Samordna Opptak Ledige Studieplasser

  1. Mer om
Samordna Opptak Ledige Studieplasser

Samordna Opptak Ledige Studieplasser StrategiContent [hide]

Korleis søkjer du på ledige studieplassar? For å søkje på ein ledig studieplass må du. dekke opptakskrava; ha rett dokumentasjon klar til Mer om ledige studieplasser på universiteter, høgskoler og fagskoler. For å få studieplass må du Det finnes nå ledige studieplasser ved 69 ulike studier Her kommer en oversikt over våre resteplasser etter årets hovedopptak ved USN OBS: Vi gjør oppmerksom på at du må dekke opptakskravet for å kunne få opptak via Ledige studieplasser

Mer enn hver fjerde søker har helsefag på topp, hvis man sammenligner de forskjellige studiekategoriene. Nesten ni prosent av alle søkerne ønsker å ta sykepleierutdanningen på forskjellige steder i landet.

Utdanning, Høyere utdanning Ledige studieplasser i hele landet

Studier med flere søkere enn plasser får ventelister køer. Senere på sommeren og høsten tas flere inn derfra dersom mange nok fra hovedopptaket faller fra.

Studier med for få søkere deltar i opptak på «Ledige studieplasser» Det som tidligere het «Restetorget». Der kan nye søkere melde seg 20.

Fordelen med nettstudier, er at du har frihet til å studere når du vil — hvor du vil. Dette gjør at du kan kombinere studiene med jobb og andre forpliktelser, samtidig som det er et fullgodt alternativ til tradisjonell utdanning.

Underveis i studiene, følges du opp av faglærer og en studieleder.

Året etter økte søkertallet til 140, før det falt igjen i år til 120 primærsøkere. Markedskoordinator Susanna King ved UiS. Hvis du ønsker å jobbe med energi, så er dette en utdanning som er fremtidsrettet. Søkere må være kvalifiserte for å få tilbud om plass, og det er løpende opptak. Det første suppleringsopptaket blir gjennomført 28.

Klokka i dag kan du søke på restplassene

Det gir både en enklere og raskere søknadsprosess. Det kan spare studenten inntil to uker og porto å heller signere elektronisk med en gang de får innvilget støtte, sier kommunikasjonsdirektør Anne-Berit Herstad i Lånekassen.

Vis mer byoutline Foto: Lånekassen — Kundene kan nå bruke kodebrikke eller kodekort på samme måte som i nettbanken når de skal signere, sier kommunikasjonsdirektør Anne-Berit Herstad hos Lånekassen. Lånekassen oppfordrer alle studenter til å krysse av for elektronisk kommunikasjon og velge elektronisk signering når de får spørsmål om dette i nettsøknaden.

Den ble lagt ut på samordnaopptak.

Kanskje finner du drømmestudiet på et annet studiested eller du finner et annet studium som passer for deg.

SAMORDNA OPPTAK LEDIGE STUDIEPLASSER Relaterte emner

Søknadsfristen for høyere utdanning har gått ut, men det er lenge til du får svar og enda lengere til studiestart. Her er noen viktige frister å forholde seg til, mens du venter. Hvilken rekkefølge du har satt opp studieønskene dine er viktig. Når du får tilbud om en studieplass, vil de lavere prioriterte studieønskene dine falle bort. Om du er usikker på rekkefølgen på studieønskene dine, kan du omprioritere disse frem til 1. Du kan ikke legge til nye studier, du kan kun endre på rekkefølgen på de du allerede har lagt inn. Dette gjelder også privatister som har tatt opp fag.

SAMORDNA OPPTAK LEDIGE STUDIEPLASSER Kommentarer:
Redaktør på Samordna opptak ledige studieplasser
Kjær fra Haugesund
Jeg har lyst lese om Norge lat. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg trives Internet.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net