Polititwitter

  1. Mer om
Polititwitter

Polititwitter konfidensiellDette er twitterkontoen til Øst politidistrikt. Vi svarer ikke på henvendelser her. Ønsker du kontakt med politiet, ring 02800 (112 ved nød Politiet melder om store og små hendelser på Twitter. Her får du oversikt over hendelsene med utgangspunkt i måten politiet melder dem Politiet måtte sette inn en politibobil for å nøste opp i MC-velt veltet på E6. Det fikk Twitter til å koke IRRITERT PÅ POLITIET: Inga Marte Thorkildsen er ikke fornøyd med måten Oslopolitiet bruker Twitter. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix En av mange humoristiske tweets Politiet Fra politiets retningslinjer «Språk og innhold: Twitter i operasjonssentralene» Skjermdump

Last ned også: Sugardaters

Og begynne å ta telefonen når mediene ringer Å prioritere liv og helse betyr å prioritere god informasjon til media. Publisert tirsdag 06.

Politiet svarer ikke på telefonen. De har ikke tid til å snakke.

Mediene misfornøyd med politiets kommunikasjon på Twitter

De har ikke tid til å twitre. Operasjonssentralen i Oslo har drøyt 404 k følgere, og ønsker å vise folk «pulsen på Oslo». Han er enig med Brønn om at humor er vanskelig å balansere.

Noen tåler alt, mens andre tåler ingenting. Religion og etnisitet er to meget vanskelige temaer der det er lett å trå galt, noe jeg har erfart.

Lokale nyheter, Trafikkuhell To biler har kollidert på E18

Nå varsler byrådslederen full gjennomgang. Der skriv altså Politidirektoratet at medlemslistene til ein privat, politisk organisasjon, i seg sjølv vil avsløre politiets operative kapasitet på narkotikafeltet.

Politiet skal ha skryt for å gjere jobben lett for samrøreutvalet. Den vanskelege jobben blir å rydde opp. Dermed kan kanskje Twitter fylle noe av stillheten som har oppstått hos redaksjonene. NRKbeta gjorde et mini-twitterintervju med operasjonsleder Tore Solberg om erfaringene så langt.

Politiloggen Trøndelag NRK Trøndelag Lokale nyheter, TV og radio

De hadde ikke gjort første evaluering ennå den skjer idag, så han snakker som vi oftere og oftere gjør i de sosiale medienes tid på vegne av seg selv: First! Men vi skal ikke være morsomme på andre bekostning.

Det har vi tatt opp innad på huset og har fokus på det. Når politiet sender ut sine tweets, kommer de i kontakt med mange personer som kan se og kanskje hjelpe til. Det gjelder spesielt barn som har forsvunnet, og demente som ikke har kommet dit de skal til rett tid.

Her mener politiet selv de har hatt stor nytte av sine tweets.

Politibobil i Oslo fikk Twitter til å koke

Men vi svarer aldri på tilbakemeldingen vi får, vi vet jo ikke hvem som er i andre enden av tilbakemeldingene. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning Artikkelen er over fem år gammel Politiets operasjonslogg er populære på Twitter. Det er jo tross alt denne etaten som er satt til å ivareta ro og orden. Dermed anser politiet seg tjent med å informere om slike hendelser på Twitter. De færreste opplever denne typen informasjon som støtende eller problematisk, men det kan se ut til at Thorkildsen har en annen oppfatning.

Problemene skal først og fremst gjelde for såkalte verifiserte kontoer.

POLITITWITTER Relaterte emner

Politiet i Québec i Canada beklager overfor familien til en avdød kvinne etter at de kastet det utbrente liket i en søppelkonteiner. Politiet skal feilaktig ha trodd at restene etter kvinnen var rester av en utbrent mannekeng. Det skriver Insider. Hendelsen fant sted 23. Da brannmannskapene ankom stedet fant de det de trodde var en utbrent silikonmannekeng. Ble kastet i søpla Ifølge McConnel skal brannvesenet og politiet ha blitt enige om at «mannekengen» skulle kastes i en søppelkonteiner på politistasjonen.

Polititwitter
POLITITWITTER Kommentarer:
Forfatter om Polititwitter
Fossum fra Finnsnes
Anmeldelse min andre innlegg. jeg er tent på Beibootsegeln. jeg er glad i lese bøker høyt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net