St Olavs Hospital Kart

  1. Mer om
St Olavs Hospital Kart

St Olavs Hospital Kart NydeligContent [hide]

Oversikt over alle senter og avdelinger. Finn fram / naviger innendørs på Øya med Mazemap Publisert 02.02.2017 / Sist oppdatert Olav Kyrres gate 17 7030 Trondheim. Veibeskrivelse Start Gule Sider Navigasjon. Kollektivtrafikk Gatebilder Mer info Facebook Gydas gateTransport til St. Olavs HospitalPlussen - gratisbuss, avgang Marienborg hver halvtimeHelseekspressen - tur/retur Olavs Hospital HF, 7006 Trondheim fra FINN

E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet.

St. Olavs Hospital avd. Brøset, Trondheim

E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Påmelding, skjema Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema.

Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg.

Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson.

Øya helsehus

Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Hva kan gi håp når sykdom har rammet?

Du vil kanskje like: Båtsportkart 2019

Vi i Preste- og samtaletjenesten er samtalepartnere som lytter. Vi er en livssynsmangfoldig tjeneste, og for tiden er vi seks sykehusprester og én muslimsk kulturkonsulent. Vi møter mennesker med respekt og åpenhet for den enkeltes tro og livssyn. Nettverk Digitaliserer arbeidshverdagen på St.

Olavs Hospital På St. Olavs Hospital snakker helsepersonell, pasienter, NTNU-ansatte og studenter, roboter og elektroniske kart sammen via sykehusets datanettverk.

Sykehuset er godt forberedt på en moderne, digitalisert arbeidshverdag takket være Telenor. Olavs Hospital helt avhengig av et moderne nettverk for at arbeidshverdagen skal være så effektiv som mulig.

Og også for at pasientopplevelsen skal være best mulig. Jeg står i vestibylen på Bevegelsessenteret, og får opp en sti som går til poliklinikken som ligger i 4.

Olavs Hospital og Det medisinske fakultet er ofte heller ikke så godt kjent i de byggene de ikke selv oppholder seg i til daglig. Da kan det være greit å ha en app som viser vei til riktig møterom eller avdeling de gangene man skal utenfor «eget rede». For studentenes del vil dette være en god hjelp til å finne fram til auditoriet tidsnok til å rekke forelesningen eller å finne nærmeste lesesal eller grupperom.

Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Bevegelsessenteret - Dagkirurgi enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

ST OLAVS HOSPITAL KART Relaterte emner

Ikke alltid så lett å finne veien Fra og med i dag kan du bruke MazeMap til å finne fram på universitetssykehuset St. MazeMap er litt som google maps eller andre kartløsninger du kanskje kjenner til fra før, bare at dette handler om å finne fram innendørs, mellom vegger og tak — og mellom etasjer. På Mazemaps nettsider kan du laste ned MazeMap og lese mer om teknikken bak kartløsningen. Innendørskart for universitetssykehuset tilgjengelig på mobilen Du kan bruke disse kartene via en app som du laster ned til en smarttelefon eller et nettbrett. Du kan også bruke kartene via MazeMaps nettside. MazeMap er et hjelpeverktøy for pasienter, pårørende, studenter, ansatte og andre som skal finne fram på St.

St Olavs Hospital Kart
ST OLAVS HOSPITAL KART Kommentarer:
Forfatter om St olavs hospital kart
Johnson fra Arendal
jeg elsker utforske norske bøker riktig. Les også min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Kinomichi.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net