Spotify Abonnement Pris

  1. Mer om
Spotify Abonnement Pris

Spotify Abonnement Pris KjærlighetContent [hide]

Deretter bare kr119,00 per måned. Tilbudet om én måneds gratis prøveperiode er ikke tilgjengelig for brukere som Prisen for Premium Duo endres fra kr139,00/måned til kr 149,00/måned. Siden du allerede er en Premium Duo-abonnent, gir vi deg én ekstra måned Spotify · Gratis – 0 kroner, men med annonser og begrenset funksjonalitet · Premium – 119 kroner per måned (65 kroner for studenter) · Familie OPPDATERT 24.05.2016: Spotify har nå senket prisen på sitt familieabonnement til bare 149 kroner. Det betyr at Hans sparer 247 kroner per måned ved å bruke Logg deg inn og bestill Spotify Premium. Med Telia-abonnement faktureres Spotify på mobilregningen. Spotify Premium koster 119,- per

Nå er Spotify dyrere

Tjenesten vil bli gjort tilgjengelig i over 100 land og regioner. For å slippe reklamepauser mellom låtene, kan man betale 99 kroner for et såkalt Premium-abonnement.

Fire ganger billigere Søndag offentliggjorde selskapet at de senker prisen på sitt familieabonnement. Lengter du også allerede tilbake til sommeren? Få band har inspirert så mange som The Beach Boys, og her er noen av dem.

Har du lest dette? Varden abonnement

Kanskje noen av dem vil overraske deg? En gjerrigknark vil selvsagt si at den beste løsningen er å la være å betale for noe slikt i det hele tatt, men virkeligheten hos mange norske familier ser annerledes ut. En innsparing er derfor heller ikke det verste!

Spotify Family gir deg opptil seks brukerkontoer i ett abonnement. Som administrator betaler du vanlig sum, men kan invitere nye brukere til halv pris.

Stream musikk så mye vil uten å bruke inkludert data

Appene i denne artikkelen fungerer godt enten du har iPhone, Android eller Windows telefon. De fleste tjenestene har også egne desktop-apper du kan laste ned til PC og Mac.

Les også: Tjene ekstra penger med betalte spørreundersøkelser: Topp 4 best betalte Gratis musikk-apper De fleste appene i denne artikkelen har gratis-versjoner. Beat har også inngått en avtale med Altibox.

Fra slutten av november skal Beat være tilgjengelig for altibox-kundene via tv-boksen, men her må kundene betale ekstra for strømmetjenesten. Les også: 10 spillefilmer du kan se på Youtube Spotify inkludert i mobilabonnementet Både Netcom og Chess tilbyr mobilabonnement med Spotify inkludert.

Her er det penger å spare hvis du likevel skal ha disse abonnementene i kombinasjon med strømmetjenesten. Hos Netcom kan du spare fra 19 kroner og oppover per måned ved å velge egne abonnement der Spotify er inkludert.

Da øker også selskapet den inkluderte datamengden din.

SPOTIFY ABONNEMENT PRIS Relaterte emner

Tekniske nyheter Annonse Spotify har lansert en ny abonnementsplan kalt Premium Duo. Som navnet antyder er Premium Duo designet for to personer som bor på samme adresse. Det gjelder åpenbart par, men venner som bor sammen kan også benytte seg av Premium Duo. Spotifys premiumplaner Spotify har en rekke planer som passer til alle budsjetter og behov. D Annonse Spotify har lansert en ny abonnementsplan kalt Premium Duo. Det er Spotify Free for deg som lytter hjemme og ikke har noe imot en og annen annonse. Spotify er nå billigere for studenter i 36 land.

Spotify Abonnement Pris
SPOTIFY ABONNEMENT PRIS Kommentarer:
Rapportert den Spotify abonnement pris
Kristensen fra Stavanger
Jeg nyter utforske norske bøker helt. Anmeldelse min andre innlegg. jeg liker Formel libre.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net