Sandnes Antikk

  1. Mer om
Sandnes Antikk

Sandnes Antikk KunngjørI tillegg til eget auksjonshus i Storgaten 61 i Sandnes. Vi kjøper og selger alt av gull, sølv og diamantvarer. Samt at vi formidler alt av antikviteter, møbler Antik og Auksjon, Sandnes, Norway. 2 840 liker dette · 4 snakker om dette · 35 har vært her. Vi har vår butikk i Langgaten 24, vi er kanskje den eneste i Langgaten 62 antik og brukt, Sandnes, Norway. bruktbutikk som selger retro shabby chic fransk bondestil norske bondemøbler slagbenker Omsetning av brukte og nye antikviteter samt gull, sølv og diamantvarer. Adresse: Langgaten 24, (inngang Flintergata) 4306 Sandnes Tekniske problemer: Manglende bilder og beskrivelser. Dette må korrigeres manuelt og vil ta litt tid. Vi beklager ulempene dette medfører

Nå håper de butikken utvikler seg i takt med byen.

Vi kommer på et bra tidspunkt i Sandnes, fordi de er i utvikling og vi er i utvikling, så kan vi utvikle oss sammen, sier van Hasz til RA. Vi kan også spesialtilpasse for dine ønsker og behov. Vi tilbyr også brukte kvalitetsur, her kan du få kjøpt annenhånds-ur fra forskjellige kjente merker. Vi garanterer for det første året på alle våre armbånds og lommeur.

Bildeserie, Tærudhallen Antikk retro og samlermesse i Tærudhallen

Hvis du ønsker, har du i de fleste steder også mulighet til å velge hjelp med innbæringen. Disse valgene gjør du i forbindelse med bestillingen.

I de fleste steder kan levering, med eller uten innbæring, også gjøres på kveldstid. Ver vågal, men bruk hovudet Det er ingenting i vegen med rustikke gjenstandar, så lenge ein bruker hovudet!

Ver vågal ein mannekeng til pynt, men ikkje gå for langt. Butikkane i Sandnes er ikkje rett destinasjon for dei som skal sjå etter klede, og her er det ingen unntak som stadfestar regelen.

Antik Auksjon AS

Fretex Sandnes har same sentral som butikken i Stavanger. Dra heller innover, til Breigata, dersom du skal ha vintage klede. Det har vært en utrolig spennende reise, sier han og blir overdøvet idet ultralydvaskeren sender høyfrekvente lydbølger gjennom edelt metall. Gullsmed Alf Helge Johnsen gir nytt liv til gammelt gull. Han sitter godt plantet mellom kassen og antikvitetsmøbler og lodder, filer og polerer.

En 18 karats herrering blinker mot den ru gullsmedbenken.

Antikk Sandnes

Nypolert og klar til å pryde en annen manns ringfinger. Brukt gull er faktisk under halve prisen av nytt, sier gullsmeden. Stadig på skattejakt — Oi, så fin den ble.

Den ser jo helt ny ut, utbryter en kunde som er innom for å hente ringen sin. Nå står hun med en skinnende 0.

I dag har jeg byttet inn de forrige og lagt til 8. Nå begynner det å ligne noe, men jeg kommer nok igjen, sier hun med et lurt smil.

SANDNES ANTIKK Relaterte emner

Les hele — Har du klokka mi? Han har besøkt butikken ukentlig og saumfart internett daglig. Han har googlet, chattet, lest og diskutert. I en evig jakt på millimetermekaniske mesterverk, har han nå funnet sin siste erobring blant antikke urverk i forretningen i Sandnes. Thomas Tjelta åpner varsomt en hvit boks og viser frem. Et armbåndsur uten reim. Tilsynelatende godt brukt for et utrent øye, men med et urverk og en historisk mystikk som får pulsen til å stige ti hakk hos samleren fra Sandnes.

SANDNES ANTIKK Kommentarer:
Redaktør på Sandnes antikk
Fredriksen fra Trondheim
Jeg nyter lese tegneserier bekymret. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Inline-Skaten.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net