Reservere Mot Telefonsalg

  1. Mer om
Reservere Mot Telefonsalg

Reservere Mot Telefonsalg GodkjentDu kan reservere deg mot telefonsalg og å motta direkte adressert reklame i posten Reservasjonsregisteret gjør det enklere for deg å reservere deg mot at ditt navn blir brukt til adressert reklame i posten eller telefonsalg I tillegg til å gjøre en generell reservasjon mot telefonsalg i Reservasjonsregisteret, kan du reservere deg direkte hos en næringsdrivende eller frivillig I Reservasjonsregisteret kan du reservere deg mot telefonsal og adressert reklame, men ikkje mot marknads- og opinionsundersøkingar. Skriv inn fødselsnummeret Alle kan reservere seg mot telefonsalg Næringsdrivende er pålagt å oppdatere sitt adresseregister mot reservasjonsregisteret før de henvender

Reservasjon mot bruk av personopplysninger Reserver deg mot bruk av personopplysninger Er du kunde hos oss kan du reservere deg mot bruk av dine personopplysninger.

Slik blir du kvitt telefonselgere

Du kan blant annet reservere deg mot at dine data brukes til: Kundeforståelse, innsikt og tilpasset innhold Forbedring av produkter og tjenester Test av produkter og tjenester Markedsføring Har du ikke BankID kan du registrere forespørselen her. Det er derfor grunn til å være ekstra oppmerksom dersom man akkurat har registrert et foretak i Foretaksregisteret - da ringer de så snart foretaket er registrert.

GJØR KUPP: Årets sommersalg på sport og friluft for herrer og kvinner Registrert men får likevel telefoner Man skulle tro at når man har registrert seg mot telefonsalg så vil man slippe å få flere telefoner fra selgere. Det stemmer, til manges store frustrasjon, dessverre ikke alltid. Det skjer nok rimelig ofte at man blir ringt av slike man har et kundeforhold til.

Hevn over telefonselgerne

Det er viktig at du som forbruker faktisk svarer på telefoner for å høre hvem som ringer - så kan du gi beskjed direkte til de som ringer. Ofte er det veldig effektivt, anbefaler forbrukerombudet.

Hovde Skjelbostad forteller at man også kan bli ringt dersom man "uttrykkelig anmoder" en næringsdrivende å ringe, i praksis ber om at en næringsdrivende ringer deg med tilbud. Les også: Lei av GPS-feil? Nå kan du oppdatere App-alternativer I tillegg til å registrere deg på brreg.

Dette vil gjøre deg enda mer beskyttet mot uønskede telefonoppringninger fra selgere og kan være et greit tillegg for noen.

Ny lov skal stoppe telefonsalg du ikke vil ha

Hvis du for eksempel har registrert et enkeltpersonsforetak, og ikke har et eget jobb-nummer, opplever du trolig å få en del slike oppringninger hver uke. Din reservasjon blir registrert i et sentralt register. Alle som sender ut reklame rettet mot deg som kunde, plikter å oppdatere sine lister mot Reservasjonsregisteret senest 1 måned før bruk. Det begynner å bli ganske åpenbart at flertallet er i mot telefonsalg.

Vil heller snakke med fremmede på bussen Hvor irriterende er telefonsalg? Truet med politianmeldelse. De slutter ikke», står det i klagen. Det er nå godt over to millioner av oss som har reservert oss mot telefonsalg og en stor andel har også reservert seg mot telefonhenvendelser fra frivillige organisasjoner.

Vann- og avløpsssjef Jarle Furre tok tak i problemet straks: Vi ble gjort klar over problemstillingen i dag og vil nå gjøre det mulig for innbyggerne i Stavanger som har reservert seg mot telefonsalg om å registrere seg hos oss på annen måte, sier Furre.

RESERVERE MOT TELEFONSALG Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Like før jul var det matkasse-leverandøren Godt levert som fikk klar beskjed fra forbrukerombudet om å være mindre ivrige på telefonen. De ringte til en rekke personer som har reservert seg mot telefonsalg. Det førte til klagestorm til forbrukerombudet. Dagens lovverk sier at det ikke er lov å ringe tidligere kunder som har reservert seg, dermed må Godt levert endre praksisen. Skjult nummer forbudt Klagestatistikken for 2017 er ikke klar ennå, men 2016-statistikken fra Forbrukerombudet viste at nettopp telefonsalg er det folk klager aller mest på. Nå har Stortinget gitt flertall til flere lovendringer for at færre skal bli plaget.

RESERVERE MOT TELEFONSALG Kommentarer:
Redaktør på Reservere mot telefonsalg
Josefsen fra Drammen
jeg liker lese bøker høytidelig. Les også min andre innlegg. jeg liker Springen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net