk ved NTNU. Da bestemte vadsøværingen seg for at han hadde gjort sitt i skisporet.

Slik kom søstrene på samme NM

I dag jobber han som konsulent i PwC i Tromsø. De rundt meg ble ikke dårligere, og jeg følte ikke jeg kunne holde meg stabil på høyt nok nivå til det. Når jeg da samtidig visste at jeg bare hadde et halvt år igjen med skole før jeg kunne gå ut i arbeidslivet valgte jeg å satse alt på skolen det siste halvåret. Jeg brukte til sammen 8,5 år på studiene, og det føler jeg var veldig verdt det, sier Harjo Pettersen, som i dag jobber som konsulent i PwC i Tromsø.

Men det var helt tomt, og jeg hadde ingenting å gi.

Å være halvannet minutt på seks kilometer er ikke bra nok, sier Flåten Andreassen. Hun brukte kun ett ekstraskudd på å få ned alle blinkene.

THEKLA BRUN LIE Relaterte emner

Hjem Nyheter arrangementer, Nyheter forside, Nyheter medlemmer, Siste saker Bli med på bransje­dugnad for Aktiv mot kreft! Premie til heldig vinner Bli med på bransje­dugnad for Aktiv mot kreft! Pengene går som vanlig uavkortet til Aktiv mot kreft. Få med din bedrift — og gi gjerne et personlig bidrag! Denne spleisekampanjen er et felles initiativ fra Norsk Eiendom og Føyen Torkildsen. Vårt mål er å samle inn kr.

Thekla Brun Lie
THEKLA BRUN LIE Kommentarer:
Redaktør på Thekla brun lie
Vatne fra Skien
Se over min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Rostfußball. Jeg har lyst lese om Norge nyttig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net